ona bakıp bakıp ariaya dalıyormuşsun )
faruk ağa hannoşu bulmaya gitmiş amerikayaona bakıp bakıp ariaya dalıyormuşsun )
biz buna ara vermiştik @Forumdash la yazın izleyecektik ama forumdash tümden kayboldu
bu sahneler kaçıncı sezona ait spoi yemeyelimfaruk ağa hannoşu bulmaya gitmiş amerikaya
bak burada aria seni görmüş gibi bakıyor yazık kıza
5.sezon haziranda başlıcakbu sahneler kaçıncı sezona ait spoi yemeyelim
yani sende bizim gibi beklemedesin5.sezon haziranda başlıcak
listeme baktım da şu an izlediğim:yani sende bizim gibi beklemedesin
artık glu glu ile idare edersin başka bişey izlediğin yok
içinde izlemeye değer bir iki tane anca çıkar diğerleri çöp yığını )listeme baktım da şu an izlediğim:
var.
- baby daddy
- revenge
- da vinci's demons
- turn
- glee
- tomorrow people
- reign
- revolution
- game of thrones
- the 100
- resurrection
- penny dreadful
- silicon valley
- mixology
sanki sizin izledikleriniz çok iyiiçinde izlemeye değer bir iki tane anca çıkar diğerleri çöp yığını )
mad mensanki sizin izledikleriniz çok iyi
yalan atma lo şu na downton abbey izleyemezsin dizi tatilde ben şu an izlediklerim yazdım yoksa sezon başı izlediklerim de varmad men
true detective
black sails
hell on wells
got
downton abbey
orphan black
hannibal
fargo
house of cards
resurection
orange is the new black
ve daha niceleri....kalite benden sorulur seninkiler gibi 5. sınıf dizileri izlemiyorum
şu an izliyorum çünkü son seoznu izlememiştimyalan atma lo şu na downton abbey izleyemezsin dizi tatilde ben şu an izlediklerim yazdım yoksa sezon başı izlediklerim de var
vıyy melunşu an izliyorum çünkü son seoznu izlememiştim
yukarda çöp dizilerini sayarken araya bunu katsaydın bari niye yazmadın ?izliyom
yazmışım ya kör melunn.ssyukarda çöp dizilerini sayarken araya bunu katsaydın bari niye yazmadın ?
hıı tamam gördüm GOT yazsan daha anlaşılır olurdu )yazmışım ya kör melunn.ss
desterenin kendinde en çekici bulduğu yer yazıcam artık sen anlarsınhıı tamam gördüm GOT yazsan daha anlaşılır olurdu )
gota geldik yazsan anlaşılır zatendesterenin kendinde en çekici bulduğu yer yazıcam artık sen anlarsın