Eşref Rüya'nın Oyuncu Kadrosu Belli Oldu! | Kanal D

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
64,010
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
1000991833.jpg

Kanal D'nin Tims&B Productions imzalı yeni Dizisi Eşref Rüya'nın oyuncu kadrosu belli oldu.

Yönetmen koltuğuna Uluç Bayraktar'ın oturduğu, Senaryosunu Ethem Özışık ve Lokman Maral'ın kaleme aldığı dizi başrollerinde Çağatay Ulusoy İle Demet Özdemir'i bir araya getiriyor.

Okuma provaları gerçekleşen dizinin kadrosunda Necip Memili, Büşra Develi, Ahmet Rıfat Şungar, Tolga Tekin, Görkem Sevindik, Ceren Benderlioğlu, Aşkın Şenol, Kaan Turgut, Ahmet Yıldırım, Kerem Alp Kabul, Bartu Zeytinci, Gökçem Çoban, Feriha Eyüboğlu ve Macit Koper yer alıyor.

Eşref Rüya, yakında Kanal D'de!

Merakla bekledigim bir dizi. Tanitimlar en kisa sürede gelir insallah. :D

• Aynen
Reactions: Dante
Büşra Develiye hiç ısınamıyorum bir türlü. :(

Çağatay ilk kez Kanal D logosu altında olacak değişik bir his. :A

• İlginç
Tanıtıma göre ilk bölüme şans veririm internetten. :D

Kadro çok iyi, izlemeyi düşünüyorum. İnşallah tutar.

• Aynen
Sonunda parlağa güvenip boş kadro yapmaktan vazgeçmişler :X bekliyoruz bakalım

İlk bölümüne bakarız :X
ah ha . 😉 .

ben genelde ilk 2 bolume duz mantik sans veriyorum .
nedenini de , diger dizi haber basliginda az once sevgili @Bully ile yorumlasirken belirtmistim. (emek adina ilk 2 bolum sans veriyorum) .
sonrasi izlerken hikaye ve oyunculuk gecisi kistas tutuyorum. gecerse devam,olmadi bye 😛

Türk dizisi izlemeyi bıraktım artık güncelde. Sadece Kızılcık Şerbeti'ne bakıyorum.
ben , vakit ^simdilik varken bir kac dizimi youtube dan izliyorum. kisaltarak .

klasik dizi sure uzunlugu oldukca yorucu oluyor. anca bi iki oncelik buldugum kistas olacak ki diziye ilk 2 bolumden sonra sans vermeye devam ediyorum. zaten bir kac dizim var .
olanlardan bir tanesi de finale gidecek. sandik kokusu.

yabanci dizileri erken den bitirdigim icin, tv yerli dizileri is vs den sonra yemek yerken youtube bazli izlemek ,sureyi de dengeletebiliyor. sahneleri kendimce ilerletip sureyi kisaltma gibi de konfor mevcut .

goreceli elbette.

ilk baslarda ^kizilcik dizisine baslamayi dusunuyordum. evrim icin - oyunculugunu kaliteli bulur begenirim -. baslamak icin bi turlu sans bulamadim, ^mevcut bolum sayisina yetismek de zahmetli oldugunu dusundugumden, pass malesef .

• Beğendim
Reactions: TenTen and serhatt

Forum İstatistikleri

Konular
173,090
Üyeler
8,483
Son Üye
justking