@Forumdash'da izliyor grubtan ayrı kalma dizi fena değil.sadece bana gösterdi hannoş
izleyeceğim en kısa zamanda
@Forumdash'da izliyor grubtan ayrı kalma dizi fena değil.sadece bana gösterdi hannoş
izleyeceğim en kısa zamanda
orphanın son bölümünden sonra dediğin diziye geçerim@Forumdash'da izliyor grubtan ayrı kalma dizi fena değil.
Orphan Black'ın son bölümünü bende izlemedim azsonra yeni dizinin ikinci bölümünü izlicem geç kalma birikte yorumlayalım.orphanın son bölümünden sonra dediğin diziye geçerim
ya işte son sahnede totona oklava geldi dimi2x24 ve ikinci sezonun finali olan 2x25 i de izlemiş bulunmaktayız
güzel bir finaldi heyecanlıydı,
A mona çıktı tombiş kız ne fettanmışda haberimiz yok ,
spencer bayağı bir tehlike atlatmış olsada son anda hannoşum imdadına yetişti spens in ve kutu gibi monayı uçurumdan aşağı attılar yazık oldu kızcaaza
bizim dörtlü rahatladı tam diyecektimki monayı hastenede ziyaret eden şahıs yine olaya gerilim kattı
@xemrexxx @Forumdash @Çiğdem-
geldi geldiya işte son sahnede totona oklava geldi dimi
daha neler görecen özellikle sezonun 3.sezonun sonlarına doğru spencer ı izle sana oyunculuk resitali sunacak kpa,karadayı izleye izleye gerçek oyuncuları unutmuşundurgeldi geldi
gibi hanoşumun sadık bir dostundan kahpelik beklemiyordummona
spencer ın dört kız arasında en kaliteli oyuncu olduğunu ilk sezonda keşfetmiştim zaten yani sürpriz olmazdaha neler görecen özellikle sezonun 3.sezonun sonlarına doğru spencer ı izle sana oyunculuk resitali sunacak kpa,karadayı izleye izleye gerçek oyuncuları unutmuşundur
yok yani şimdi tubişi, ayşeni izleyip hem güzel hem iyi oyuncu olunamayacağını düşünmüşündür dedimspencer ın dört kız arasında en kaliteli oyuncu olduğunu ilk sezonda keşfetmiştim zaten yani sürpriz olmaz
tubişe laf atma kara para aşkta güzel oynuyor tabi bir beren etmez ama açığı güzelliğiyle kapatıyor ,yok yani şimdi tubişi, ayşeni izleyip hem güzel hem iyi oyuncu olunamayacağını düşünmüşündür dedim
kpa yı izlemesem inanacaktım Tuba daha sesini kontrol edemiyortubişe laf atma kara para aşkta güzel oynuyor tabi bir beren etmez ama açığı güzelliğiyle kapatıyor ,
ayşende aslında iyi oyuncu ama senarist mal bir karakter çizmiş kızcağıza
ağlarken biraz ses tonu cızırdıyor ama onuda seveni var o gün @sürgünüm e söyledim dedim tuba ağlayınca biraz sesi cızırtılı çıkıyor kabul etmedi? o ses beni benden alıyor dedi bende hak verdim her yiğidin bir yoğurt yiyişi var benim yoğurdum berense, onunkide tuba )kpa yı izlemesem inanacaktım Tuba daha sesini kontrol edemiyor
sizin yoğurtların mayası kötüağlarken biraz ses tonu cızırdıyor ama onuda seveni var o gün @sürgünüm e söyledim dedim tuba ağlayınca biraz sesi cızırtılı çıkıyor kabul etmedi? o ses beni benden alıyor dedi bende hak verdim her yiğidin bir yoğurt yiyişi var benim yoğurdum berense, onunkide tuba )
benim açımdan sorun değil herzamanki gibi kafasına göre takılsın federallersizin yoğurtların mayası kötü
neyse sürgünüm dedin o gelirse arkasından federallerden darksaal ya da yakamoz da gelir tüm konuyu temizlerler ne dediğimizi unuturuz
5.sezon konusunu açtıralım bence artıkın 10 hazirana bişi kalmadı3x1, 3x2 bittmiştir
araya sınavlar girecek önümüzdeki hafta ve diğer hafta izleyemeyeceğim yoksa iki haftada hem 3. sezon hem 4. sezon biterdi5.sezon konusunu açtıralım bence artıkın 10 hazirana bişi kalmadı
hannoş aşkına bak 😱 @Çiğdem- duymasın kahroluraraya sınavlar girecek önümüzdeki hafta ve diğer hafta izleyemeyeceğim yoksa iki haftada hem 3. sezon hem 4. sezon biterdi