Kalbi temiz olana her çağ tehrikeli cnm şuandaBari harika atsaydın Aserat'ın dizisinin gerisinde kalmıyım.
İyi ki orta çağda yaşamıyorsun.![]()
Kalbi temiz olana her çağ tehrikeli cnm şuandaBari harika atsaydın Aserat'ın dizisinin gerisinde kalmıyım.
İyi ki orta çağda yaşamıyorsun.![]()
Haklısın ablacım ama orta çağ daha bir tehlikeli yani görüyoruz dizide.Kalbi temiz olana her çağ tehrikeli cnm şuanda![]()
Olsun cnm entrakacı olmaktan iyidir , çocuk kalbi gibi bizim kalbimizHaklısın ablacım ama orta çağ daha bir tehlikeli yani görüyoruz dizide.![]()
Oyyy yerim seni.Olsun cnm entrakacı olmaktan iyidir , çocuk kalbi gibi bizim kalbimiz![]()
Yorumsal destek.
Ölürüm sana.Yorumsal destek.![]()
![]()
Yiğit de gelmişken anlat bakalımYorumsal destek.![]()
![]()
O zaman ben seni dövmüştüm ya konuşmuyorduk, birikince kaldı.Ölürüm sana.Keşke okusan tam senlik iş.
![]()
Dur şimdi onu karıştırmaO zaman ben seni dövmüştüm ya konuşmuyorduk, birikince kaldı.![]()
Çok güzeldi demiyeceğim ama yerken böyle yumuşatıcı bir tat verdi, şekerini dengeledi ama hoşumuza gitmedi fazla.Yiğit de gelmişken anlat bakalım![]()
![]()
![]()
Ha şu saçını başını yolduğum dönemdi demi.O zaman ben seni dövmüştüm ya konuşmuyorduk, birikince kaldı.![]()
Çok güzeldi demiyeceğim ama yerken böyle yumuşatıcı bir tat verdi, şekerini dengeledi ama hoşumuza gitmedi fazla.
Ha şu saçını başını yolduğum dönemdi demi.![]()
Ben bugün Kocatepe'de cheescake ve filtreli kahve içtim 15 liraya.
Ağız alışkanlığı olmadındandır cnm kilo aldırmıyor sonucta karı büyükÇok güzeldi demiyeceğim ama yerken böyle yumuşatıcı bir tat verdi, şekerini dengeledi ama hoşumuza gitmedi fazla.
Ha şu saçını başını yolduğum dönemdi demi.![]()
Ohaaa cimri dedik 15 tl kahve içiyor 😱 @mrt-06Ben bugün Kocatepe'de cheescake ve filtreli kahve içtim 15 liraya.İstesem baklavada alırdım ama ben ne yaptıysam o en iyisidir.
![]()
![]()
Canım hiç öpmiyimmm zenginim beeen.Ağız alışkanlığı olmadındandır cnm kilo aldırmıyor sonucta karı büyük![]()
![]()
Ohaaa cimri dedik 15 tl kahve içiyor 😱 @mrt-06
75 kuruşa Nesgafe neyine yetmiyor![]()
![]()
![]()
Ora nere la, ben Kızılay'daki yere gittim işte.Kocatepe Beğendik vardı ya orası kapanmış. 😱 Küçüklüğümde çok giderdim yeri ayrıydı üzüldüm.
Annem de beğenmedi.
Acımadın mı? Ben 60 kuruşa Jacobs alıyorum ayı tat. 😱
Kocatepe Beğendik vardı ya orası kapanmış. 😱 Küçüklüğümde çok giderdim yeri ayrıydı üzüldüm.Ben bugün Kocatepe'de cheescake ve filtreli kahve içtim 15 liraya.İstesem baklavada alırdım ama ben ne yaptıysam o en iyisidir.
![]()
![]()
Annem de beğenmedi.Ağız alışkanlığı olmadındandır cnm kilo aldırmıyor sonucta karı büyük![]()
![]()
Ohaaa cimri dedik 15 tl kahve içiyor 😱 @mrt-06
75 kuruşa Nesgafe neyine yetmiyor![]()
![]()
![]()
Kocatepe Beğendik vardı ya orası kapanmış. 😱 Küçüklüğümde çok giderdim yeri ayrıydı üzüldüm.
Annem de beğenmedi.
Acımadın mı? Ben 60 kuruşa Jacobs alıyorum ayı tat. 😱
Bize ekmek arası bir şeyler alsa yine 15 ederdi üçümüze ama bize gelince param yok diyip tek başına o parayı kahveye veriyorCanım hiç öpmiyimmm zenginim beeen.
Ora nere la, ben Kızılay'daki yere gittim işte.![]()
Gerçek sinsi yüzünü gösterdi işte.Bize ekmek arası bir şeyler alsa yine 15 ederdi üçümüze ama bize gelince param yok diyip tek başına o parayı kahveye veriyor![]()
![]()
![]()
Adam Avukat iş çıkışı , Romantik komedi dizilerinde gördüğümüz gibi iş adamları ve sosyete arkadaşları ile birlikte gidip 15 tl kahve içerler , bizde seninle evde 60 kuruşa 75 kuruşa kahve yapalım![]()
![]()
@Yiğitt
Yavrularım ısmalarım sizlere de, önce zengin bir mekanda yemek. Ardından güzelce kahveler, en son da künefe.Gerçek sinsi yüzünü gösterdi işte.@Yiğitt
Saflığımız yine kurbanı olmuşum@xemrexxx den zaten beklenirdi bana bukadar süre kötülük yapmadığı bile uzun sürdü
@destere m beni kurtarır kilolarından biraz yanıma gelmesi yıl alacak ama beklerim ben fazla yaşlanmam umarım sarayda destere yanıma gelene kadar
@MasacRE- DE @xBUGRAx ile işi pişiriyor fırsatını bulmuş yatutarsayı kötülüyor
@vadikızı Yürüyen Ölülerde @sokak sanati ile bir sürü bela açmıştı başımıza burda da @xemrexxx ile ortak olmuş1.kötü karakterlerin vazgeçilmez ortağı vadikızı
Eline sağlık @mrt-06![]()
Biz böyle daha tatlıyız ablacım boşver.Adam Avukat iş çıkışı , Romantik komedi dizilerinde gördüğümüz gibi iş adamları ve sosyete arkadaşları ile birlikte gidip 15 tl kahve içerler , bizde seninle evde 60 kuruşa 75 kuruşa kahve yapalım![]()
![]()
@Yiğitt
2019'da buluşuyoruz o zaman.Yavrularım ısmalarım sizlere de, önce zengin bir mekanda yemek. Ardından güzelce kahveler, en son da künefe.![]()