ortalık kız kaynıyor onu şimdi nereme yerleştireceğim ))beren noliyi
haaa tamam oda benim yıldız kraliçem )
ortalık kız kaynıyor onu şimdi nereme yerleştireceğim ))beren noliyi
hannoş sanal efsanem @Çiğdem- se canlı kanlı efsanem ikisini karıştırmıyorum )
hahaha emre tam sana bakta kibarlık öğren destereden yazıcaktım ama bereni görünce braz hevesim kırıldı yıldız falan ee biz ne oluyoruzberen noliyi
sen kenarın dilberi oluyonhahaha emre tam sana bakta kibarlık öğren destereden yazıcaktım ama bereni görünce braz hevesim kırıldı yıldız falan ee biz ne oluyoruz
sen gerçek yıldızsınhahaha emre tam sana bakta kibarlık öğren destereden yazıcaktım ama bereni görünce braz hevesim kırıldı yıldız falan ee biz ne oluyoruz
çarpılırsın )sen kenarın dilberi oluyon
3x18 ve 3x19'u yorumla hacı Ben izlemicem o bölümleri O bölümlerde takılı kaldiğim için 3x20'den başlıcam
dediğin yere gelirsem ayrıntılı yorum yapacağım şimdi sadece izlediğim bölümleri sayıyorum ;3x18 ve 3x19'u yorumla hacı Ben izlemicem o bölümleri O bölümlerde takılı kaldiğim için 3x20'den başlıcam
oralarda spencerım döktürüyor çabuk gel3x9
3x10 tamamdır
dediğin yere gelirsem ayrıntılı yorum yapacağım şimdi sadece izlediğim bölümleri sayıyorum ;
bu arada @xemrexxx nin parlak oğlanı wren hannoşa göz dikti, hannoşta kuzu gibi herkese gönlü açık, izlerken insan çatlıyor
totonla mı izliyon napıyon finallerin yok mu seninn
günde iki bölüm sorun olmuyortotonla mı izliyon napıyon finallerin yok mu seninn
hannoşu gördükçe senin en az gülük 5-6 bölüm izlemen lazımgünde iki bölüm sorun olmuyor
13.bölümde ara veriliyor o yuzden güzel oluyorpll
3x13
3x14 tamamdır
13. bölüm tüm bölümlerden güzeldi
her sezonun 13. bölümleri harika oluyor cadılar bayramına denk geldi yine uğursuz sayı
toby toparlağı A imiş vayy camış
mona tımarhaneden çıktı yine iş çeviriyor
spencer toby toparlağının gerçek yüzünü görmeli artık ?
garret adlı dümbelek polisin cesediyle arianın tabuttaki sahnesi harikaydı
@xemrexxx @Forumdash
seni de o tabuta koymalıpll
3x13
3x14 tamamdır
13. bölüm tüm bölümlerden güzeldi
her sezonun 13. bölümleri harika oluyor cadılar bayramına denk geldi yine uğursuz sayı
toby toparlağı A imiş vayy camış
mona tımarhaneden çıktı yine iş çeviriyor
spencer toby toparlağının gerçek yüzünü görmeli artık ?
garret adlı dümbelek polisin cesediyle arianın tabuttaki sahnesi harikaydı
@xemrexxx @Forumdash
13. bölümün yarı final olduğundan haberim yoktu ama o sayının uğursuzluğu nedeniyle korkunç sahneler artıyor bayağı13.bölümde ara veriliyor o yuzden güzel oluyor
aria ile tabutta olmak isterdim ) tamda tabutta rövaşata yapılacak türden tombiş kız korkudan kenetlenirdik birbirimizeseni de o tabuta koymalı
her sezonun 13.bölümü cadıalr bayramı bölümüdür,jeneriğine korku sesi eklenir ve de o bölümden sonra ara verilir .)13. bölümün yarı final olduğundan haberim yoktu ama o sayının uğursuzluğu nedeniyle korkunç sahneler artıyor bayağı
jenerik siyaha bürünüyorher sezonun 13.bölümü cadıalr bayramı bölümüdür,jeneriğine korku sesi eklenir ve de o bölümden sonra ara verilir .)