Hanno baya tatlıymış
Hanno baya tatlıymış
sana izle dedik izlemedin şimdi öyle bakakalırsınHanno baya tatlıymış
dadından yenmez o yüzden bana bırak onu senHanno baya tatlıymış
top senin şeyine gelsin inşallah .ss bak bunlar da bnm hemşirelerim çok yakından ilgilendilersana aria düşüyor , hannoşun annesi ariadan daha güzel ben bu ikiliyi toptan götürüyorum
sana izle dedik izlemedin şimdi öyle bakakalırsın
Sana annesini bıraktık onunla sohbet etdadından yenmez o yüzden bana bırak onu sen
Keşke izleseydim ya 1 bölümün ilk sahnesinde bıraktım diziyisana aria düşüyor , hannoşun annesi ariadan daha güzel ben bu ikiliyi toptan götürüyorum
sana izle dedik izlemedin şimdi öyle bakakalırsın
dadından yenmez o yüzden bana bırak onu sen
top senin şeyine gelsin inşallah .ss bak bunlar da bnm hemşirelerim çok yakından ilgilendiler
destere şoparı bu kızı güzel bulmuyor sanki kendisi brad pitt .ssSana annesini bıraktık onunla sohbet et
Keşke izleseydim ya 1 bölümün ilk sahnesinde bıraktım diziyi
bnm sıralamam hanna-spencer-alison-emily-ariaalison güzellikte hanna dan sonra gelir diğerlerinden önce ama huyu pis kızın )
daha bişey kaçırmış sayılmazsın yazın tüm bölümleri zileyebilirsin kafa yoran dizilerden değilSana annesini bıraktık onunla sohbet et
Keşke izleseydim ya 1 bölümün ilk sahnesinde bıraktım diziyi
İyi kız fena değil nesini beğenmiyormuş 😱bulmuşta beğenmiyor bidedestere şoparı bu kızı güzel bulmuyor sanki kendisi brad pitt .ss
bnm sıralamam hanna-spencer-alison-emily-aria
zaten hannayı gördükten sonra kafa mı kalır insandadaha bişey kaçırmış sayılmazsın yazın tüm bölümleri zileyebilirsin kafa yoran dizilerden değil
işte totoştan ne beklersinİyi kız fena değil nesini beğenmiyormuş 😱bulmuşta beğenmiyor bide
destere şoparı bu kızı güzel bulmuyor sanki kendisi brad pitt .ss
bnm sıralamam hanna-spencer-alison-emily-aria
hem bodur hem soğuk hemde her an seni aldatıp başkasına verecekmiş gibi duran tiplerden )İyi kız fena değil nesini beğenmiyormuş 😱bulmuşta beğenmiyor bide
Yazın yoğun olcam evde olurmuyum olursam izlermiyim bilmiyorum hannaya bakmak çin şöyle bir göz atarımdaha bişey kaçırmış sayılmazsın yazın tüm bölümleri zileyebilirsin kafa yoran dizilerden değil
daha öncede dedin izlerim diye sana güvenimiz kalmadı )Yazın yoğun olcam evde olurmuyum olursam izlermiyim bilmiyorum hannaya bakmak çin şöyle bir göz atarım
hanna, alison, spencer, emily , tosbağa, kertenkele , aria ,
benim sıralamamda böyle
hem bodur hem soğuk hemde her an seni aldatıp başkasına verecekmiş gibi duran tiplerden )
Sende çok pinpirikli çıktın senhanna, alison, spencer, emily , tosbağa, kertenkele , aria ,
benim sıralamamda böyle
hem bodur hem soğuk hemde her an seni aldatıp başkasına verecekmiş gibi duran tiplerden )
İzleyemedim ne yapim istek olmadı izlemek için şöyle beraber toplu olsak izlerimde tek başına olmuyordaha öncede dedin izlerim diye sana güvenimiz kalmadı )
ben gözünden anlarım kızın ne yapacağını göz var göz varSende çok pinpirikli çıktın sen
İzleyemedim ne yapim istek olmadı izlemek için şöyle beraber toplu olsak izlerimde tek başına olmuyor
bak bnm için hazırlanmışlar cici cici en güzelini seçip şey edecemben gözünden anlarım kızın ne yapacağını göz var göz var
çevredeki ikiliyi çıkar hannayı tek bırak resim muhteşem olur )
bak bnm için hazırlanmışlar cici cici en güzelini seçip şey edecem
@Yakamoz-Asi de bayılır bu diziye ama nerede acaba
18. sayfaya git ne güzel cici cici pozlar vermişlerHepsini alabilirim.
bir yıldır izliyoruz bir tanesini zor kaptık öyle izlemeden toptan götürme varmı ?Hepsini alabilirim.
cicişleri miniş miniş )18. sayfaya git ne güzel cici cici pozlar vermişler
bir yıldır izliyoruz bir tanesini zor kaptık öyle izlemeden toptan götürme varmı ?
cicişleri miniş miniş )