senin optiğin kopmuş bir kontrol ettir@destere şoaprına ben etiketleyince gitmiyor mu ne bir de ona ddene![]()
senin optiğin kopmuş bir kontrol ettir@destere şoaprına ben etiketleyince gitmiyor mu ne bir de ona ddene![]()
Beceremiyo demekki kızları görünce böyle oluyo ne yapsın![]()
offf off
gördüm gördümbu kaçarmı
birde emrenin bildirimler gelmiyor totoş neresiyle oynadıysa bildirim özürlü olmuş![]()
demiştim el el üstünde el şey üstünde kalır diye![]()
senin optiğin kopmuş bir kontrol ettir)
keşke kızları görünce optiği dolansa erkekleri görünce karıştırıyor işiBeceremiyo demekki kızları görünce böyle oluyo ne yapsın![]()
bunun bu ka![]()
buna ait altlı üstlü bişey yokmu)
![]()
bak 5x1 de heyecanlanmış kızlar ben geliyorum diye![]()
dizide ona buna gösteriyor ama bize gelincemi namuslu kesildi irispibunun bu katerbiyeli kızmış kendine sana sakız etmek istememiş
![]()
lezbülans mıben bu kızı sevmiyorum soğuk nevale tipte yok bu boduru niye koymuşlarsa diziye
lezbülans bundan 10 kat daha hoş![]()
o zaman ben şimdiden başlayayım ben daha ikinci sezonun sonundayımResimler çok iyi olmuş zaar4.sezon izleme tarihini belirleyelim mi @destere
Haftaya Fargo'yu ve PLL'nin 3.sezondan son 3 bölümünü izleyeyim 2 Haziran pazartesi başlayalım?????
ee ben seni 3.sezonu izledin 4'desin ve beni bekliyorsun sanıyordumo zaman ben şimdiden başlayayım ben daha ikinci sezonun sonundayım![]()
tamam o zamana kadar bitiririm 17 haziranda 4. sezona başlarızee ben seni 3.sezonu izledin 4'desin ve beni bekliyorsun sanıyordumTamam o zaman Got finaline mi ertelesek??? 17 haziran Salı'ya kadar izleyebilirsin???
gölgesini gösterirler anca çünkü orda hannoş dublörünü sokmuş çadıra kendisi öyle pis işler yapmaz![]()
![]()
ikisi de hannoşun peşinde bir polis totoş vartoplam 3 talibi var hannoşun
![]()
oh olsun beter olun @Forumdash ilela spoiler verme??? biz izleyeceğiz daha bunu)
hey maşallah duyuyonuz mu @ABAY_06 @Forumdashhannoşun anneside fena değil yalan yok)