İyi gecelerHadi sana @XanTier e @mrt-06 a ve çoktan uyumuş olsada @Harunnn60 a da hepinize cicili bicili rüyalar , kabus görmeyin inş
İyi gecelerHadi sana @XanTier e @mrt-06 a ve çoktan uyumuş olsada @Harunnn60 a da hepinize cicili bicili rüyalar , kabus görmeyin inş
Ne güzel isimler işte@mrt-06 İsmi Atacan ya komşuları Can Ata koymuş çocuklarının ismini , Atacanı örnek aldıalr diyoruz
sana niye resimli şiirde bize düz boş bir sayfada şiir yazıyorki ?
@mrt-06 saygıdeğer görümcem resimlisinden isteriz yoksa affetmem
Ablamın ömürlük hediyesi o, bundan sonra bir daha hediye vermedim.Benimki doğum günüm için çünkü hediye iyiki doğdun yazıyor görmüyormusun@mrt-06
Bana sözünde vardı ama gelmedin
@mrt-06 gittiyse ben burdayım
Hem nereye gitti erkenden ayrıca @destere yok @Harunnn60 geldi ama oda yok Gececi tayfada bir arıza var
Gözümden düşenler kulübü;
1) @XanTier
2) @destere
3) x kişi
Evet boyum uzun değil dalga geçmişsin görmemişim.
@Harunnn60 gece konuşuruz demişti birde
Harun da iyice erken yatmaya alışmış. Gitmeden önce 1'de yatardı şimdi 12'de yatmaya başlamış tavuk gibi@Harunnn60
@destere nin olmaması ilginç. Kimbilir nerede ne yapıyor
1. sıraya çıkmışım
@Harunnn60 Gece görüşürüz demiş ama şuan kükrüyordur yatağında
@destere desen bu gece olayını iyice abarttı artık nerdeyse sabahları takılıyor yanı saat 6 civarlarında , nasıl eşlik edelim biz ona ayoll
Aaa biraz sakin olun çocuklar bu ne ayoll herkesin suratı çimento gibi
@Harunnn60 ı bir rahatlamış görmüştüm bugün üzerindeki kötü enerjiyi ,tiribi falan sizin üzerinizemi saldı naptı
@Harunnn60 la alakası yok. Bunun tek sorumlusu Atacan. O uyumaya gitti artık neşelenebiliriz @destere@mrt-06
gaganın ruhu karanlık yüzü gülse ne yazar
Bakın @Harunnn60 gitti dağ evinde bir kafasını dinledi ve eski neşeli görüntüsüyle geri döndü
Sizide yollayalım o dağ evine domuz falan avlarsınız @MasacRE- de gelsin Çincede domuz burcuymuş ikisi aynı şey onu avlayın daha zararsız olur@mrt-06
Aaa görüyormusunuz gece bizi yalnız bıraktığı yetmedi birde okadar adını andık ama @Harunnn60 sallamamış bile bizleri 😱😱😱 Olmadığı halde cicili bicili rüyalar bile dilemiştim ama görmüyorsa daha dilemeyizHadi sana @XanTier e @mrt-06 a ve çoktan uyumuş olsada @Harunnn60 a da hepinize cicili bicili rüyalar , kabus görmeyin inş
Yine sallamamış @Harunnn60 😱Aaa görüyormusunuz gece bizi yalnız bıraktığı yetmedi birde okadar adını andık ama @Harunnn60 sallamamış bile bizleri 😱😱😱 Olmadığı halde cicili bicili rüyalar bile dilemiştim ama görmüyorsa daha dilemeyiz@destere @XanTier @mrt-06
Yine sallamamış @Harunnn60 😱
Aaa görüyormusunuz gece bizi yalnız bıraktığı yetmedi birde okadar adını andık ama @Harunnn60 sallamamış bile bizleri 😱😱😱 Olmadığı halde cicili bicili rüyalar bile dilemiştim ama görmüyorsa daha dilemeyiz@destere @XanTier @mrt-06
Alışık değilim bu kadar ilgiye.Hadi sana @XanTier e @mrt-06 a ve çoktan uyumuş olsada @Harunnn60 a da hepinize cicili bicili rüyalar , kabus görmeyin inş
Yankı neKüçük bir yankı da işimi görür. Malum kıs geldi kar yağıyor
Fırtına çıkartmama gerek yok diyorum. Küçük esintiler yeterliYankı ne
Anladım evet haklısınFırtına çıkartmama gerek yok diyorum. Küçük esintiler yeterli
Alışık değilim bu kadar ilgiye.Zamanında görmeyince
Aaa buna ilgi göstermesen trip atıyor ama göstersen onunda kıymetini bilmiyor napacaz bu çocukla bilmiyorumYine sallamamış @Harunnn60 😱
Tımarhane diyecem ama burası zaten tımarhane yani ortama ayak uyduruyorsun aslında cnm .ABende bilmiyorum sonum ne olacak acaba.
Alıştım tımarhane ortamına merak etmeTımarhane diyecem ama burası zaten tımarhane yani ortama ayak uyduruyorsun aslında cnm .A
Bu adamlar nasıl ünlü oldu büyük bir gizem gerçekten0:53 ne 😱😱😱
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?