çok geçmiş olsun umarım şimdi iyisindir ..hastanedeydim perşembe gecesi fenalaştım tansiyon düşmesinden cuma ve cumartesi gününü hastanede geçirdim bu akşam üstü taburcu oldum daha yeni 🙁🙁🙁
evet tawney den bahsetmişsin ama üst paragraftaki isimlere bakınca tawney yoktu bende bodoslama dalmışım lafa@destere Tawney'den de bahsetmişim ya.
Aslında ben senin bu diziyi seveceğini biliyordum ama biraz bencillik edip şimdi hemen başlarsanız bu dizide de hepinizin gerisinde kalırım diye sonraya ertelemiştim önermeyi.
Gelecek haftadan itibaren dizilere yetişmek için sıkı bir mesaiye başlamam gerekecek.
diziden bahsetmeme konusunda sana hak verdim @OzaN , çünkü şimdiden seni iki bölüm geçtim
1x3 ve 1x4 bölümleride izledim iki güne @Forumdash a da yetişirim mükemmel dizi mükemmel karakterler
@sürgünüm ün bu diziye başlamasını isterim kesinlikle, o da tarz olarak bu diziyi kaçırmaz eminim
dizi bayan oyuncular açısından çok şanslı bir dizi..
iki bayan oyuncusu amantha ve tawney karakterleri her görüşte aşık olunacak karakterler mükemmeller
3. bölümde karakterlere biraz daha ısındık..
amantha nın daniel i odanın arkasında takibe aldığı sahneler güzeldi...daniel in çocukluğunu yaşayamamasından kaynaklanan bir geri dönüş içine girdiğini gördük
atariyle oynaması mariolu oyunlara dönüşü, bisiklete bindiği sahnelerde ve eski şarkıları dinlediği sahnelerde komik durumlara düştü
amantha harika bir kadın, çıktığı her dakika diziye kalite katıyor tam bu lafı dediğim an tawney göründü dizi cennete döndü
atariyle oynaması mariolu oyunlara dönüşü, bisiklete bindiği sahnelerde ve eski şarkıları dinlediği sahnelerde komik durumlara düştü
amantha harika bir kadın, çıktığı her dakika diziye kalite katıyor tam bu lafı dediğim an tawney göründü dizi cennete döndü
4. bölüm duygusal sahneler tavan yaptı ..
daniel şanslı biri amantha gibi bir kızkardeşi tawney gibi kendisine ilgi duyan bir kadın var daha ne olsun
körün aradığı bir göz daniel bulmuş iki göz
tawney ile birlikte dini konulara derin bir dalış yaptılar, (tawney insanı dindende çıkarır dinede sokar ) sonra sarılma sahnesinde daniel japon yapıştırıcı gibi tawneye yapıştı kızın nefesi kesildi
son sahnede danielin eski arkadaşlarından kuaför suzan ın danieli saç kesme bahanesiyle içeri çağırıp ilişki teklif ettiği sahnede danielin çok şanslı bir adam olduğunu bir kez daha anlamış olduk, kuaförde ahım aşahım bişey değildi ama maksat iş görülsün ihtiyaç meselesi
körün aradığı bir göz daniel bulmuş iki göz
tawney ile birlikte dini konulara derin bir dalış yaptılar, (tawney insanı dindende çıkarır dinede sokar ) sonra sarılma sahnesinde daniel japon yapıştırıcı gibi tawneye yapıştı kızın nefesi kesildi
son sahnede danielin eski arkadaşlarından kuaför suzan ın danieli saç kesme bahanesiyle içeri çağırıp ilişki teklif ettiği sahnede danielin çok şanslı bir adam olduğunu bir kez daha anlamış olduk, kuaförde ahım aşahım bişey değildi ama maksat iş görülsün ihtiyaç meselesi
Son düzenleme: