TVen Oyun Of The Forum 5. Bölüm (Final)

Çok güzeldi demiyeceğim ama yerken böyle yumuşatıcı bir tat verdi, şekerini dengeledi ama hoşumuza gitmedi fazla. :A

Ha şu saçını başını yolduğum dönemdi demi. :A
Dur şimdi onu karıştırma :F Testi nasıl geçti @mrt-06 onu anlatsın seninde canın çeker belki :A :A :A
Ben bugün Kocatepe'de cheescake ve filtreli kahve içtim 15 liraya. :A İstesem baklavada alırdım ama ben ne yaptıysam o en iyisidir. :bhr: :A

Çok güzeldi demiyeceğim ama yerken böyle yumuşatıcı bir tat verdi, şekerini dengeledi ama hoşumuza gitmedi fazla. :A

Ha şu saçını başını yolduğum dönemdi demi. :A
Ağız alışkanlığı olmadındandır cnm kilo aldırmıyor sonucta karı büyük :A :A :A

Ben bugün Kocatepe'de cheescake ve filtreli kahve içtim 15 liraya. :A İstesem baklavada alırdım ama ben ne yaptıysam o en iyisidir. :bhr: :A
Ohaaa cimri dedik 15 tl kahve içiyor 😱 @mrt-06

75 kuruşa Neskafe neyine yetmiyor :A :A :A

75 kuruşa Nesgafe neyine yetmiyor :A :A :A
Canım hiç öpmiyimmm zenginim beeen. :A

Kocatepe Beğendik vardı ya orası kapanmış. 😱 Küçüklüğümde çok giderdim yeri ayrıydı üzüldüm. :(

Annem de beğenmedi. :A

Acımadın mı? Ben 60 kuruşa Jacobs alıyorum ayı tat. 😱
Ora nere la, ben Kızılay'daki yere gittim işte. :A

Kocatepe Beğendik vardı ya orası kapanmış. 😱 Küçüklüğümde çok giderdim yeri ayrıydı üzüldüm. :(

75 kuruşa Nesgafe neyine yetmiyor :A :A :A

Canım hiç öpmiyimmm zenginim beeen. :A

Ora nere la, ben Kızılay'daki yere gittim işte. :A
Bize ekmek arası bir şeyler alsa yine 15 ederdi üçümüze ama bize gelince param yok diyip tek başına o parayı kahveye veriyor :A :A :A

Saflığımız yine kurbanı olmuşum :F @xemrexxx den zaten beklenirdi bana bukadar süre kötülük yapmadığı bile uzun sürdü :F @destere m beni kurtarır kilolarından biraz yanıma gelmesi yıl alacak ama beklerim ben fazla yaşlanmam umarım sarayda destere yanıma gelene kadar :A

@MasacRE- DE @xBUGRAx ile işi pişiriyor fırsatını bulmuş yatutarsayı kötülüyor :A

@vadikızı Yürüyen Ölülerde @sokak sanati ile bir sürü bela açmıştı başımıza burda da @xemrexxx ile ortak olmuş :A 1.kötü karakterlerin vazgeçilmez ortağı vadikızı :A

Eline sağlık @mrt-06 :bhr::bhr::bhr:

:F:FKötü karaktere uymuyoruz ama @mrt-06 atacan yazıyor işte

Adam Avukat iş çıkışı , Romantik komedi dizilerinde gördüğümüz gibi iş adamları ve sosyete arkadaşları ile birlikte gidip 15 tl kahve içerler , bizde seninle evde 60 kuruşa 75 kuruşa kahve yapalım :A :A :A @Yiğitt
Biz böyle daha tatlıyız ablacım boşver. :A

Yavrularım ısmalarım sizlere de, önce zengin bir mekanda yemek. Ardından güzelce kahveler, en son da künefe. :Z
2019'da buluşuyoruz o zaman. :Z @Çiğdem-