- Reaksiyon puanı
- 31,800
- Puanı
- 1,059
Herkesin o listede olmasında ayrı bir nedeni var, sır.
Kötü roller daha güzel ablam, daha akılda kalıcı oluyor @sokak sanati gibi.
Herkesin o listede olmasında ayrı bir nedeni var, sır.
Sen bu diziyi pek tutmadın yazın Yürüyen Ölüler’de buluşalım.Beğenmedim bölümü.
Hiç aklımda öyle şeyler yoktu, tövbe tövbe bu ne fesatlık.
İdare et artık ablam. Şansıma forum çöktüYakışmıyorum ama kötü role yaa
Teşekkürler ne mutlu bana. Benim kara talihimden hep diziden değil.evet yaa nasıl bir senaryon varsa çökertti forumu eğlenceli olmuş ama çok eğlendim
Sen UTF'ye gelsene önce.ssayol baş oğlanı @destere yi topik sanıyor @Çiğdem- cadolozu sayemde neyse güzel olmuş oyunumu beğendim ama ilk sahneden çözmüştüm ben diziyi okumaya gerek yok finali biliyorum ben aha bu da finalden bir sahne perran teyze @Çiğdem- ; adle teyze @vadikızı oluyor @cookies @Dosi @Harunnn60 @Forumdash @S.G.A.T. @XanTier @xBUGRAx @Aserat @Yiğitt @Thequeer
Çok ayıp okumadan kendi dizinin reklamını yapmak. 😱Sen UTF'ye gelsene önce.ss
Teşekkürler Burki. Yorum gelmese Adı Zehra’ya da saydıracaktım.
ayol baş oğlanı @destere yi topik sanıyor @Çiğdem- cadolozu sayemde neyse güzel olmuş oyunumu beğendim ama ilk sahneden çözmüştüm ben diziyi okumaya gerek yok finali biliyorum ben aha bu da finalden bir sahne perran teyze @Çiğdem- ; adle teyze @vadikızı oluyor @cookies @Dosi @Harunnn60 @Forumdash @S.G.A.T. @XanTier @xBUGRAx @Aserat @Yiğitt @Thequeer
Eline sağlık @mrt-06
Nasıl bir cehennemin içine düştük ya @xBUGRAx senle kader arkadaşıymışız anlaşılan @yatutarsa nın oyununa gelmişiz ikimiz de gel bir sarılalım
@xemrexxx de yılanlıklarına devam ediyor saf @Çiğdem- i iyi kandırmış
@vadikızı da az değil ha bu arada Çiğdem'e karşı nasıl kinlenmiş öyle içi soğumuyor
Saflığımız yine kurbanı olmuşum @xemrexxx den zaten beklenirdi bana bukadar süre kötülük yapmadığı bile uzun sürdü @destere m beni kurtarır kilolarından biraz yanıma gelmesi yıl alacak ama beklerim ben fazla yaşlanmam umarım sarayda destere yanıma gelene kadarHerkesin o listede olmasında ayrı bir nedeni var, sır.
Teşekkürler ablacım. Diziyi yayınladım forum çöktü. Bu bölüm ön plandasınız coşturun artık @destere ile.Saflığımız yine kurbanı olmuşum @xemrexxx den zaten beklenirdi bana bukadar süre kötülük yapmadığı bile uzun sürdü @destere m beni kurtarır kilolarından biraz yanıma gelmesi yıl alacak ama beklerim ben fazla yaşlanmam umarım sarayda destere yanıma gelene kadar
@MasacRE- DE @xBUGRAx ile işi pişiriyor fırsatını bulmuş yatutarsayı kötülüyor
@vadikızı Yürüyen Ölülerde @sokak sanati ile bir sürü bela açmıştı başımıza burda da @xemrexxx ile ortak olmuş 1.kötü karakterlerin vazgeçilmez ortağı vadikızı
Eline sağlık @mrt-06
Yılan dilim durmuyor istemsiz.Bulursun bugün ona da eleştirecek bir şey.
Bölümün başını okurken biterken böyle biteceğini tahmin etmiş miydin?Aaa evet forum çok çöküyor şuan cnm
Gece millet ayak altından çekilsin de @destere ile buluşuruz bu konuda
Sen bu diziyi pek tutmadın yazın Yürüyen Ölüler’de buluşalım.
Hiç aklımda öyle şeyler yoktu, tövbe tövbe bu ne fesatlık.
Aaa yok @xemrexxx in bana tuzak kurduğunu okurkan şaşırdımYılan dilim durmuyor istemsiz.
Bölümün başını okurken biterken böyle biteceğini tahmin etmiş miydin?
Bari harika atsaydın Aserat'ın dizisinin gerisinde kalmıyım.Bu bölüm yokum zaten niye tutayım.
İyi ki orta çağda yaşamıyorsun.Aaa yok @xemrexxx in bana tuzak kurduğunu okurkan şaşırdım