Bari harika atsaydın Aserat'ın dizisinin gerisinde kalmıyım.
İyi ki orta çağda yaşamıyorsun.
O zaman harika atayım.
Bari harika atsaydın Aserat'ın dizisinin gerisinde kalmıyım.
İyi ki orta çağda yaşamıyorsun.
Masrafa girmiyorsun işte cnm kadrolu elamanlar almışsın ana kötüler @sokak sanati @xemrexxx işlerini görmeleri için tuttukları kişide @vadikızı öyle gidiyorKonu değişiyor oyuncular aynı kalıyor skeç gibi.
Sokak sanatinin hizmetkarı gibiydin ayoll her kötü işini dizi boyunca sen yaptın Yani baş kötülerin iş ortağı maşası gibi ama bizim gibi hapiste olmaktan iyidir
Seni iyi tanıyorum. Yumuşak karnını bilirim.Bana bunlarla gel.
Yeni isimler bulmam lazım artık.Masrafa girmiyorsun işte cnm kadrolu elamanlar almışsın ana kötüler @sokak sanati @xemrexxx işlerini görmeleri için tuttukları kişide @vadikızı öyle gidiyor
kız dizilerde nebahat çehre forumda ben ; entrika benden sorulur yani @Forumdash @mrt-06Yeşilçamın Allah rahmet eylesin Gerek Kemal Sunal , Gerek Cüneyt Arkın her filmlerinin değişmez kötü karakterleri olurdu. @mrt-06 dizilerinin de değişmez entrikacı karakterleri @sokak sanati @xemrexxx sen yani kadrolu elamanlar hiç dizide o yandan sıkıntı çekmiyor
Senin bana kötülük yaptırmanda pek sürpriz olmamıştır seyircilere ama buna rağmen saf başım işte senle iş ypabileceğimi sandım zindana düştüm @mrt-06kız dizilerde nebahat çehre forumda ben ; entrika benden sorulur yani @Forumdash @mrt-06
@destere m kurtarır Onu 4 kişi ite ite zor götürüyordu şimdi bu çocuk kendi çabasıyla bana nekadar sürede yada kaç yılda gelir acabainşallah haftaya geberirsin @denizz19 gibi efsane şekilde can vericen inşallah
inşallah haftaya geberirsin @denizz19 gibi efsane şekilde can vericen inşallah
@destere m kurtarır Onu 4 kişi ite ite zor götürüyordu şimdi bu çocuk kendi çabasıyla bana nekadar sürede yada kaç yılda gelir acaba
Zindan İle @destere odasında 10 dakika mesafe var diyelim benim yanıma gelmesi 2 yılı bulurmu acaba @mrt-06
Bu dizide her an her şey olabilir arkadaşlar oyun üstüne oyun kurulu senaryomuzda.Atacan Deniz ölmemişte olabilir demişti geri gelebilir deniz @mrt-06
Bu dizide her an her şey olabilir arkadaşlar oyun üstüne oyun kurulu senaryomuzda.
gerçi sen sahte biz olduğun çin gerçek bizi çekemez ve öldürürsün yılan.ssBu dizide her an her şey olabilir arkadaşlar oyun üstüne oyun kurulu senaryomuzda.
AAAA hayır en kötü yüzüne kezzap atarız.gerçi sen sahte biz olduğun çin gerçek bizi çekemez ve öldürürsün yılan.ss
@sokak sanati Vs @xemrexxx bekliyoruz gerçi o iki şeytan birbirlerini yemek yerine birlik olurlar ozaman kral olarak başta sen ayvayı yersin cnm sarayı alır bunlarBu dizide her an her şey olabilir arkadaşlar oyun üstüne oyun kurulu senaryomuzda.
@destere’yi bu kadına alalım.
Sokak sanati biraz uzakta kaldı ya.@sokak sanati Vs @xemrexxx bekliyoruz gerçi o iki şeytan birbirlerini yemek yerine birlik olurlar ozaman kral olarak başta sen ayvayı yersin cnm sarayı alır bunlar
Teşekkür ederim.Aserat a tuzaklar kurmak isteyen çok kişi olmuş,yapılan oyunlarla çok karmaşık durumlar olmuş.Çiğdem bakalım kurtulacak mı,vadikızı istediği plana ulaşmış,tuzaklar içinde tuzak bir bölüm olmuş emegine sağlık@mrt-06 iyi bir bölüm olmuş