senin optiğin kopmuş bir kontrol ettir )@destere şoaprına ben etiketleyince gitmiyor mu ne bir de ona ddene
senin optiğin kopmuş bir kontrol ettir )@destere şoaprına ben etiketleyince gitmiyor mu ne bir de ona ddene
Beceremiyo demekki kızları görünce böyle oluyo ne yapsın
offf off
gördüm gördüm bu kaçarmı
birde emrenin bildirimler gelmiyor totoş neresiyle oynadıysa bildirim özürlü olmuş
demiştim el el üstünde el şey üstünde kalır diye
senin optiğin kopmuş bir kontrol ettir )
keşke kızları görünce optiği dolansa erkekleri görünce karıştırıyor işi )Beceremiyo demekki kızları görünce böyle oluyo ne yapsın
bunun bu ka terbiyeli kızmış kendine sana sakız etmek istememiş
buna ait altlı üstlü bişey yokmu )
bak 5x1 de heyecanlanmış kızlar ben geliyorum diye
dizide ona buna gösteriyor ama bize gelincemi namuslu kesildi irispi )bunun bu ka terbiyeli kızmış kendine sana sakız etmek istememiş
lezbülans mı neyse @Çiğdem- in parlak oğlanı saçalrı kestirmiş pek bir tipsiz olmuş hannoş artık bakmaz buna bana koşarben bu kızı sevmiyorum soğuk nevale tipte yok bu boduru niye koymuşlarsa diziye
lezbülans bundan 10 kat daha hoş
o zaman ben şimdiden başlayayım ben daha ikinci sezonun sonundayımResimler çok iyi olmuş zaar 4.sezon izleme tarihini belirleyelim mi @destere
Haftaya Fargo'yu ve PLL'nin 3.sezondan son 3 bölümünü izleyeyim 2 Haziran pazartesi başlayalım?????
ee ben seni 3.sezonu izledin 4'desin ve beni bekliyorsun sanıyordum Tamam o zaman Got finaline mi ertelesek??? 17 haziran Salı'ya kadar izleyebilirsin???o zaman ben şimdiden başlayayım ben daha ikinci sezonun sonundayım
tamam o zamana kadar bitiririm 17 haziranda 4. sezona başlarızee ben seni 3.sezonu izledin 4'desin ve beni bekliyorsun sanıyordum Tamam o zaman Got finaline mi ertelesek??? 17 haziran Salı'ya kadar izleyebilirsin???
gölgesini gösterirler anca çünkü orda hannoş dublörünü sokmuş çadıra kendisi öyle pis işler yapmaz
ikisi de hannoşun peşinde bir polis totoş var toplam 3 talibi var hannoşun
oh olsun beter olun @Forumdash ilela spoiler verme??? biz izleyeceğiz daha bunu )
hey maşallah duyuyonuz mu @ABAY_06 @Forumdashhannoşun anneside fena değil yalan yok )