ABC Pretty Little Liars 4. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
2x24 ve ikinci sezonun finali olan 2x25 i de izlemiş bulunmaktayız

güzel bir finaldi heyecanlıydı,
A mona çıktı tombiş kız ne fettanmışda haberimiz yok ,
spencer bayağı bir tehlike atlatmış olsada son anda hannoşum imdadına yetişti spens in ve kutu gibi monayı uçurumdan aşağı attılar
yazık oldu kızcaaza

bizim dörtlü rahatladı tam diyecektimki monayı hastenede ziyaret eden şahıs yine olaya gerilim kattı

@xemrexxx @Forumdash @Çiğdem-

ya işte son sahnede totona oklava geldi dimi

geldi geldi

mona
gibi hanoşumun sadık bir dostundan kahpelik beklemiyordum
daha neler görecen
özellikle sezonun 3.sezonun sonlarına doğru spencer ı izle sana oyunculuk resitali sunacak kpa,karadayı izleye izleye gerçek oyuncuları unutmuşundur

daha neler görecen
özellikle sezonun 3.sezonun sonlarına doğru spencer ı izle sana oyunculuk resitali sunacak kpa,karadayı izleye izleye gerçek oyuncuları unutmuşundur
spencer ın dört kız arasında en kaliteli oyuncu olduğunu ilk sezonda keşfetmiştim zaten
yani sürpriz olmaz

yok yani şimdi tubişi, ayşeni izleyip hem güzel hem iyi oyuncu olunamayacağını düşünmüşündür dedim
tubişe laf atma kara para aşkta güzel oynuyor tabi bir beren etmez ama açığı güzelliğiyle kapatıyor ,
ayşende aslında iyi oyuncu ama senarist mal bir karakter çizmiş kızcağıza

tubişe laf atma kara para aşkta güzel oynuyor tabi bir beren etmez ama açığı güzelliğiyle kapatıyor ,
ayşende aslında iyi oyuncu ama senarist mal bir karakter çizmiş kızcağıza
kpa yı izlemesem inanacaktım Tuba daha sesini kontrol edemiyor

kpa yı izlemesem inanacaktım Tuba daha sesini kontrol edemiyor
ağlarken biraz ses tonu cızırdıyor ama onuda seveni var o gün @sürgünüm e söyledim dedim tuba ağlayınca biraz sesi cızırtılı çıkıyor
kabul etmedi? o ses beni benden alıyor dedi bende hak verdim her yiğidin bir yoğurt yiyişi var benim yoğurdum berense, onunkide tuba
)

sizin yoğurtların mayası kötü

neyse sürgünüm dedin o gelirse arkasından federallerden darksaal ya da yakamoz da gelir tüm konuyu temizlerler ne dediğimizi unuturuz

sizin yoğurtların mayası kötü

neyse sürgünüm dedin o gelirse arkasından federallerden darksaal ya da yakamoz da gelir tüm konuyu temizlerler ne dediğimizi unuturuz
benim açımdan sorun değil herzamanki gibi kafasına göre takılsın federaller