ABC Pretty Little Liars 4. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
3x19
3x20 tamamdır

spencer ın triplerinden gına geldi artık bir an önce düzelsin şiştik :)
emily ile jason ın asansör macerası ilginçti
ama hala gözlerimiz 13. bölüm gibi bölüm arıyor sıkmıyor ama çokda heyecanlı geçmiyor bu kısımlar biraz daha hareket lazım
hannoşun soyunması lazım artık :)

@xemrexxx @Forumdash

forumdash 20 21 22 inci bölümleri izleyeckti nerde yorumu? gizli bir yerdemi yorum yaptı göremedim :)
hannoş soynmazsa:A

3x20
3x21
tamamdır

spencer tımarhaneye düştü tobysizlik kızı fena etkiledi ama süper oyuncu tebrik etmek lazım :)
tombiş surat aria ile dantel sevgilisi ezra arasında nurtopu gibi çocuk krizi başladı umarım aria danteli bırakır bana kaçar :)
hannoşum iki bölümdür annesiyle tur atıyor fazla etkili değil, annede bir polise kancayı takıyor bir rahibe, uçanı kaçanı boş bırakmıyor hannoşum öyle bir annenin elinden yine ucuz kurtulmuş irispi olması işten bile değildi :)
A kimmi artık merak etmiyorum orasını kızlar süper :)

@xemrexxx @Forumdash

aaaa evet olabilir bu dediğin hiç öyle düşünmemiştim cidden 🙂🙂
yaa işte ben düşünürüm senin yerine:) sen düşünmesende olur :))

hannoş soynmazsa:A
hannoş soyunmazsa ariayı soyarız :)

3x20
3x21
tamamdır

spencer tımarhaneye düştü tobysizlik kızı fena etkiledi ama süper oyuncu tebrik etmek lazım :)
tombiş surat aria ile dantel sevgilisi ezra arasında nurtopu gibi çocuk krizi başladı umarım aria danteli bırakır bana kaçar :)
hannoşum iki bölümdür annesiyle tur atıyor fazla etkili değil, annede bir polise kancayı takıyor bir rahibe, uçanı kaçanı boş bırakmıyor hannoşum öyle bir annenin elinden yine ucuz kurtulmuş irispi olması işten bile değildi :)
A kimmi artık merak etmiyorum orasını kızlar süper :)

@xemrexxx @Forumdash

yaa işte ben düşünürüm senin yerine:) sen düşünmesende olur :))

hannoş soyunmazsa ariayı soyarız :)
Ohhaaaa sen bitirmişssin bile:X Yarın ben de izleyeyim :X

Ohhaaaa sen bitirmişssin bile:X Yarın ben de izleyeyim :X
veee bitti 3. sezon :)

bugün 3x23
3x24 tamamlandı final güzeldi

spencer toby hikayesi yer yer sıksada sonunda alisonu görünce mutlu olduk güzel kızlara bir yenisi eklendi gerçi hep vardıda sanırım artık daha çok yer alacak :)
tosbağa mona ölseydi keşke standardı aşağı çekiyor totosu yere yakın kız yakışmıyor diziye :)
evi yakan kimdi toby miydi toby nin kafasına tokmağı vuranmıydı ?
alison kızları kurtardıysa olayın başındaki vatandaş alison değildir kimdir bu A denen camışların kralı :)son sahnede araba bağajında toby nin cesedi çıksa keşke spencer a yakışmıyor :)

@xemrexxx @Forumdash

veee bitti 3. sezon :)

bugün 3x23
3x24 tamamlandı final güzeldi

spencer toby hikayesi yer yer sıksada sonunda alisonu görünce mutlu olduk güzel kızlara bir yenisi eklendi gerçi hep vardıda sanırım artık daha çok yer alacak :)
tosbağa mona ölseydi keşke standardı aşağı çekiyor totosu yere yakın kız yakışmıyor diziye :)
evi yakan kimdi toby miydi toby nin kafasına tokmağı vuranmıydı ?
alison kızları kurtardıysa olayın başındaki vatandaş alison değildir kimdir bu A denen camışların kralı :)son sahnede araba bağajında toby nin cesedi çıksa keşke spencer a yakışmıyor :)

@xemrexxx @Forumdash
Abow ne tez bitrdin yaa:( Ben de gündüz izlicem şu son 4 bölümü artık:X

4x5
4x6
tamamdır ..

hannoşun annesi zor durumda polisle kucaklayıp götürdü kadını :)

4x7
4x8 i izledim sıradan bölümlerdi hannoşun annesini kurtarma çalışmaları devam ediyor bu arada emily e araba girdi pardon emily nin evine araba girdi :))

@xemrexxx @Forumdash

4x9
4x10
tamamdır
neler oldu neler üfff:)
hiç bir fok olmadı hala ufak tefek yazılar kitaplar yakın çekime alınan resimler vesaire herkes A olabilir kör tuttuğunu A yapmış :)

hannoşun annesi kefaletle şapıldı
emily alisonun evine taşındı
aria verecek birini arıyor
spencer bu aralar pek aktif değil
monaya kıl oldum diziden çıksa iyi olacak hep bir triplerde

@xemrexxx @Forumdash

4x9
4x10
tamamdır
neler oldu neler üfff:)
hiç bir fok olmadı hala ufak tefek yazılar kitaplar yakın çekime alınan resimler vesaire herkes A olabilir kör tuttuğunu A yapmış :)

hannoşun annesi kefaletle şapıldı
emily alisonun evine taşındı
aria verecek birini arıyor
spencer bu aralar pek aktif değil
monaya kıl oldum diziden çıksa iyi olacak hep bir triplerde

@xemrexxx @Forumdash
önemli biş ideğil ama yine spoiler olsun
aria verecek :A