biraz da şju an ne öpücüklüyona bakagota geldik yazsan anlaşılır zaten
biraz da şju an ne öpücüklüyona bakagota geldik yazsan anlaşılır zaten
yada G.O.T um açıkta kaldı yazsan yinede anlaşılır izlediğin dizi )biraz da şju an ne öpücüklüyona baka
Bu ay sonunda hemen hemen tüm diziler bitiyor, takvimi yapmaya hazırlanalımona bakıp bakıp ariaya dalıyormuşsun )
biz buna ara vermiştik @Forumdash la yazın izleyecektik ama forumdash tümden kayboldu
haklısın haziran ayı boş geçecek oraya pll iyi giderBu ay sonunda hemen hemen tüm diziler bitiyor, takvimi yapmaya hazırlanalım
Hergün izleyebilirmisin??? Sen sanırım onu öyle izliyordun?haklısın haziran ayı boş geçecek oraya pll iyi gider
her gün iki bölüm izliyordumHergün izleyebilirmisin??? Sen sanırım onu öyle izliyordun?
İyiymiş.Senin bu düzenin bana da uyar.Hem erken biter hemde yeni sezona(haftalık) olrak yetişirizher gün iki bölüm izliyordum
hannoş onun adını söyleyince ağlamış bak neden acephanna güzel çıkmamış başka resim yokmuydu
bana ulaşamıyor aşk acısı çekiyor kızcağızhannoş onun adını söyleyince ağlamış bak neden acep
bana ulaşamıyor aşk acısı çekiyor kızcağız
gerçi bana bir hamle yapsa ben ona 25 hamle yapıcam da kız farkında değil)
benim izlediğim bölümlerde alison hala ölüydü snde dirilmiş kız alison güzel ama itici bir tip konuşmayacaksın bununla sadece seveceksinben hem alison ı hem hanna yı kaptım bonus olarak da spencer vazr
Çok iyi resimler @sürgünüm resimler nası@destere @Forumdash bakın ne ka güzel poz vermişler @Çiğdem- sen de kıskan @ABAY_06 sürgünümü etiketle de gece gece gözü gönlü açılsın
Meşgul şimdi bütün konuları geziyor tek tek sırayla hepsine yetişmeye çalışıyor@destere şoaprına ben etiketleyince gitmiyor mu ne bir de ona ddene
sen etiketle ggörürse zaten resimleri bu konuya odaklanır @destere gel bili biliMeşgul şimdi bütün konuları geziyor tek tek sırayla hepsine yetişmeye çalışıyor
@destere @Forumdash bakın ne ka güzel poz vermişler @Çiğdem- sen de kıskan @ABAY_06 sürgünümü etiketle de gece gece gözü gönlü açılsın
gördüm gördüm bu kaçarmıMeşgul şimdi bütün konuları geziyor tek tek sırayla hepsine yetişmeye çalışıyor
demiştim el el üstünde el şey üstünde kalır diye
offf off
gördüm gördüm bu kaçarmı
birde emrenin bildirimler gelmiyor totoş neresiyle oynadıysa bildirim özürlü olmuş