ortalık kız kaynıyor onu şimdi nereme yerleştireceğimberen noliyi![]()
haaa tamam oda benim yıldız kraliçem
ortalık kız kaynıyor onu şimdi nereme yerleştireceğimberen noliyi![]()
hannoş sanal efsanem @Çiğdem- se canlı kanlı efsanem ikisini karıştırmıyorum)
hahaha emre tam sana bakta kibarlık öğren destereden yazıcaktım ama bereni görünce braz hevesim kırıldı yıldız falan ee biz ne oluyoruzberen noliyi![]()
sen kenarın dilberi oluyonhahaha emre tam sana bakta kibarlık öğren destereden yazıcaktım ama bereni görünce braz hevesim kırıldı yıldız falan ee biz ne oluyoruz![]()
sen gerçek yıldızsınhahaha emre tam sana bakta kibarlık öğren destereden yazıcaktım ama bereni görünce braz hevesim kırıldı yıldız falan ee biz ne oluyoruz![]()
çarpılırsınsen kenarın dilberi oluyon![]()
3x18 ve 3x19'u yorumla hacı
dediğin yere gelirsem ayrıntılı yorum yapacağım şimdi sadece izlediğim bölümleri sayıyorum ;3x18 ve 3x19'u yorumla hacıBen izlemicem o bölümleri
O bölümlerde takılı kaldiğim için
3x20'den başlıcam
![]()
oralarda spencerım döktürüyor çabuk gel3x9
3x10 tamamdır
dediğin yere gelirsem ayrıntılı yorum yapacağım şimdi sadece izlediğim bölümleri sayıyorum ;
bu arada @xemrexxx nin parlak oğlanı wren hannoşa göz dikti, hannoşta kuzu gibi herkese gönlü açık, izlerken insan çatlıyor![]()
totonla mı izliyon napıyon
günde iki bölüm sorun olmuyortotonla mı izliyon napıyonfinallerin yok mu seninn
![]()
hannoşu gördükçe senin en az gülük 5-6 bölüm izlemen lazımgünde iki bölüm sorun olmuyor![]()
13.bölümde ara veriliyor o yuzden güzel oluyorpll
3x13
3x14 tamamdır
13. bölüm tüm bölümlerden güzeldi
her sezonun 13. bölümleri harika oluyor cadılar bayramına denk geldi yine uğursuz sayı
toby toparlağı A imiş vayy camış
mona tımarhaneden çıktı yine iş çeviriyor
spencer toby toparlağının gerçek yüzünü görmeli artık ?
garret adlı dümbelek polisin cesediyle arianın tabuttaki sahnesi harikaydı
@xemrexxx @Forumdash
seni de o tabuta koymalıpll
3x13
3x14 tamamdır
13. bölüm tüm bölümlerden güzeldi
her sezonun 13. bölümleri harika oluyor cadılar bayramına denk geldi yine uğursuz sayı
toby toparlağı A imiş vayy camış
mona tımarhaneden çıktı yine iş çeviriyor
spencer toby toparlağının gerçek yüzünü görmeli artık ?
garret adlı dümbelek polisin cesediyle arianın tabuttaki sahnesi harikaydı
@xemrexxx @Forumdash
13. bölümün yarı final olduğundan haberim yoktu ama o sayının uğursuzluğu nedeniyle korkunç sahneler artıyor bayağı13.bölümde ara veriliyor o yuzden güzel oluyor![]()
aria ile tabutta olmak isterdimseni de o tabuta koymalı![]()
her sezonun 13.bölümü cadıalr bayramı bölümüdür,jeneriğine korku sesi eklenir ve de o bölümden sonra ara verilir .)13. bölümün yarı final olduğundan haberim yoktu ama o sayının uğursuzluğu nedeniyle korkunç sahneler artıyor bayağı![]()
jenerik siyaha bürünüyorher sezonun 13.bölümü cadıalr bayramı bölümüdür,jeneriğine korku sesi eklenir ve de o bölümden sonra ara verilir .)