0:53 ne 😱😱😱
Bunlar Almancıydı dimi.Bu adamlar nasıl ünlü oldu büyük bir gizem gerçekten
0:53 ne 😱😱😱
Bunlar Almancıydı dimi.Bu adamlar nasıl ünlü oldu büyük bir gizem gerçekten
Bunlar Almancıydı dimi.
Aaa hafifede almayın İsmail Yk ı CanKan ünlü etti şarkılarını hep bu adam yazmıştı sesleride benziyor zatenBu adamlar nasıl ünlü oldu büyük bir gizem gerçekten
Ya çok iğrenç sesi varmış. Şimdi şu videoya denk geldim.Aaa hafifede almayın İsmail Yk ı CanKan ünlü etti şarkılarını hep bu adam yazmıştı sesleride benziyor zaten
Başka işimiz gücümüz yokmuş gibi manyak gibi bu şarkıyı dinleyip duruyorduk
Aaa yalnız sen bu kertenkele kılıklı herifi diyorsun Tombik olanı asıl solisti ama kurunun yanında yaşta yanıyor tabiYa çok iğrenç sesi varmış. Şimdi şu videoya denk geldim.
Bu kertenkele de diğeri çok normal bi tip sanki. İkisi de bi garip giyiniyolardı. İnce gözlükler falanAaa yalnız sen bu kertenkele kılıklı herifi diyorsun Tombik olanı asıl solisti ama kurunun yanında yaşta yanıyor tabi
Biri kertenkele diğeri tosbağa işte güzel ikili olmuşlardı ayollBu kertenkele de diğeri çok normal bi tip sanki. İkisi de bi garip giyiniyolardı. İnce gözlükler falan
ben hissetmedim hatta bugün sanki daha bir huzurlu gibiydim nedense@destere @XanTier @Harunnn60 Nerede bu @mrt-06 ayoll 😱
Dün gece Harun yoktu eksikliğini hissetmiştik bu gece Atacanın eksikliğini hissettim sizi bilmem Burda olanada olmayanada cicili bicili rüyalar gödneriyorum sizlere Hadi kütük @MasacRE- E DE gönderelim
Aaa sana oakdar şiir yazıyor , hissettim de de yarın gelicne sevinsin @mrt-06ben hissetmedim hatta bugün sanki daha bir huzurlu gibiydim nedense
iyiki hatırlattın dur bende ona bir şiir patlatayımAaa sana oakdar şiir yazıyor , hissettim de de yarın gelicne sevinsin @mrt-06
@XanTier de @Harunnn60 a laf ediyordu tavuk gibi kendisi kaçtı
Yani 4 dizlik var başı ve sonu güzel ortadakı ikisi kötüiyiki hatırlattın dur bende ona bir şiir patlatayım
mini mini görümcek
ısırsın seni örümcek
sen ne kadar hainsin
olalım elti görümcek )
bu şiirde akrostiş olmadı ama biraz daha çalışmam lazım
sonucu güzel bağlamışım ama başlangıcıda o kadar önemli değil ama sonuçta yine sarmaş dolaş oluyoruz görümcekleYani 4 dizlik var başı ve sonu güzel ortadakı ikisi kötü
Ama önemli olan başlangıç ve sonuctur bence idare eder
Ortası sıkıntılı cnm tam küfür edecekken birden sarılıp öpüyorsun .Fsonucu güzel bağlamışım ama başlangıcıda o kadar önemli değil ama sonuçta yine sarmaş dolaş oluyoruz görümcekle
asla öyle bişey olamaz ortada kuyu var yandan geç demek istedim görümcemeOrtası sıkıntılı cnm tam küfür edecekken birden sarılıp öpüyorsun .F
Domino oynarkan öyle söylerdikasla öyle bişey olamaz ortada kuyu var yandan geç demek istedim görümceme
bak görümcem @mrt-06 e bu şarkıyıda armağan ediyorum günün anısına
Orayıda sen yanlıs anlamıssın O konudakı son mesajıma bakcicili gudnayt hogatha yarın erken gel daha şakiranın yeni şarkısını seçeceksin
her hafta şarkın değişecek ama şarkıcın değişmeyecek ben doğru anladımOrayıda sen yanlıs anlamıssın O konudakı son mesajıma bak
her hafta şarkın değişecek ama şarkıcın değişmeyecek ben doğru anladımOrayıda sen yanlıs anlamıssın O konudakı son mesajıma bak
Teşekkürler, bence gayet güzel olmuş.iyiki hatırlattın dur bende ona bir şiir patlatayım
mini mini görümcek
ısırsın seni örümcek
sen ne kadar hainsin
olalım elti görümcek )
bu şiirde akrostiş olmadı ama biraz daha çalışmam lazım