önemli biş ideğil ama yine spoiler olsun
aria verecek
mahfettin diziyi
bari kime verecek onu söyleme sürpriz olsun )
önemli biş ideğil ama yine spoiler olsun
aria verecek
zaten belli değil mi totosu yere yakın olandan korkucam işte en bodur ariamahfettin diziyi
ama talipliside çok, kız hafiften arkayı titretiyor peşinde 100 metrelik kuyruk oluşuyorzaten belli değil mi totosu yere yakın olandan korkucam işte en bodur aria
sanki sana gel gel yapsa gitmicenama talipliside çok, kız hafiften arkayı titretiyor peşinde 100 metrelik kuyruk oluşuyor
bodur tavık datlu olir )sanki sana gel gel yapsa gitmicen
A- ya giren girene4x11
4x12
tamamdır
onuçüncü bölüm yaklaştıkça heyecan arttı
@xemrexxx @Forumdashcece drake aridan dayak yedi aria nın erkek ararken aldığı dersler işe yaramış görünüyor
yeni A ezra çıktı iyimi? A kaç kişiden oluşuyor belli değil ?
alisonda yaşıyor artık resmileştide kızı görsek iyi olurdu bir değişiklik lazım diziye
bir ben giremedimA- ya giren girene
herkes hannoşa asiliyi4x17
4x18 tamamdır
ezra hain planlarına devam ediyor
spencer sonuca çok yaklaştı
emily nin bacakları muhteşem
hannoş polis dedektifiyle kırıştırıyor
heyecan son gazla devam ediyor
@xemrexxx @Forumdash @Çiğdem-
ağaçtaki elmaya kırk kişi taş atar sadece ben düşürürüm kucağaherkes hannoşa asiliyi
tamam hayalini sonra atlat sen etiketlerine bak yorumlarını duvarıma bekliyimağaçtaki elmaya kırk kişi taş atar sadece ben düşürürüm kucağa
tamamdırtamam hayalini sonra atlat sen etiketlerine bak yorumlarını duvarıma bekliyim
A- sen olabilirsin bence kızların hepsine teklif etmişin seni reddetmişler sen de A- olmuşiun4x19
4x20
tamamdır
4x19. bölümde dizinin yüzde doksanı siyah beyazdı spencer maziye daldı siyah beyaz ve eski kıyafetlerle dizi çok sıkıcı hale geldi alışmışız hannoşun spencer ın arianın emily nin bacaklarına bakmaya kıyafetler kapalı olunca dizi işkenceye döndü
4x20 harikaydı, spencer muhteşemdi rolünü hakkıyla oynayan bir spencer var..
ezra güya alison hakkında kitap yazıyormuş falan filan ıvır zıvır konuyu oraya bağlayıp ezrayıda kurtardılarda olmadı , yine ortalıkta isimsiz belli olmayan bir A dolaşıyor ???
@xemrexxx @Forumdash
ben teklifte bulunsam havada karada kabul ederlerdiA- sen olabilirsin bence kızların hepsine teklif etmişin seni reddetmişler sen de A- olmuşiun
hah iişte ileride şüphe tamamen ortadan kalkacakben teklifte bulunsam havada karada kabul ederlerdi
hem ben A olamam, öyle bıldırcın gibi kızlara işkence edecek kadar kafayı yemedik
4x21
4x22
tamamdır
spencer muhteşem oynamaya devam ediyor diğer kızların aşklı kısımlarını atlatıyorum çok sıkıcı spencer ise bir harika şu toby denen dangalağı bıraksa ve bir daha kimseyle çıkmasa ne şahane olurdu yazık kıza öyle balta sapı gibi oğlanalrla dolaşması yakışmıyor
@xemrexxx @Forumdash @Çiğdem-ezra aria ve arkadaşları hakkında kitap hazırlıyormuş asıl A değilmiş
şimdi şüpheler alisonun annesi üzerinde yoğunlaştı ..
ama A eğer o çıkarsa fiyasko olur, nasıl heryere yetişiyormuş peki saçmalık olur ?hah iişte ileride şüphe tamamen ortadan kalkacak