gaganın ruhu karanlık yüzü gülse ne yazarAaa biraz sakin olun çocuklar bu ne ayoll herkesin suratı çimento gibi
@Harunnn60 ı bir rahatlamış görmüştüm bugün üzerindeki kötü enerjiyi ,tiribi falan sizin üzerinizemi saldı naptı
gaganın ruhu karanlık yüzü gülse ne yazarAaa biraz sakin olun çocuklar bu ne ayoll herkesin suratı çimento gibi
@Harunnn60 ı bir rahatlamış görmüştüm bugün üzerindeki kötü enerjiyi ,tiribi falan sizin üzerinizemi saldı naptı
gaganın ruhu karanlık yüzü gülse ne yazar
Bakın @Harunnn60 gitti dağ evinde bir kafasını dinledi ve eski neşeli görüntüsüyle geri döndü@Harunnn60 la alakası yok. Bunun tek sorumlusu Atacan. O uyumaya gitti artık neşelenebiliriz @destere @mrt-06
görümcem profilimde bana şiir yazmış bu küslüğü devam ettirmekte zorlanıyorum açıkçası çok duygulandımAaa biraz sakin olun çocuklar bu ne ayoll herkesin suratı çimento gibi
Yaaa bana küsme bak duvarına sana özel şiir yazdım.bu kavğa karakolda biter kalp nedir ya? sende olmamış at bari duygularımız karşılıklı olsun kalpla olmamış aynı ortamda çok tuhaf duruyor
Ben çıkayım en iyisi kimse beni istemiyor şaka maka. 🙁🙁Aaa biraz sakin olun çocuklar bu ne ayoll herkesin suratı çimento gibi
Ben çıkayım en iyisi kimse beni istemiyor şaka maka. 🙁🙁
Aaa benim istemem yetmiyormu cnm sen o koca kafalara bakmaYaaa bana küsme bak duvarına sana özel şiir yazdım.
Ben çıkayım en iyisi kimse beni istemiyor şaka maka. 🙁🙁
Oy sen bir tanesinAaa benim istemem yetmiyormu cnm sen o koca kafalara bakma
Eski yumoşum peluşum Meloşumu özledim.
Oy sen bir tanesin
görümcem profilimde bana şiir yazmış bu küslüğü devam ettirmekte zorlanıyorum açıkçası çok duygulandım
Atacan destere ile arasını düzeltmiş . XanTier kaldı öyle ortada
Ya gitsene sen artık. Hala ne yapıyosun buradaEski yumoşum peluşum Meloşumu özledim.
daha tam düzelmiş sayılmaz üç beş şiir daha yazması lazımAtacan destere ile arasını düzeltmiş . XanTier kaldı öyle ortada
bugün iyi günündesin dünya kardeşlik günümüdür nedir bakalım @XanTier de yelkenleri suya indirecekmiOy sen bir tanesin
diren @XanTier ben pes ettim sen etme destekliyoruz tribiniYa gitsene sen artık. Hala ne yapıyosun burada
sana niye resimli şiirde bize düz boş bir sayfada şiir yazıyorki ?
önümüzdeki 9 eylül kesin unutmam bir yere yazdım bunuBenimki doğum günüm için çünkü hediye iyiki doğdun yazıyor görmüyormusun @mrt-06
Bana sözünde vardı ama gelmedin
Geleceksin diye söylüyordum ama gelmedin @Harunnn60 davul zurna çaldı konudaönümüzdeki 9 eylül kesin unutmam bir yere yazdım bunu
aslında niye kutluyoruzki yaşgünlerini her yıl bir yıl yaşlanmak hiç hoş değil bunu 10 yılda bire düşürsek 10 yılda bir yaşlansak daha iyi olur benceGeleceksin diye söylüyordum ama gelmedin @Harunnn60 davul zurna çaldı konuda
@xemrexxx Öyle diyor abna zaten 10 yılda 1 yaş alıyorsun diyoraslında niye kutluyoruzki yaşgünlerini her yıl bir yıl yaşlanmak hiç hoş değil bunu 10 yılda bire düşürsek 10 yılda bir yaşlansak daha iyi olur bence
cicili bicili gudnayt o zaman bende üç beş saate yatarım zaten@xemrexxx Öyle diyor abna zaten 10 yılda 1 yaş alıyorsun diyor
Aaa hadi ben yatıyorum sohbete daldım
90lar etkinliğinide unutma Çarşamba 21:00 bitiyor yanı sabaha kadar uyumuyorsan oylamaya basla işte vakit geçir
Hadi sana @XanTier e @mrt-06 a ve çoktan uyumuş olsada @Harunnn60 a da hepinize cicili bicili rüyalar , kabus görmeyin inşcicili bicili gudnayt o zaman bende üç beş saate yatarım zaten