😱 maşallah bunun yarısı performansı breaking bad'de de bekliyoruz4 bitmek üzere.
😱 maşallah bunun yarısı performansı breaking bad'de de bekliyoruz4 bitmek üzere.
😱 maşallah bunun yarısı performansı breaking bad'de de bekliyoruz
inşallah 2*4'teyim, araya spoi ve çok dizi girdi kaynadı bb yoksa ilk hızla gitseydim şimdiye ikinci kez izliyor olurdumİnşallah olacak o da.
Sen kaçtasın BB'de?
inşallah 2*4'teyim, araya spoi ve çok dizi girdi kaynadı bb yoksa ilk hızla gitseydim şimdiye ikinci kez izliyor olurdum
ilerleyemedim yaza mı bilmiyorum ama bitiririm inşallahSen de çok ilerlememişsin. Yaza bitiririz artık.
aaa senden korkulur vlla muhteşem yüzyıl bitmeden hemen yabancı versionunu bulmuşsunsezon finali geldi çattı benden başka izleyen bir @BesaleT oalbilir
neyse deli kral henry oğlunu öldürüp gelini ile evlenme peşinde iyice kafayı yedi olmayan orduyla ingiltereye saldıracak sonra tam @destere kafasında @mrt-06 my bitince buna başlayabilirsin my ile aynı dönemde geçiyi bir my olmasa da
bak @Çiğdem- ne ka mutlular kıskan
@destere sen de buna bak üşümüşler bir ısıtıver kızcağızları
izliyodum zaten bunu umarım iptal olmaz 2.sezon onayı aldı bir 10 sezon sürse fena olmazaaa senden korkulur vlla muhteşem yüzyıl bitmeden hemen yabancı versionunu bulmuşsun
😱😱😱
sezon finali geldi çattı benden başka izleyen bir @BesaleT oalbilir
neyse deli kral henry oğlunu öldürüp gelini ile evlenme peşinde iyice kafayı yedi olmayan orduyla ingiltereye saldıracak sonra tam @destere kafasında @mrt-06 my bitince buna başlayabilirsin my ile aynı dönemde geçiyi bir my olmasa da
bak @Çiğdem- ne ka mutlular kıskan
@destere sen de buna bak üşümüşler bir ısıtıver kızcağızları
yabancı versiyonu MY yi üçe katlar kalitede my izlemediysen bunu izle çiğdem olunca bari en iyisi olsunaaa senden korkulur vlla muhteşem yüzyıl bitmeden hemen yabancı versionunu bulmuşsun
😱😱😱
yok lo bu fransadaki henry i anlatıyor daha doğrusu mary i anlatıyorbu dizinin ismi neydi ingiltere tarihini anlatan henry dönemli dizi değilmi?
yabancı versiyonu MY yi üçe katlar kalitede my izlemediysen bunu izle çiğdem olunca bari en iyisi olsun
tudors değilmiydi?yok lo bu fransadaki henry i anlatıyor daha doğrusu mary i anlatıyor
bu reign 2.sezon onayı aldı 1.sezon finali bu haftatudors değilmiydi?
bu reign 2.sezon onayı aldı 1.sezon finali bu hafta
bak mary bu bu kızla evlenen hem fransa hem ingiltere hem iskoçya kralı olacak artık akrabalık bağları nasıl karıştıysa
resim yanlış olmuş düzelttimhımm şu ekmek bulamıyorlarsa pasta yesinler diyen mary ?
sonra giyotinle kafasını uçuruyorlar devrim sırasında.. o mary ?.. onunla evlenmem sonunu biliyorum
donunu düşüren kahraman olamaz der , kızın peşinde koştururum giyotin vız gelir )resim yanlış olmuş düzelttim
3 ülkeye kral oluyon bir de bonusdonunu düşüren kahraman olamaz der , kızın peşinde koştururum giyotin vız gelir )
boşver krallığı? kızı kaptıktan sonra üç ülkeye tosbağa bile oluruz3 ülkeye kral oluyon bir de bonus
çiğdem şunları düşünüyor şu anboşver krallığı? kızı kaptıktan sonra üç ülkeye tosbağa bile oluruz
dimi @Çiğdem- ? bana hak veriyorsundur umarım
bunlarda dizinin gül ve sümbül serisi sanırım tam sizlik @Çiğdem- le bakıp bakıp durun akşama kadarçiğdem şunları düşünüyor şu an
yok bunlar mary ile evlenmeye çalışan parlaklar şu sahne için yorumun ne?bunlarda dizinin gül ve sümbül serisi sanırım tam sizlik @Çiğdem- le bakıp bakıp durun akşama kadar