TVen Oyun Of The Forum 5. Bölüm (Final)

:F:FBu bölümde gireceğimi bilmiyordum şaşırdım ve çok eğlendim okurken yalnız bu vadikızı ben olamam bu ne kin böyle:F

:kiki::kiki:niye bu kadar kinlendim bende bilmiyorum valla
@mrt-06 Çiğdem ile vadikızını saç saça baş başa kavga ettir reytingler tavan yapsın :A

@Çiğdem-

ayol baş oğlanı @destere yi topik sanıyor @Çiğdem- cadolozu sayemde:A neyse güzel olmuş oyunumu beğendim ama ilk sahneden çözmüştüm ben:A diziyi okumaya gerek yok finali biliyorum ben aha bu da finalden bir sahne perran teyze @Çiğdem- ; adle teyze @vadikızı oluyor :A @cookies @Dosi @Harunnn60 @Forumdash @S.G.A.T. @XanTier @xBUGRAx @Aserat @Yiğitt @Thequeer
Eline sağlık @mrt-06 :D

Nasıl bir cehennemin içine düştük ya :A @xBUGRAx senle kader arkadaşıymışız anlaşılan @yatutarsa nın oyununa gelmişiz ikimiz de gel bir sarılalım :T

@xemrexxx de yılanlıklarına devam ediyor saf @Çiğdem- i iyi kandırmış :A

@vadikızı da az değil ha bu arada Çiğdem'e karşı nasıl kinlenmiş öyle içi soğumuyor :A
Herkesin o listede olmasında ayrı bir nedeni var, sır. :A

Kötü roller daha güzel ablam, daha akılda kalıcı oluyor @sokak sanati gibi. :Z
Saflığımız yine kurbanı olmuşum :F @xemrexxx den zaten beklenirdi bana bukadar süre kötülük yapmadığı bile uzun sürdü :F @destere m beni kurtarır kilolarından biraz yanıma gelmesi yıl alacak ama beklerim ben fazla yaşlanmam umarım sarayda destere yanıma gelene kadar :A

@MasacRE- DE @xBUGRAx ile işi pişiriyor fırsatını bulmuş yatutarsayı kötülüyor :A

@vadikızı Yürüyen Ölülerde @sokak sanati ile bir sürü bela açmıştı başımıza burda da @xemrexxx ile ortak olmuş :A 1.kötü karakterlerin vazgeçilmez ortağı vadikızı :A

Eline sağlık @mrt-06 :bhr::bhr::bhr:

Saflığımız yine kurbanı olmuşum :F @xemrexxx den zaten beklenirdi bana bukadar süre kötülük yapmadığı bile uzun sürdü :F @destere m beni kurtarır kilolarından biraz yanıma gelmesi yıl alacak ama beklerim ben fazla yaşlanmam umarım sarayda destere yanıma gelene kadar :A

@MasacRE- DE @xBUGRAx ile işi pişiriyor fırsatını bulmuş yatutarsayı kötülüyor :A

@vadikızı Yürüyen Ölülerde @sokak sanati ile bir sürü bela açmıştı başımıza burda da @xemrexxx ile ortak olmuş :A 1.kötü karakterlerin vazgeçilmez ortağı vadikızı :A

Eline sağlık @mrt-06 :bhr::bhr::bhr:
Teşekkürler ablacım. :bhr: Diziyi yayınladım forum çöktü. :F Bu bölüm ön plandasınız coşturun artık @destere ile. :A