ABC Pretty Little Liars 4. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
3x15
3x16 tamamdır

spencer toby nin A olduğunu nasıl anladı orayı anlamadım nedense kıza aniden ilhammı geldi :)
meredith salağı topkek ariaya bir tokmak geçirdi o sahne güzeldi :)

jenerik siyaha bürünüyor :)
aria ile alıp veremediğinne :F

3x15
3x16 tamamdır

spencer toby nin A olduğunu nasıl anladı orayı anlamadım nedense kıza aniden ilhammı geldi :)
meredith salağı topkek ariaya bir tokmak geçirdi o sahne güzeldi :)

jenerik siyaha bürünüyor :)
ooo yarın akşam bende başyayım 20x21x22'ye:X

aynı sene içinde iki sezonmu oynuyor daha bir ay önce izlemiyormuydun ?
şöyle şimdi yeni sezon haziranda başliyi ağustos sonunakadar yayınlanıyor sonra ara verip ekimin ortasında cadılar bayramı bölümünü yayınlıyor sonra 70-75 gün ara verip ocak sonuna doğru yayına başıyor kalan 10-12 bölümü yayıınlayıp martta bitiyor :) haziranda yeni sezon sistemi en fok balıklı dizi :(

şöyle şimdi yeni sezon haziranda başliyi ağustos sonunakadar yayınlanıyor sonra ara verip ekimin ortasında cadılar bayramı bölümünü yayınlıyor sonra 70-75 gün ara verip ocak sonuna doğru yayına başıyor kalan 10-12 bölümü yayıınlayıp martta bitiyor :) haziranda yeni sezon sistemi en fok balıklı dizi :(
yani karmakaruşuk işler bunlar :)

pll
3x17
3x18

tamamdır

spencer garibim triplere girdi arkadaşlarına gider yapıyor ?
aria toparlak hocasından ayrı düştü,
emily hipnoterapi yapınca tuhaf görüntüler görüyor

hannoş bana verecek yakında :)

özeti şeettim :)

@xemrexxx @Forumdash

pll
3x17
3x18

tamamdır

spencer garibim triplere girdi arkadaşlarına gider yapıyor ?
aria toparlak hocasından ayrı düştü,
emily hipnoterapi yapınca tuhaf görüntüler görüyor

hannoş bana verecek yakında :)

özeti şeettim :)

@xemrexxx @Forumdash
evet hannoş odunu sana verecek :)
bu arada mr.at ile faceden konuştum dönünce program yapacakmış :) sen ben @Forumdash i konuk edeekmiş 2.programa konular da my,fok balıklığı ve ergen dizileri :) my bana denk geliyi fok balıklara sana faruğada ergen dizileri kaldı bu durumda:A

evet hannoş odunu sana verecek :)
bu arada mr.at ile faceden konuştum dönünce program yapacakmış :) sen ben @Forumdash i konuk edeekmiş 2.programa konular da my,fok balıklığı ve ergen dizileri :) my bana denk geliyi fok balıklara sana faruğada ergen dizileri kaldı bu durumda:A
at arkadaşımız banlı değilmiydi :)

hahah olay dişlerde bitiyor bence dişleri göstermeseymiş :F
burda bana iyi birşeymi diyorsun kötümü çokta anlayamadım mutluyken çirkinmi demeye çalısıyorsun 🙂🙂
kız sinirlenince burnu göğsü poposu dikleşiyor dudaklar dolgunlaşıyor :)
ama sinir geçince herşeyi sarkmaya başlıyor vücut sinirle geriliyor ok gibi :)

3x19
3x20 tamamdır

spencer ın triplerinden gına geldi artık bir an önce düzelsin şiştik :)
emily ile jason ın asansör macerası ilginçti
ama hala gözlerimiz 13. bölüm gibi bölüm arıyor sıkmıyor ama çokda heyecanlı geçmiyor bu kısımlar biraz daha hareket lazım
hannoşun soyunması lazım artık :)

@xemrexxx @Forumdash

forumdash 20 21 22 inci bölümleri izleyeckti nerde yorumu? gizli bir yerdemi yorum yaptı göremedim :)