Proje Albümü Etkinliği 🎵🎶 - Genel Yorum Konusu

• Güldürdün
  • Olmamış
Reactions: dreamy and Dosi
Dua et şampiyon oldun. Her konunun başına İsot'lar giremez diye tabela ekleyecektim yoksa. :A

Şu aralar moralmen düzelirsem başlatabilirim aslında ama ne ben o moddayım, ne de forum. Aslında şu şartlarda yarışma başlarsa her an geri gelecek 5 üye tanıyorum. :A
Yasaklar çoğaldı, insanlar yine damlayabilir foruma :A Bende yavaştan el atacağım etkinliklere. Ocak ayında En Özlenilen Dizi'nin startını vereceğim.

• Beğendim
Reactions: kerem
Dua et şampiyon oldun. Her konunun başına İsot'lar giremez diye tabela ekleyecektim yoksa. :A

Şu aralar moralmen düzelirsem başlatabilirim aslında ama ne ben o moddayım, ne de forum. Aslında şu şartlarda yarışma başlarsa her an geri gelecek 5 üye tanıyorum. :A
@sokak sanati gelse de alsa şu formatı senin elinden. :A

Aksi takdirde jüri bile olmam bu sezon. :A
Bak bak bak, tehdit ediyor birde. Kapı orada İsot gidebilirsin. Hem özeldeki mesajlarını ne çabuk unuttun? :A

Yasaklar çoğaldı, insanlar yine damlayabilir foruma :A Bende yavaştan el atacağım etkinliklere. Ocak ayında En Özlenilen Dizi'nin startını vereceğim.
Gelenler varda ortama bakınca tekrar geri gelme hevesleri olmuyor işte. :A

• Güldürdün
  • İlginç
Reactions: Dosi and dreamy
Bak bak bak, tehdit ediyor birde. Kapı orada İsot gidebilirsin. Hem özeldeki mesajlarını ne çabuk unuttun? :A

Ne mesajlarını... Ben jüri başkanı olmazsam yarışmayacağımı/jüri olmayacağımı söylemiştim zaten daha önce. :A

• Güldürdün

Ne varmış ortamda ? :A
Kaos 0 derecede işte ne güzel :A uzun süredir bu kadar sakin geçen aylara denk gelmemiştim :A

Forum durgun demek istiyorsan o ayrı :A etkinlik yarışmalar olmayınca sessizlik hakim

Ne mesajlarını... Ben jüri başkanı olmazsam yarışmayacağımı/jüri olmayacağımı söylemiştim zaten daha önce. :A

Keyfimin kahyası mısın İsot, o anki duruma göre karar vereceğim işte. Senin davranışlarına bağlı her şey. :A:A
tenor.gif

• Güldürdün
Reactions: kerem and dreamy
Ne varmış ortamda ? :A
Kaos 0 derecede işte ne güzel :A uzun süredir bu kadar sakin geçen aylara denk gelmemiştim :A

Forum durgun demek istiyorsan o ayrı :A etkinlik yarışmalar olmayınca sessizlik hakim
Forum durgun işte, sorun orada. Kaosa gerek yok ama itiraflar programı belirli kurallar dahilinde devam etseydi keşke. Olanlar yüzünden yazık oldu o formata. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Forum durgun işte, sorun orada. Kaosa gerek yok ama itiraflar programı belirli kurallar dahilinde devam etseydi keşke. Olanlar yüzünden yazık oldu o formata. :A
İtiraflar programı'nın olmayışı harika. O program en son bana küfür paylaşımı yaptı diye ipler koptu zaten. Ben kendim bu durumdan çok memnunum.
Çok daha eğlenceli format yapmak dururken insnaların egolarını tatmin etme amaçlı dozu yükseltmesi kötü bir durum.
Aman neyse fazla girmeye gerek yok bu mevzuya ama forumda şuana kadar sayısız eğlenceli formatlar yayınlandı. Onlarla da yine eğlence sağlanabilir :D

• Beğendim