TVen Oyun Of The Forum 5. Bölüm (Final)

Ulan yaaa tam bir sıvacı bu Emre. :A Neler neler karıştırıyor kuyu kazıyor. Entrika dolu hikaye aynı şekil devam ediyor. :A

@mrt-06 gittiyse ben burdayım :A :A :A

Hem nereye gitti erkenden ayrıca @destere yok @Harunnn60 geldi ama oda yok Gececi tayfada bir arıza var :A :A :A

Gözümden düşenler kulübü;
1) @XanTier
2) @destere
3) x kişi

Evet boyum uzun değil dalga geçmişsin görmemişim. :T:

@Harunnn60 gece konuşuruz demişti birde :F

Harun da iyice erken yatmaya alışmış. Gitmeden önce 1'de yatardı şimdi 12'de yatmaya başlamış tavuk gibi :A:A @Harunnn60
@destere nin olmaması ilginç. Kimbilir nerede ne yapıyor :A:A

1. sıraya çıkmışım :oley::oley::oley:

@Harunnn60 Gece görüşürüz demiş ama şuan kükrüyordur yatağında :F

@destere desen bu gece olayını iyice abarttı artık nerdeyse sabahları takılıyor yanı saat 6 civarlarında , nasıl eşlik edelim biz ona ayoll :A :A :A

Aaa biraz sakin olun çocuklar bu ne ayoll herkesin suratı çimento gibi :F

@Harunnn60 ı bir rahatlamış görmüştüm bugün üzerindeki kötü enerjiyi ,tiribi falan sizin üzerinizemi saldı naptı :F :F :F

@Harunnn60 la alakası yok. Bunun tek sorumlusu Atacan. O uyumaya gitti artık neşelenebiliriz @destere :A:A @mrt-06

gaganın ruhu karanlık yüzü gülse ne yazar :)

Bakın @Harunnn60 gitti dağ evinde bir kafasını dinledi ve eski neşeli görüntüsüyle geri döndü :Z

Sizide yollayalım o dağ evine domuz falan avlarsınız @MasacRE- de gelsin Çincede domuz burcuymuş ikisi aynı şey onu avlayın daha zararsız olur :A :A :A @mrt-06

Hadi sana @XanTier e @mrt-06 a ve çoktan uyumuş olsada @Harunnn60 a da hepinize cicili bicili rüyalar , kabus görmeyin inş :bhr::bhr::bhr:
Aaa görüyormusunuz gece bizi yalnız bıraktığı yetmedi birde okadar adını andık ama @Harunnn60 sallamamış bile bizleri 😱😱😱 Olmadığı halde cicili bicili rüyalar bile dilemiştim ama görmüyorsa daha dilemeyiz :A :A :A @destere @XanTier @mrt-06

Yine sallamamış @Harunnn60 😱
Aaa görüyormusunuz gece bizi yalnız bıraktığı yetmedi birde okadar adını andık ama @Harunnn60 sallamamış bile bizleri 😱😱😱 Olmadığı halde cicili bicili rüyalar bile dilemiştim ama görmüyorsa daha dilemeyiz :A :A :A @destere @XanTier @mrt-06
Hadi sana @XanTier e @mrt-06 a ve çoktan uyumuş olsada @Harunnn60 a da hepinize cicili bicili rüyalar , kabus görmeyin inş :bhr::bhr::bhr:
Alışık değilim bu kadar ilgiye. :( Zamanında görmeyince:T