kıskanç @Çiğdem- nerede birazcık hanna ya baksın da çatlasınvikings leri izlemeye başladım siz devam edin sohbete
ayyy kıskanc değilim benn ne çatlıcam 🙂🙂kıskanç @Çiğdem- nerede birazcık hanna ya baksın da çatlasın
ayyy bu resmi gördünmü @Çiğdem- ne kadar pemboş çıkmış
şu güzelliğe bak
tanrı bizi yaratırken niye okyanuusun berisinde unutmuş ötesine atsaydı ya )
gitmiş engin akyüreği seyrediyor kızdaki anlayışa bak burda bakılacak o kadar şey varken kendisine işkence yapıyorkıskanç @Çiğdem- nerede birazcık hanna ya baksın da çatlasın
rahatsızmısın sen yaa töbe yarabbim tabikide enginciğime bakıcam hannadan falan banane 🙂🙂ayyy bu resmi gördünmü @Çiğdem- ne kadar pemboş çıkmış
gitmiş engin akyüreği seyrediyor kızdaki anlayışa bak burda bakılacak o kadar şey varken kendisine işkence yapıyor
rahatsız olsam engine bakarım ama ben napıyorum hannadan şaşmıyorum )rahatsızmısın sen yaa töbe yarabbim tabikide enginciğime bakıcam hannadan falan banane 🙂🙂
Hangi dizileri izledin dün gece?rahatsız olsam engine bakarım ama ben napıyorum hannadan şaşmıyorum )
vikings 3. ve 4. bölümü izledim sen 6. bölümdün sanırım bir bölüm kaldı yetişmemeHangi dizileri izledin dün gece?
hahaha ayy iyi tamam sen kime bakıyorsan bak yeterkı bana karışmarahatsız olsam engine bakarım ama ben napıyorum hannadan şaşmıyorum )
Altıyı izlemiştim ben,House of Cards'ta da geride kaldığını öğrenince dün gece dizi izlemeyip seni bekledim bu kıyağımı unutma.vikings 3. ve 4. bölümü izledim sen 6. bölümdün sanırım bir bölüm kaldı yetişmeme
tamam bende orange da seni bekliyorum diyecektimde zaten beklemek zorundayım ikinci sezon başlamadıAltıyı izlemiştim ben,House of Cards'ta da geride kaldığını öğrenince dün gece dizi izlemeyip seni bekledim bu kıyağımı unutma.
ben bol bol aslaug a bakıyorumhahaha ayy iyi tamam sen kime bakıyorsan bak yeterkı bana karışma
Orange'yi biz forum etkinliklerinde birlikte izliyoruz,bir Ahmad değiliz.tamam bende orange da seni bekliyorum diyecektimde zaten beklemek zorundayım ikinci sezon başlamadı
ben bol bol aslaug a bakıyorum
birlikte izliyorduk sonra ban gelince dizide hızlanmaya başladım nasıl olsa yazamıyorum dedim bari bitireyim diziyiOrange'yi biz forum etkinliklerinde birlikte izliyoruz,bir Ahmad değiliz.
Frago'nun da ilk bölümünü izleyeydin iyiydi,kouşacak çok şey var.birlikte izliyorduk sonra ban gelince dizide hızlanmaya başladım nasıl olsa yazamıyorum dedim bari bitireyim diziyi
onu sakin kafayla izleyeyim diyorum şu anda bünye vikingslere alıştı araya başka dizi koysamda vikingsler havasından kurtulamayacağım )Frago'nun da ilk bölümünü izleyeydin iyiydi,kouşacak çok şey var.
Giriş müzigine bayılıyorum tekrar tekrar dinliyorum.onu sakin kafayla izleyeyim diyorum şu anda bünye vikingslere alıştı araya başka dizi koysamda vikingsler havasından kurtulamayacağım )
vikingslerin giriş müziğimi fargo nunmu hangisi .. vikingslerin muhteşem giriş müziği fargoyu bilemem ?Giriş müzigine bayılıyorum tekrar tekrar dinliyorum.
Konular birbirine karışmış tabisi Vikings,O değil de, sound inanılmaz iyiydi.vikingslerin giriş müziğimi fargo nunmu hangisi .. vikingslerin muhteşem giriş müziği fargoyu bilemem ?
Konular birbirine karışmış tabisi Vikings,O değil de, sound inanılmaz iyiydi.