gaganın ruhu karanlık yüzü gülse ne yazarAaa biraz sakin olun çocuklar bu ne ayoll herkesin suratı çimento gibi
@Harunnn60 ı bir rahatlamış görmüştüm bugün üzerindeki kötü enerjiyi ,tiribi falan sizin üzerinizemi saldı naptı![]()
![]()
![]()
gaganın ruhu karanlık yüzü gülse ne yazarAaa biraz sakin olun çocuklar bu ne ayoll herkesin suratı çimento gibi
@Harunnn60 ı bir rahatlamış görmüştüm bugün üzerindeki kötü enerjiyi ,tiribi falan sizin üzerinizemi saldı naptı![]()
![]()
![]()
gaganın ruhu karanlık yüzü gülse ne yazar![]()
Bakın @Harunnn60 gitti dağ evinde bir kafasını dinledi ve eski neşeli görüntüsüyle geri döndü@Harunnn60 la alakası yok. Bunun tek sorumlusu Atacan. O uyumaya gitti artık neşelenebiliriz @destere@mrt-06
görümcem profilimde bana şiir yazmış bu küslüğü devam ettirmekte zorlanıyorum açıkçası çok duygulandımAaa biraz sakin olun çocuklar bu ne ayoll herkesin suratı çimento gibi
![]()
![]()
Yaaa bana küsme bak duvarına sana özel şiir yazdım.bu kavğa karakolda biterkalp nedir ya? sende olmamış at bari duygularımız karşılıklı olsun kalpla olmamış aynı ortamda çok tuhaf duruyor
![]()
Ben çıkayım en iyisi kimse beni istemiyor şaka maka. 🙁🙁Aaa biraz sakin olun çocuklar bu ne ayoll herkesin suratı çimento gibi
![]()
![]()
Ben çıkayım en iyisi kimse beni istemiyor şaka maka. 🙁🙁![]()
Aaa benim istemem yetmiyormu cnm sen o koca kafalara bakmaYaaa bana küsme bak duvarına sana özel şiir yazdım.
Ben çıkayım en iyisi kimse beni istemiyor şaka maka. 🙁🙁![]()
Oy sen bir tanesinAaa benim istemem yetmiyormu cnm sen o koca kafalara bakma![]()
Eski yumoşum peluşum Meloşumu özledim.
Oy sen bir tanesin
Eski yumoşum peluşum Meloşumu özledim.![]()
görümcem profilimde bana şiir yazmış bu küslüğü devam ettirmekte zorlanıyorum açıkçası çok duygulandım![]()
Atacan destere ile arasını düzeltmiş . XanTier kaldı öyle ortada
Ya gitsene sen artık. Hala ne yapıyosun buradaEski yumoşum peluşum Meloşumu özledim.![]()
daha tam düzelmiş sayılmaz üç beş şiir daha yazması lazımAtacan destere ile arasını düzeltmiş . XanTier kaldı öyle ortada![]()
![]()
![]()
bugün iyi günündesin dünya kardeşlik günümüdür nedirOy sen bir tanesin
Eski yumoşum peluşum Meloşumu özledim.![]()
diren @XanTier ben pes ettim sen etmeYa gitsene sen artık. Hala ne yapıyosun burada![]()
sana niye resimli şiirde bize düz boş bir sayfada şiir yazıyorki ?
önümüzdeki 9 eylül kesin unutmam bir yere yazdım bunuBenimki doğum günüm için çünkü hediye iyiki doğdun yazıyor görmüyormusun@mrt-06
Bana sözünde vardı ama gelmedin![]()
Geleceksin diye söylüyordum ama gelmedinönümüzdeki 9 eylül kesin unutmam bir yere yazdım bunu![]()
aslında niye kutluyoruzki yaşgünlerini her yıl bir yıl yaşlanmak hiç hoş değil
@xemrexxx Öyle diyor abna zaten 10 yılda 1 yaş alıyorsun diyoraslında niye kutluyoruzki yaşgünlerini her yıl bir yıl yaşlanmak hiç hoş değilbunu 10 yılda bire düşürsek 10 yılda bir yaşlansak daha iyi olur bence
![]()
cicili bicili gudnayt o zaman@xemrexxx Öyle diyor abna zaten 10 yılda 1 yaş alıyorsun diyor
Aaa hadi ben yatıyorum sohbete daldım
90lar etkinliğinide unutma Çarşamba 21:00 bitiyor yanı sabaha kadar uyumuyorsan oylamaya basla işte vakit geçir![]()
Hadi sana @XanTier e @mrt-06 a ve çoktan uyumuş olsada @Harunnn60 a da hepinize cicili bicili rüyalar , kabus görmeyin inşcicili bicili gudnayt o zamanbende üç beş saate yatarım zaten
![]()