Forumdash dedem ona bari yetişse...Yasaklar çoğaldı, insanlar yine damlayabilir foruma Bende yavaştan el atacağım etkinliklere. Ocak ayında En Özlenilen Dizi'nin startını vereceğim.
Forumdash dedem ona bari yetişse...Yasaklar çoğaldı, insanlar yine damlayabilir foruma Bende yavaştan el atacağım etkinliklere. Ocak ayında En Özlenilen Dizi'nin startını vereceğim.
@Forumdash gelmeden el atmayacağım ona bu ay gelir diye düşünüyorum, çünkü Ocak ayına ertelerim dediğimde sevindi bu duruma. Ocak'a bırak dedi.Forumdash dedem ona bari yetişse...
Eskiden o kadar kötü değildi tabii. Son zamanlarda çığrığından çıktı ama MS ve BŞB'dan sonraki en iyi formattı İtiraflar. En son konuklu program fena değildi mesela.İtiraflar programı'nın olmayışı harika. O program en son bana küfür paylaşımı yaptı diye ipler koptu zaten. Ben kendim bu durumdan çok memnunum.
Çok daha eğlenceli format yapmak dururken insnaların egolarını tatmin etme amaçlı dozu yükseltmesi kötü bir durum.
Aman neyse fazla girmeye gerek yok bu mevzuya ama forumda şuana kadar sayısız eğlenceli formatlar yayınlandı. Onlarla da yine eğlence sağlanabilir
Hmm @Çiğdem beni dinlemeyecek, seni dinleyecek diyorsun. Sunucu olursan bi' ihtimal.Yalnız o farklı bir örnek, demek ki Vazgeçtim'in daha iyi olduğunu düşünüyormuş ki ona verdi. Şimdi öyle bir olay yok tamamen benle alakalı bir durum.
2017'den beri aynı dozajdı ama evet sonra daha da abartanlar oldu.Eskiden o kadar kötü değildi tabii. Son zamanlarda çığrığından çıktı ama MS ve BŞB'dan sonraki en iyi formattı İtiraflar. En son konuklu program fena değildi mesela.
Aklımda bir kaç şey var aslında ama üşeniyorum işte.2017'den beri aynı dozajdı ama evet sonra daha da abartanlar oldu.
Ahmed'de Sohbet Ediyoruz olarak değiştirmişti. O çok iyiydi mesela ama devam ettirmedi altifliği azalınca.
Forumda yarışmalar herzaman ilgi görmüştür. Diziler, oyuncular ile alakalı etkinlikler oldu zamanında ve onlarda baya seviliyordu. Sen pek onlara denk gelmedin. 2017 Ocak ayında katılmıştım Şener Şen ile
Anonim olmasa azalır oran ve herkes birbirini sıvama işine girerAklımda bir kaç şey var aslında ama üşeniyorum işte.
İtiraflar'a adam akıllı kurallar gelse, mesela anonim paylaşımlar yasaklansa güzel olur aslında. Ahmed'le Atacan düşünsünler bunu bi.
Rica ederim, çok resmi oldu böyle de. İsim konusu netleşti mi bu arada, merak ettim.Teşekkürler
Utku bey olmadığı için 1 oy eksik olacak 😏
Artık sen ben ve @dreamy Aleyna babayı nereye kadar taşırsak
Lütfen anket olmasın...Anonim olmasa azalır oran ve herkes birbirini sıvama işine girer
Bende baya üşeniyorum yoksa benimde çok ilgi gören bir sezonluk yarışmam vardı @Billy Kane kaç kere başlat dedi ama o istek doğmadı bir türlü daha. Belki 2021'de
Yok isim bu ama daha iyi isim önerin varsa değiştiririz sen alışkınsın benim etkinliklerde bir yerde izini bırakmaya
Yok değilLütfen anket olmasın...
Kemal Sunal fimlerine keşke katılabilseydim?Yok isim bu ama daha iyi isim önerin varsa değiştiririz sen alışkınsın benim etkinliklerde bir yerde izini bırakmaya
Yok değil
Bu Şarkı Benim'e benziyordu sahne kapma. Ama final gecesi ve elemeler farklı
Zey TV - En İyi Ben Seçerim 1. Hafta - Kemal Sunal Filmleri
Evet artık başlıyoruz :Z Yarışmamız diğer yarışmalara oranla hızlı ilerleyecektir ve duruma göre 10-12 hafta sürecektir. Bazı değişiklikler yapıldı ve bunu ilerleyen günlerde açıklayacağım :) İlk eleme 3. hafta gerçekleşecek ve 2 yarışmacı veda edecek. Yarışmamızda 3 finalist olacaktır. Final...fav10.net
@Gerekli24 @dreamy @slhttnmtl @xdragxx @12.Adam böyle bir yarışma sunmuştumEn İyi Ben Seçerim - Yabancı Dizi Jenerikleri
Bu hafta @destere 'nin isteği doğrultusunda yabancı dizi jenerikleri ile yarışacağız. Yıl ve tür kısıtlaması yok :) Herkese başarılar :A Sahne seçimi akşam 21.00'da benim etiketimden sonra yapılacak :) Not: Sahne seçimlerinde acil durum nedeniyle olamayacak kişiler önceden konsept hakkında...fav10.net
Sadece o haftanın konseptiydi. Açılışı onla yapmıştım. Ama ilerde devam edersek yine aynısına yer veririm inşallahKemal Sunal fimlerine keşke katılabilseydim?
Baktım o konsept iyiymiş farklı ünlülerle yine yapsan iyi ilgi gelir bence.Sadece o haftanın konseptiydi. Açılışı onla yapmıştım. Ama ilerde devam edersek yine aynısına yer veririm inşallah
Bende çok çabuk fikirler oluşur, ve şuan aklıma birşey daha getirdinBaktım o konsept iyiymiş farklı ünlülerle yine yapsan iyi ilgi gelir bence.
Sizin vesilenizle olacak inşallah Herşey sizin içinEline sağlık @Dosi. Güzel bir etkinlik olacak belli ki.
Konuyu incelemem için attığın etiketi gördüm ama acelesi yok diye pek şaapmadım... Zaten etkinlik yani senin bizi salmayacağını bildiğim için otomatik olarak cevap verdim diye sayarsın dedim... Saymamışsın...Gelmiştir. Sen kaçırmışsındır yine @MEnes gibi
Konuya tepkini bırakıp gitseydin birşey demezdim hoş olmadı okadar kişi arasında olmamanKonuyu incelemem için attığın etiketi gördüm ama acelesi yok diye pek şaapmadım... Zaten etkinlik yani senin bizi salmayacağını bildiğim için otomatik olarak cevap verdim diye sayarsın dedim... Saymamışsın...