Şimdi milletin içinde hava at bunlar hayaller , gerçeği ise eve götürür anam karnınızı doyurur diyordunYavrularım ısmalarım sizlere de, önce zengin bir mekanda yemek. Ardından güzelce kahveler, en son da künefe.![]()
Şimdi milletin içinde hava at bunlar hayaller , gerçeği ise eve götürür anam karnınızı doyurur diyordunYavrularım ısmalarım sizlere de, önce zengin bir mekanda yemek. Ardından güzelce kahveler, en son da künefe.![]()
O zamana evlenirsem eşim parayı size yedirdiğimi duyarsa kıyamet kopabilir, sonra der sen elin kızlarını yemeğe mi götürüyorsun.
Hahaha tespitin dibi.Şimdi milletin içinde hava at bunlar hayaller , gerçeği ise eve götürür anam karnınızı doyurur diyordun![]()
![]()
![]()
Beni @Çiğdem-'in erkek arkadaşı olarak tanıtırsın sorun olmaz.O zamana evlenirsem eşim parayı size yedirdiğimi duyarsa kıyamet kopabilir, sonra der sen elin kızlarını yemeğe mi götürüyorsun.@Çiğdem-
Şimdi milletin içinde hava at bunlar hayaller , gerçeği ise eve götürür anam karnınızı doyurur diyordun![]()
![]()
![]()
Size çorap koklamak düşecek o zaman.Hahaha tespitin dibi.@Yiğitt
Yürüyen Ölüler de @sokak sanati ortağıydın burda da @xemrexxx in ortağı olmuş yine başımıza akzak ördün ayoll
Yürüyen Ölüler de @sokak sanati ortağıydın burda da @xemrexxx in ortağı olmuş yine başımıza akzak ördün ayoll
Kötü adamların ortak olarak aradığı karaktersin resmen her dizide![]()
![]()
@mrt-06
Kötü adamların ortak olarak aradığı karaktersin resmen her dizide![]()
![]()
@mrt-06
Size çorap koklamak düşecek o zaman.![]()
Şunu aramıza almayalım ikimiz buluşup fotomuzu atalım çatlasınKötüsün.![]()
Gerçi @sokak sanati nin oyuncağı gibi bir şeydinyok kız ortağı değildim orda mecburi yardımlaşmak zorunda kalmıştık biz denize kötülük yaparken peşine düşüyorduk yalnız burda @xemrexxx ile ikili olmuşuz çok sevdim ben bunu
![]()
Size dava açarım.Şunu aramıza almayalım ikimiz buluşup fotomuzu atalım çatlasın![]()
![]()
Gerçi @sokak sanati nin oyuncağı gibi bir şeydinŞuan daha eşit roldesin en azından emrenin hizmetkarı değil ortağı gibisin , @mrt-06 diğer dizisinde ana kötü sen olursun cnm aşama aşama yükseliyorsun
![]()
![]()
![]()
Şunu aramıza almayalım ikimiz buluşup fotomuzu atalım çatlasın![]()
![]()
Gerçi @sokak sanati nin oyuncağı gibi bir şeydinŞuan daha eşit roldesin en azından emrenin hizmetkarı değil ortağı gibisin , @mrt-06 diğer dizisinde ana kötü sen olursun cnm aşama aşama yükseliyorsun
![]()
![]()
![]()
Bir ara sen Yiğitt @Bully buluşacaktık.Size dava açarım.![]()
Bir ara sen Yiğitt @Bully buluşacaktık.![]()
Bu bize evinde çamasır bulasıkta yıkatır kesinlikle bunun olduğu yere uğramayalımSize dava açarım.![]()
Şunu aramıza almayalım ikimiz buluşup fotomuzu atalım çatlasın![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Yeşilçamın Allah rahmet eylesinHee atacan kademe kademe yükseltiyor beni sonu nereye varıcak bakalım
Yeşilçamın Allah rahmet eylesinGerek Kemal Sunal , Gerek Cüneyt Arkın her filmlerinin değişmez kötü karakterleri olurdu
@mrt-06 dizilerinin de değişmez entrikacı karakterleri @sokak sanati @xemrexxx sen yani kadrolu elamanlar hiç dizide o yandan sıkıntı çekmiyor
![]()
![]()
![]()
Sokak sanatinin hizmetkarı gibiydin ayoll her kötü işini dizi boyunca sen yaptınYürüyen ölülerde kötü değildim ya ben iyiydim bir kere orda entrikacıda değildim
Konu değişiyor oyuncular aynı kalıyor skeç gibi.Yeşilçamın Allah rahmet eylesinGerek Kemal Sunal , Gerek Cüneyt Arkın her filmlerinin değişmez kötü karakterleri olurdu.
@mrt-06 dizilerinin de değişmez entrikacı karakterleri @sokak sanati @xemrexxx sen yani kadrolu elamanlar hiç dizide o yandan sıkıntı çekmiyor
![]()
![]()
![]()