O anlamda değil, beni dinleyip seni etkileyecek ve ikna edecek diyorum.Hmm @Çiğdem beni dinlemeyecek, seni dinleyecek diyorsun. Sunucu olursan bi' ihtimal.
O anlamda değil, beni dinleyip seni etkileyecek ve ikna edecek diyorum.Hmm @Çiğdem beni dinlemeyecek, seni dinleyecek diyorsun. Sunucu olursan bi' ihtimal.
Ona gizlice akıllı telefon ulaştırabilecek bir babayiğit var mı.
Bu format çok iyiymiş ya zamanında. Böyle bir etkinlikten ziyade aynı programın ikinci sezonunu yayınlasan fena olmaz aslında. Sadece tavsiye hem daha uzun sürer bu da forumun canlanmasında daha çok etkili olur.Yok isim bu ama daha iyi isim önerin varsa değiştiririz sen alışkınsın benim etkinliklerde bir yerde izini bırakmaya
Yok değil
Bu Şarkı Benim'e benziyordu sahne kapma. Ama final gecesi ve elemeler farklı
Zey TV - En İyi Ben Seçerim 1. Hafta - Kemal Sunal Filmleri
Evet artık başlıyoruz :Z Yarışmamız diğer yarışmalara oranla hızlı ilerleyecektir ve duruma göre 10-12 hafta sürecektir. Bazı değişiklikler yapıldı ve bunu ilerleyen günlerde açıklayacağım :) İlk eleme 3. hafta gerçekleşecek ve 2 yarışmacı veda edecek. Yarışmamızda 3 finalist olacaktır. Final...fav10.net
@Gerekli24 @dreamy @slhttnmtl @xdragxx @12.Adam böyle bir yarışma sunmuştumEn İyi Ben Seçerim - Yabancı Dizi Jenerikleri
Bu hafta @destere 'nin isteği doğrultusunda yabancı dizi jenerikleri ile yarışacağız. Yıl ve tür kısıtlaması yok :) Herkese başarılar :A Sahne seçimi akşam 21.00'da benim etiketimden sonra yapılacak :) Not: Sahne seçimlerinde acil durum nedeniyle olamayacak kişiler önceden konsept hakkında...fav10.net
@Sherlock Kemal Sunal @MasacRE şener ŞenOna gizlice akıllı telefon ulaştırabilecek bir babayiğit var mı.
Bu format çok iyiymiş ya zamanında. Böyle bir etkinlikten ziyade aynı programın ikinci sezonunu yayınlasan fena olmaz aslında. Sadece tavsiye hem daha uzun sürer bu da forumun canlanmasında daha çok etkili olur.
Bazen keçi seviyorum, belki de ben @Çiğdem'i ikna ederim kim bilir.O anlamda değil, beni dinleyip seni etkileyecek ve ikna edecek diyorum.
Benim gibi harika kulak zevkine sahip bir jüriyi kaçırmak istemezsin bence de.Bazen keçi seviyorum, belki de ben @Çiğdem'i ikna ederim kim bilir.
Benim gibi harika kulak zevkine sahip bir jüriyi kaçırmak istemezsin bence de.
Ben de bir çoğunu bilmiyorum. Etkinlik vesilesi ile dinlerimGeldimm..
Oooooo bir kısmını dinlemiştim ama kulaklarımı tazelemem lazım.
Ondan sonra daha detaylı yorum yaparım , zaten anketler başlasın kafamda şekillenir birçok şey.
Hep aklımda ama benim final geceleri 3 saat sürerdi 3 haftalık oylar açıklandığı için ilerde düşünürsem o konuda değişikliklere giderim MS falan olsun bitsin belki sonraOna gizlice akıllı telefon ulaştırabilecek bir babayiğit var mı.
Bu format çok iyiymiş ya zamanında. Böyle bir etkinlikten ziyade aynı programın ikinci sezonunu yayınlasan fena olmaz aslında. Sadece tavsiye hem daha uzun sürer bu da forumun canlanmasında daha çok etkili olur.
