İyi gecelerHadi sana @XanTier e @mrt-06 a ve çoktan uyumuş olsada @Harunnn60 a da hepinize cicili bicili rüyalar , kabus görmeyin inş![]()
İyi gecelerHadi sana @XanTier e @mrt-06 a ve çoktan uyumuş olsada @Harunnn60 a da hepinize cicili bicili rüyalar , kabus görmeyin inş![]()
Ne güzel isimler işte@mrt-06 İsmi Atacan ya komşuları Can Ata koymuş çocuklarının ismini , Atacanı örnek aldıalr diyoruz![]()
sana niye resimli şiirde bize düz boş bir sayfada şiir yazıyorki ?
@mrt-06 saygıdeğer görümcem resimlisinden isteriz yoksa affetmem![]()
Ablamın ömürlük hediyesi o, bundan sonra bir daha hediye vermedim.Benimki doğum günüm için çünkü hediye iyiki doğdun yazıyor görmüyormusun@mrt-06
Bana sözünde vardı ama gelmedin![]()
@mrt-06 gittiyse ben burdayım![]()
![]()
Hem nereye gitti erkenden ayrıca @destere yok @Harunnn60 geldi ama oda yok Gececi tayfada bir arıza var![]()
![]()
![]()
Gözümden düşenler kulübü;
1) @XanTier
2) @destere
3) x kişi
Evet boyum uzun değil dalga geçmişsin görmemişim.
@Harunnn60 gece konuşuruz demişti birde![]()
Harun da iyice erken yatmaya alışmış. Gitmeden önce 1'de yatardı şimdi 12'de yatmaya başlamış tavuk gibi@Harunnn60
@destere nin olmaması ilginç. Kimbilir nerede ne yapıyor
1. sıraya çıkmışım![]()
@Harunnn60 Gece görüşürüz demiş ama şuan kükrüyordur yatağında
@destere desen bu gece olayını iyice abarttı artık nerdeyse sabahları takılıyor yanı saat 6 civarlarında , nasıl eşlik edelim biz ona ayoll![]()
![]()
![]()
Aaa biraz sakin olun çocuklar bu ne ayoll herkesin suratı çimento gibi
@Harunnn60 ı bir rahatlamış görmüştüm bugün üzerindeki kötü enerjiyi ,tiribi falan sizin üzerinizemi saldı naptı![]()
![]()
![]()
@Harunnn60 la alakası yok. Bunun tek sorumlusu Atacan. O uyumaya gitti artık neşelenebiliriz @destere@mrt-06
gaganın ruhu karanlık yüzü gülse ne yazar![]()
Bakın @Harunnn60 gitti dağ evinde bir kafasını dinledi ve eski neşeli görüntüsüyle geri döndü
Sizide yollayalım o dağ evine domuz falan avlarsınız @MasacRE- de gelsin Çincede domuz burcuymuş ikisi aynı şey onu avlayın daha zararsız olur![]()
![]()
@mrt-06
Aaa görüyormusunuz gece bizi yalnız bıraktığı yetmedi birde okadar adını andık ama @Harunnn60 sallamamış bile bizleri 😱😱😱 Olmadığı halde cicili bicili rüyalar bile dilemiştim ama görmüyorsa daha dilemeyizHadi sana @XanTier e @mrt-06 a ve çoktan uyumuş olsada @Harunnn60 a da hepinize cicili bicili rüyalar , kabus görmeyin inş![]()
Yine sallamamış @Harunnn60 😱Aaa görüyormusunuz gece bizi yalnız bıraktığı yetmedi birde okadar adını andık ama @Harunnn60 sallamamış bile bizleri 😱😱😱 Olmadığı halde cicili bicili rüyalar bile dilemiştim ama görmüyorsa daha dilemeyiz![]()
![]()
@destere @XanTier @mrt-06
Yine sallamamış @Harunnn60 😱
Aaa görüyormusunuz gece bizi yalnız bıraktığı yetmedi birde okadar adını andık ama @Harunnn60 sallamamış bile bizleri 😱😱😱 Olmadığı halde cicili bicili rüyalar bile dilemiştim ama görmüyorsa daha dilemeyiz![]()
![]()
@destere @XanTier @mrt-06
Alışık değilim bu kadar ilgiye.Hadi sana @XanTier e @mrt-06 a ve çoktan uyumuş olsada @Harunnn60 a da hepinize cicili bicili rüyalar , kabus görmeyin inş![]()
Yankı neKüçük bir yankı da işimi görür. Malum kıs geldi kar yağıyor![]()
Fırtına çıkartmama gerek yok diyorum. Küçük esintiler yeterliYankı ne![]()
Anladım evet haklısınFırtına çıkartmama gerek yok diyorum. Küçük esintiler yeterli![]()
Alışık değilim bu kadar ilgiye.Zamanında görmeyince
![]()
Aaa buna ilgi göstermesen trip atıyor ama göstersen onunda kıymetini bilmiyor napacaz bu çocukla bilmiyorumYine sallamamış @Harunnn60 😱
Tımarhane diyecem ama burası zaten tımarhane yani ortama ayak uyduruyorsun aslında cnm .ABende bilmiyorum sonum ne olacak acaba.![]()
Alıştım tımarhane ortamına merak etmeTımarhane diyecem ama burası zaten tımarhane yani ortama ayak uyduruyorsun aslında cnm .A![]()
![]()
Bu adamlar nasıl ünlü oldu büyük bir gizem gerçekten0:53 ne 😱😱😱