TVen Oyun Of The Forum 5. Bölüm (Final)

:F:FKötü karaktere uymuyoruz ama @mrt-06 atacan yazıyor işte
Yürüyen Ölüler de @sokak sanati ortağıydın burda da @xemrexxx in ortağı olmuş yine başımıza akzak ördün ayoll :F

Kötü adamların ortak olarak aradığı karaktersin resmen her dizide :A :A :A @mrt-06

:F:FKötü karaktere uymuyoruz ama @mrt-06 atacan yazıyor işte
Yürüyen Ölüler de @sokak sanati ortağıydın burda da @xemrexxx in ortağı olmuş yine başımıza akzak ördün ayoll :F

Kötü adamların ortak olarak aradığı karaktersin resmen her dizide :A :A :A @mrt-06

:F:Fyok kız ortağı değildim orda mecburi yardımlaşmak zorunda kalmıştık biz denize kötülük yaparken peşine düşüyordum yalnız burda @xemrexxx ile ikili olmuşuz çok sevdim ben bunu:kiki::kiki:

Size çorap koklamak düşecek o zaman. :Z

Şunu aramıza almayalım ikimiz buluşup fotomuzu atalım çatlasın :A :A :A

:F:Fyok kız ortağı değildim orda mecburi yardımlaşmak zorunda kalmıştık biz denize kötülük yaparken peşine düşüyorduk yalnız burda @xemrexxx ile ikili olmuşuz çok sevdim ben bunu:kiki::kiki:
Gerçi @sokak sanati nin oyuncağı gibi bir şeydin :F Şuan daha eşit roldesin en azından emrenin hizmetkarı değil ortağı gibisin , @mrt-06 diğer dizisinde ana kötü sen olursun cnm aşama aşama yükseliyorsun :A :A :A

Gerçi @sokak sanati nin oyuncağı gibi bir şeydin :F Şuan daha eşit roldesin en azından emrenin hizmetkarı değil ortağı gibisin , @mrt-06 diğer dizisinde ana kötü sen olursun cnm aşama aşama yükseliyorsun :A :A :A
Size dava açarım. :F

:F:FHee atacan kademe kademe yükseltiyor beni sonu nereye varıcak bakalım

:F:FHee atacan kademe kademe yükseltiyor beni sonu nereye varıcak bakalım
Yeşilçamın Allah rahmet eylesin :( Gerek Kemal Sunal , Gerek Cüneyt Arkın her filmlerinin değişmez kötü karakterleri olurdu. :F @mrt-06 dizilerinin de değişmez entrikacı karakterleri @sokak sanati @xemrexxx sen yani kadrolu elamanlar hiç dizide o yandan sıkıntı çekmiyor :A :A :A

Yeşilçamın Allah rahmet eylesin :( Gerek Kemal Sunal , Gerek Cüneyt Arkın her filmlerinin değişmez kötü karakterleri olurdu :F @mrt-06 dizilerinin de değişmez entrikacı karakterleri @sokak sanati @xemrexxx sen yani kadrolu elamanlar hiç dizide o yandan sıkıntı çekmiyor :A :A :A

:F:FYürüyen ölülerde kötü değildim ya ben iyiydim bir kere orda entrikacıda değildim

Yeşilçamın Allah rahmet eylesin :( Gerek Kemal Sunal , Gerek Cüneyt Arkın her filmlerinin değişmez kötü karakterleri olurdu. :F @mrt-06 dizilerinin de değişmez entrikacı karakterleri @sokak sanati @xemrexxx sen yani kadrolu elamanlar hiç dizide o yandan sıkıntı çekmiyor :A :A :A
Konu değişiyor oyuncular aynı kalıyor skeç gibi. :A

Forum İstatistikleri

Konular
173,114
Üyeler
8,483
Son Üye
justking