Bence makul sorun yok...Konuya tepkini bırakıp gitseydin birşey demezdimhoş olmadı okadar kişi arasında olmamam
Bu etkinlik duyurusu. yarın gece başlıyorum ve 4 gün oylama süresi makul olur herhalde ?![]()
Bence makul sorun yok...Konuya tepkini bırakıp gitseydin birşey demezdimhoş olmadı okadar kişi arasında olmamam
Bu etkinlik duyurusu. yarın gece başlıyorum ve 4 gün oylama süresi makul olur herhalde ?![]()
Sıkıntı yok (vardı)Bence makul sorun yok...Konuya tepki bırakmayı arada kaçırmışız demeki ki...
![]()
Büyük ihtimal 4. günün son saatlerinde oylarım ama oylarım en azından diye düşünüyorum...Sıkıntı yok (vardı)
Sen 4. gün son saatlerde oylamazsın umarım![]()
Anlaşıldı, 2. kez etiketi hatta 3. kez etiketi yap diyorsun 🤦Büyük ihtimal 4. günün son saatlerinde oylarım ama oylarım en azından diye düşünüyorum...![]()
Konu ben isem yapmadan duramazsın zaten...Anlaşıldı, 2. kez etiketi hatta 3. kez etiketi yap diyorsun 🤦
Sıkıntı yok (vardı)
Sen 4. gün son saatlerde oylamazsın umarım![]()
Büyük ihtimal 4. günün son saatlerinde oylarım ama oylarım en azından diye düşünüyorum...![]()
Anlaşıldı, 2. kez etiketi hatta 3. kez etiketi yap diyorsun 🤦
@Dosi ,kapına icra memurunu alarak gelecek.İnsana başka çare bırakmıyorsun.Konu ben isem yapmadan duramazsın zaten...![]()
Aşkolsun, ben mecnun kadar üşengeç değilim.Göreceksin hemen oylayacağım.
Biraz konuya tepki bırakma durumunada gönderme vardı ama sen zaten haletmişsin ve evet Mecbun'dan daha iyiymişsin o konudaAşkolsun, ben mecnun kadar üşengeç değilim.Göreceksin hemen oylayacağım.
Hepsini merakla bekliyorum.Sizin vesilenizle olacak inşallahHerşey sizin için
Kafamda dolu program ve etkinlik var. En az 1 senelik![]()
Bana güvenen insanları yanıltmayaya özen gösteririm.Biraz konuya tepki bırakma durumunada gönderme vardı ama sen zaten haletmişsin ve evet Mecbun'dan daha iyiymişsin o konuda![]()
Afiyet Olsun.Yemek yemem lazım..konuya kendimi veremedim.Gece yazacağım dizimden sonra.
Şimdiden emeklerine sağlık Zeynepcim. @Dosi
Teşekkür ederimYemek yemem lazım..konuya kendimi veremedim.Gece yazacağım dizimden sonra.
Şimdiden emeklerine sağlık Zeynepcim. @Dosi
Teşekkürler canımDürüst olacağım maalesef hiç biri yani sesine en güvendiklerimi dinledim ııhııh müziklerin aranjesi değiştirilmiş slow parçalar remix tarzı olmuş o nedenle bızımle degılsın ben bu yeni düzenleme tarzı sevmedim orjinali tercih ederim daima 😕😕
Not : Emeklerinden öpüyorum@Dosi
![]()
tamamdır 😉Teşekkürler canım
Artık sende kötünün en iyisini seçersinanketler açacağım, öyle oylayacaksınız