Peki bunun Galatasaray konusuyla ne alakası varHikmet all star takımını çalıştırmaya başlamış adada![]()
Peki bunun Galatasaray konusuyla ne alakası varHikmet all star takımını çalıştırmaya başlamış adada![]()
Safoz. .ss@serhatt la konuşurken konular karışmış![]()
TFF'ye önerimdir. Galatasaray acilen kapatılmalıdır. Ahlâk kurallarını hiçe sayan bir kulüptür. 😅😅 Herkesi göreve çağırıyorum.Kız yorum yapa yapa takımı bozdunEkli dosyayı görüntüle 133119
Fatih Terim: "Sadece bir üzüldüğüm şey var.." pic.twitter.com/SJsONgJYtI
— duygusalfutbolkesitleri (@duygusalfutbol1) September 21, 2022
Peki bunun Galatasaray konusuyla ne alakası var![]()
Safoz. .ss
TFF'ye önerimdir. Galatasaray acilen kapatılmalıdır. Ahlâk kurallarını hiçe sayan bir kulüptür. 😅😅 Herkesi göreve çağırıyorum.
Hangi performans ki buaylar sonra "son anda Muslera" cümlesini duymak ve artık bunu son kez duyduğunu hissetmek
Çok tehlikeli sularda yüzüyor abla
Kara listeme alınmak istemiyorsan Deniz'e laf atmayı bırakmalısın. ☠️☠️
Çok korktumKara listeme alınmak istemiyorsan Deniz'e laf atmayı bırakmalısın. ☠️☠️
Bence korkmalısın dostum. ☠️😡Çok korktum![]()
Peki bunun Galatasaray konusuyla ne alakası var![]()
Safoz. .ss
TFF'ye önerimdir. Galatasaray acilen kapatılmalıdır. Ahlâk kurallarını hiçe sayan bir kulüptür. 😅😅 Herkesi göreve çağırıyorum.
serhat operasyon için foruma girmiyor demek , havalimanına kamp kurmuş tutuklamak içinaylar sonra "son anda Muslera" cümlesini duymak ve artık bunu son kez duyduğunu hissetmek
Uzaktan atmak kolay gelsin Türkiye'ye Haskaloğlu bey. 😀 Niye apar topar gitti acaba? 🤔serhat operasyon için foruma girmiyor demek , havalimanına kamp kurmuş tutuklamak için
Icardinin yeni sevgilisi hürrem replikleri ile “ harem ne ki dünyayı ben yöneteceğim” paylaşımları yapıyor. Wandadan daha fena birini bulmuş gibi gözüküyor pic.twitter.com/w8XkPOD73c
— Dedikodu Astro (@AstroDedikodu) February 23, 2025
Galatasaray sözcüsü olup sizin yönetimi susturmalı