Bari harika atsaydın Aserat'ın dizisinin gerisinde kalmıyım.
İyi ki orta çağda yaşamıyorsun.![]()
O zaman harika atayım.
Bari harika atsaydın Aserat'ın dizisinin gerisinde kalmıyım.
İyi ki orta çağda yaşamıyorsun.![]()
Masrafa girmiyorsun işte cnm kadrolu elamanlar almışsın ana kötüler @sokak sanati @xemrexxx işlerini görmeleri için tuttukları kişide @vadikızı öyle gidiyorKonu değişiyor oyuncular aynı kalıyor skeç gibi.![]()
Sokak sanatinin hizmetkarı gibiydin ayoll her kötü işini dizi boyunca sen yaptınYani baş kötülerin iş ortağı maşası gibi ama bizim gibi hapiste olmaktan iyidir
![]()
![]()
![]()
Seni iyi tanıyorum. Yumuşak karnını bilirim.Bana bunlarla gel.![]()
Yeni isimler bulmam lazım artık.Masrafa girmiyorsun işte cnm kadrolu elamanlar almışsın ana kötüler @sokak sanati @xemrexxx işlerini görmeleri için tuttukları kişide @vadikızı öyle gidiyor![]()
![]()
![]()
kız dizilerde nebahat çehre forumda ben ; entrika benden sorulur yaniYeşilçamın Allah rahmet eylesinGerek Kemal Sunal , Gerek Cüneyt Arkın her filmlerinin değişmez kötü karakterleri olurdu.
@mrt-06 dizilerinin de değişmez entrikacı karakterleri @sokak sanati @xemrexxx sen yani kadrolu elamanlar hiç dizide o yandan sıkıntı çekmiyor
![]()
![]()
![]()
Senin bana kötülük yaptırmanda pek sürpriz olmamıştır seyircilere
@destere m kurtarır
@destere m kurtarırOnu 4 kişi ite ite zor götürüyordu şimdi bu çocuk kendi çabasıyla bana nekadar sürede yada kaç yılda gelir acaba
Zindan İle @destere odasında 10 dakika mesafe var diyelim benim yanıma gelmesi 2 yılı bulurmu acaba![]()
![]()
@mrt-06
Bu dizide her an her şey olabilir arkadaşlar oyun üstüne oyun kurulu senaryomuzda.Atacan Deniz ölmemişte olabilir demişti geri gelebilir deniz@mrt-06
Bu dizide her an her şey olabilir arkadaşlar oyun üstüne oyun kurulu senaryomuzda.![]()
gerçi sen sahte biz olduğun çin gerçek bizi çekemez ve öldürürsün yılan.ssBu dizide her an her şey olabilir arkadaşlar oyun üstüne oyun kurulu senaryomuzda.![]()
AAAA hayır en kötü yüzüne kezzap atarız.gerçi sen sahte biz olduğun çin gerçek bizi çekemez ve öldürürsün yılan.ss
@sokak sanati Vs @xemrexxx bekliyoruzBu dizide her an her şey olabilir arkadaşlar oyun üstüne oyun kurulu senaryomuzda.![]()
@destere’yi bu kadına alalım.
Sokak sanati biraz uzakta kaldı ya.@sokak sanati Vs @xemrexxx bekliyoruzgerçi o iki şeytan birbirlerini yemek yerine birlik olurlar ozaman kral olarak başta sen ayvayı yersin cnm sarayı alır bunlar
![]()
![]()
![]()
Teşekkür ederim.Aserat a tuzaklar kurmak isteyen çok kişi olmuş,yapılan oyunlarla çok karmaşık durumlar olmuş.Çiğdem bakalım kurtulacak mı,vadikızı istediği plana ulaşmış,tuzaklar içinde tuzak bir bölüm olmuşemegine sağlık@mrt-06 iyi bir bölüm olmuş
![]()