ABC Pretty Little Liars 4. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
2x24 ve ikinci sezonun finali olan 2x25 i de izlemiş bulunmaktayız :)
güzel bir finaldi heyecanlıydı,
A mona çıktı tombiş kız ne fettanmışda haberimiz yok ,
spencer bayağı bir tehlike atlatmış olsada son anda hannoşum imdadına yetişti spens in ve kutu gibi monayı uçurumdan aşağı attılar :) yazık oldu kızcaaza :)
bizim dörtlü rahatladı tam diyecektimki monayı hastenede ziyaret eden şahıs yine olaya gerilim kattı

@xemrexxx @Forumdash @Çiğdem-

2x24 ve ikinci sezonun finali olan 2x25 i de izlemiş bulunmaktayız :)
güzel bir finaldi heyecanlıydı,
A mona çıktı tombiş kız ne fettanmışda haberimiz yok ,
spencer bayağı bir tehlike atlatmış olsada son anda hannoşum imdadına yetişti spens in ve kutu gibi monayı uçurumdan aşağı attılar :) yazık oldu kızcaaza :)
bizim dörtlü rahatladı tam diyecektimki monayı hastenede ziyaret eden şahıs yine olaya gerilim kattı

@xemrexxx @Forumdash @Çiğdem-
ya işte son sahnede totona oklava geldi dimi :F

daha neler görecen :X özellikle sezonun 3.sezonun sonlarına doğru spencer ı izle sana oyunculuk resitali sunacak kpa,karadayı izleye izleye gerçek oyuncuları unutmuşundur :A
spencer ın dört kız arasında en kaliteli oyuncu olduğunu ilk sezonda keşfetmiştim zaten :) yani sürpriz olmaz :)

yok yani şimdi tubişi, ayşeni izleyip hem güzel hem iyi oyuncu olunamayacağını düşünmüşündür dedim :D
tubişe laf atma kara para aşkta güzel oynuyor tabi bir beren etmez ama açığı güzelliğiyle kapatıyor ,
ayşende aslında iyi oyuncu ama senarist mal bir karakter çizmiş kızcağıza :)

kpa yı izlemesem inanacaktım Tuba daha sesini kontrol edemiyor :X
ağlarken biraz ses tonu cızırdıyor ama onuda seveni var o gün @sürgünüm e söyledim dedim tuba ağlayınca biraz sesi cızırtılı çıkıyor:) kabul etmedi? o ses beni benden alıyor dedi bende hak verdim her yiğidin bir yoğurt yiyişi var benim yoğurdum berense, onunkide tuba :))

ağlarken biraz ses tonu cızırdıyor ama onuda seveni var o gün @sürgünüm e söyledim dedim tuba ağlayınca biraz sesi cızırtılı çıkıyor:) kabul etmedi? o ses beni benden alıyor dedi bende hak verdim her yiğidin bir yoğurt yiyişi var benim yoğurdum berense, onunkide tuba :))
sizin yoğurtların mayası kötü :X

neyse sürgünüm dedin o gelirse arkasından federallerden darksaal ya da yakamoz da gelir tüm konuyu temizlerler ne dediğimizi unuturuz:(

sizin yoğurtların mayası kötü :X

neyse sürgünüm dedin o gelirse arkasından federallerden darksaal ya da yakamoz da gelir tüm konuyu temizlerler ne dediğimizi unuturuz:(
benim açımdan sorun değil herzamanki gibi kafasına göre takılsın federaller :)