TVen Oyun Of The Forum 5. Bölüm (Final)

Kötü karaktere uymuyoruz ama @mrt-06 atacan yazıyor işte
Yürüyen Ölüler de @sokak sanati ortağıydın burda da @xemrexxx in ortağı olmuş yine başımıza akzak ördün ayoll

Kötü adamların ortak olarak aradığı karaktersin resmen her dizide
@mrt-06

Kötü karaktere uymuyoruz ama @mrt-06 atacan yazıyor işte
Yürüyen Ölüler de @sokak sanati ortağıydın burda da @xemrexxx in ortağı olmuş yine başımıza akzak ördün ayoll

Kötü adamların ortak olarak aradığı karaktersin resmen her dizide
@mrt-06

yok kız ortağı değildim orda mecburi yardımlaşmak zorunda kalmıştık biz denize kötülük yaparken peşine düşüyordum yalnız burda @xemrexxx ile ikili olmuşuz çok sevdim ben bunu

Size çorap koklamak düşecek o zaman.

Şunu aramıza almayalım ikimiz buluşup fotomuzu atalım çatlasın

yok kız ortağı değildim orda mecburi yardımlaşmak zorunda kalmıştık biz denize kötülük yaparken peşine düşüyorduk yalnız burda @xemrexxx ile ikili olmuşuz çok sevdim ben bunu
Gerçi @sokak sanati nin oyuncağı gibi bir şeydin
Şuan daha eşit roldesin en azından emrenin hizmetkarı değil ortağı gibisin , @mrt-06 diğer dizisinde ana kötü sen olursun cnm aşama aşama yükseliyorsun

Hee atacan kademe kademe yükseltiyor beni sonu nereye varıcak bakalım

Hee atacan kademe kademe yükseltiyor beni sonu nereye varıcak bakalım
Yeşilçamın Allah rahmet eylesin
Gerek Kemal Sunal , Gerek Cüneyt Arkın her filmlerinin değişmez kötü karakterleri olurdu.
@mrt-06 dizilerinin de değişmez entrikacı karakterleri @sokak sanati @xemrexxx sen yani kadrolu elamanlar hiç dizide o yandan sıkıntı çekmiyor

Yürüyen ölülerde kötü değildim ya ben iyiydim bir kere orda entrikacıda değildim

Yürüyen ölülerde kötü değildim ya ben iyiydim bir kere orda entrikacıda değildim
Sokak sanatinin hizmetkarı gibiydin ayoll her kötü işini dizi boyunca sen yaptın
Yani baş kötülerin iş ortağı maşası gibi ama bizim gibi hapiste olmaktan iyidir

Konu değişiyor oyuncular aynı kalıyor skeç gibi.