Şimdilik yok ama olursa söylerim, bu arada emoji eklemesi yapmışsın, hoş durmuş. Doğru doğru, kanaldan az miktarda da olsa hissem mevcut zaten.Yok isim bu ama daha iyi isim önerin varsa değiştiririz sen alışkınsın benim etkinliklerde bir yerde izini bırakmaya
Korona falan derken kendi kendine halletti o işi İsmail beyciğim ama sürekli şarj edebilmek pek mümkün olmuyormuş, BABA için şarj işini çözer artık.Ona gizlice akıllı telefon ulaştırabilecek bir babayiğit var mı.
Aynen, minnacık bir hisse söz konusuŞimdilik yok ama olursa söylerim, bu arada emoji eklemesi yapmışsın, hoş durmuş. Doğru doğru, kanaldan az miktarda da olsa hissem mevcut zaten.
Korona falan derken kendi kendine halletti o işi İsmail beyciğim ama sürekli şarj edebilmek pek mümkün olmuyormuş, BABA için şarj işini çözer artık.
İsim güzel duruyor ama biraz fazla kalabalık gibi geldi sanki Yıldızlı Şarkılar'dan dolayı zaten Yıldız Tilbe anlaşılacağı için 'En Favori "Yıldızlı Şarkılar" | 1.Grup' gibi bir şey, belki sonuna yine Yıldız Tilbe eklenebilir tabi ama başlıkta iki kere Yıldız yer alması, o yüzden belirttim.Aynen, minnacık bir hisse söz konusu
Evet sonradan değiştirdim biraz başlığı ve bu emojiler ile süsledim
Etkinlik başlayınca 'En Favori 'Yıldız Tilbe'nin Yıldızlı Şarkıları' 🎵🎶 | 1.Grup'
Veya çok fazla favori kullanılıyor ve onun yerine
En İyi 'Yıldız Tilbe'nin Yıldızlı Şarkıları' 🎵🎶 | 1.Grup|
Başlığı olabilir
@Tolstoyevski
Anlatamıyorum galiba, albümün ismi oİsim güzel duruyor ama biraz fazla kalabalık gibi geldi sanki Yıldızlı Şarkılar'dan dolayı zaten Yıldız Tilbe anlaşılacağı için 'En Favori "Yıldızlı Şarkılar" | 1.Grup' gibi bir şey, belki sonuna yine Yıldız Tilbe eklenebilir tabi ama başlıkta iki kere Yıldız yer alması, o yüzden belirttim.
Şimdilik 19 kişi oylamış, bence oldukça iyi bir oran.Tamam inşallah ilgi görür, müzik konusu olduğu için olumsuz ihtimalleri de göz onunda bulundurmak gerek.
Ben günler önce tüm grupları oyladım ama oylama yöntemimi ne sen sor ne ben söyleyeyim..Şimdilik 19 kişi oylamış, bence oldukça iyi bir oran.
İlgi gördü diyebilirmiyiz?
Bu etkinlik için hedefim 20 kişi olsun
@Tolstoyevski galiba oylamıştı. 20. kişi @MEnes olur ve umarım daha oylayanlar olur. Vaktimiz bol daha
Şu an canlı dersim başlayacak gece olmadan oylarım benŞimdilik 19 kişi oylamış, bence oldukça iyi bir oran.
İlgi gördü diyebilirmiyiz?
Bu etkinlik için hedefim 20 kişi olsun
@Tolstoyevski galiba oylamıştı. 20. kişi @MEnes olur ve umarım daha oylayanlar olur. Vaktimiz bol daha
Ben oylama oranı olarak dedim ve bir müzik kısmı için iyi oran. Erkek oyuncular zaman harcama gerektirmiyordu ve haliyle hemen şip şak oylama. Bunda ise dinliyorsunBen günler önce tüm grupları oyladım ama oylama yöntemimi ne sen sor ne ben söyleyeyim..
Kesinlikle ilgi gördü ve zirveye bile oturdu diyebiliriz, tekrardan tebrik ederim.
Hafta sonu dersmi var 😱 yarınada vakit var.Şu an canlı dersim başlayacak gece olmadan oylarım ben