Proje Albümü Etkinliği 🎵🎶 - Genel Yorum Konusu

Konuya tepkini bırakıp gitseydin birşey demezdim :A hoş olmadı okadar kişi arasında olmamam :A
Bu etkinlik duyurusu. yarın gece başlıyorum ve 4 gün oylama süresi makul olur herhalde ? :A
Bence makul sorun yok... :A Konuya tepki bırakmayı arada kaçırmışız demeki ki... :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Sıkıntı yok (vardı)
Sen 4. gün son saatlerde oylamazsın umarım :A

Büyük ihtimal 4. günün son saatlerinde oylarım ama oylarım en azından diye düşünüyorum... :A

Anlaşıldı, 2. kez etiketi hatta 3. kez etiketi yap diyorsun 🤦

Konu ben isem yapmadan duramazsın zaten... :A
@Dosi ,kapına icra memurunu alarak gelecek.İnsana başka çare bırakmıyorsun. :A

• Harika
  • Güldürdün
Reactions: MEnes and Dosi
@denizz19 senlik format. Oylama zamanıda böyle uğraştıracaksan işimiz var senle :A

Yemek yemem lazım..konuya kendimi veremedim.Gece yazacağım dizimden sonra.

Şimdiden emeklerine sağlık Zeynepcim. @Dosi

• Harika
Dürüst olacağım maalesef hiç biri yani sesine en güvendiklerimi dinledim ııhııh müziklerin aranjesi değiştirilmiş slow parçalar remix tarzı olmuş o nedenle bızımle degılsın ben bu yeni düzenleme tarzı sevmedim orjinali tercih ederim daima 😕😕

Not : Emeklerinden öpüyorum :love1: @Dosi

Ufuk Özkan Kalkgidelim GIF by TRT

• Harika
Dürüst olacağım maalesef hiç biri yani sesine en güvendiklerimi dinledim ııhııh müziklerin aranjesi değiştirilmiş slow parçalar remix tarzı olmuş o nedenle bızımle degılsın ben bu yeni düzenleme tarzı sevmedim orjinali tercih ederim daima 😕😕

Not : Emeklerinden öpüyorum :love1: @Dosi

Ufuk Özkan Kalkgidelim GIF by TRT
Teşekkürler canım :bhr:
Artık sende kötünün en iyisini seçersin :A anketler açacağım, öyle oylayacaksınız

• Harika
Reactions: Zeyno
Geldimm..
Oooooo bir kısmını dinlemiştim ama kulaklarımı tazelemem lazım.
Ondan sonra daha detaylı yorum yaparım , zaten anketler başlasın kafamda şekillenir birçok şey.

• Harika