TVen Oyun Of The Forum 5. Bölüm (Final)

Bende senaryolar bitmez ablacım. :A

Aaa bu arada alt komşumuzun çocuğu oldu çocuğun ismini Can Ata koymuşlar :F Çocuğun büyüyünce idolü ben olacağım resmen. :Z @XanTier
Aaa Allah analı babalı büyütsün :bhr: Atacan ismini Can Ata diye tersini çevirip koymuşlar bir bakıma senin ismini vermiş sayılyıorlar @XanTier görsün :A :A :A

Aaa Allah analı babalı büyütsün :bhr: Atacan ismini Can Ata diye tersini çevirip koymuşlar bir bakıma senin ismini vermiş sayılyıorlar @XanTier görsün :A :A :A
Amin inşallah...

Evet acaba benden mi esinlendiler diyorum çünkü; güler yüzlü, canayakın, espritüel, çağdaş, sevecen bir kişiliğim var herkes herkes bana imreniyor. 😳 Değil mi arkadaşlar :bhr: @XanTier @MasacRE- @destere

Harun da iyice erken yatmaya alışmış. Gitmeden önce 1'de yatardı şimdi 12'de yatmaya başlamış tavuk gibi :A:A @Harunnn60
@destere nin olmaması ilginç. Kimbilir nerede ne yapıyor :A:A

1. sıraya çıkmışım :oley::oley::oley:
@Harunnn60 Gece görüşürüz demiş ama şuan kükrüyordur yatağında :F

@destere desen bu gece olayını iyice abarttı artık nerdeyse sabahları takılıyor yanı saat 6 civarlarında , nasıl eşlik edelim biz ona ayoll :A :A :A
artık görümcekle konuşmuyorum beyaz gün dostuymuş kara günde destek çıkmadı bize :)

İyi geceler size doyum olmuyor ama saat 4’e yaklaşmış. :bhr: @Çiğdem- @XanTier
bundan sonra hep olmamış atacağım :)

Çok güzel kişileri etiketlemişsin cnm kesin katılırlar buna @XanTier @MasacRE- @gözlemci :A :A :A
Çok kötüleştiler iyice kendimi yanlız hissediyorum. :(

artık görümcekle konuşmuyorum beyaz gün dostuymuş kara günde destek çıkmadı bize :)

Ben de buna karşı hep kalp atacağım sana elticim. 😳

Hıı evet olmaz biliyorum :T:
:)

Evet, kesinlikle sonuna kadar katılıyorum şüphem yok.

Çok haklısın....

🙂
Aaa biraz sakin olun çocuklar bu ne ayoll herkesin suratı çimento gibi :F

@Harunnn60 ı bir rahatlamış görmüştüm bugün üzerindeki kötü enerjiyi ,tiribi falan sizin üzerinizemi saldı naptı :F :F :F

bu kavğa karakolda biter :)kalp nedir ya? sende olmamış at bari duygularımız karşılıklı olsun kalple olmamış aynı ortamda çok tuhaf duruyor :)

Son düzenleme: