TVen Oyun Of The Forum 5. Bölüm (Final)

gaganın ruhu karanlık yüzü gülse ne yazar :)
@Harunnn60 la alakası yok. Bunun tek sorumlusu Atacan. O uyumaya gitti artık neşelenebiliriz @destere :A:A @mrt-06
Bakın @Harunnn60 gitti dağ evinde bir kafasını dinledi ve eski neşeli görüntüsüyle geri döndü :Z

Sizide yollayalım o dağ evine domuz falan avlarsınız @MasacRE- de gelsin Çincede domuz burcuymuş ikisi aynı şey onu avlayın daha zararsız olur :A :A :A @mrt-06

Aaa biraz sakin olun çocuklar bu ne ayoll herkesin suratı çimento gibi :F

@Harunnn60 ı bir rahatlamış görmüştüm bugün üzerindeki kötü enerjiyi ,tiribi falan sizin üzerinizemi saldı naptı :F :F :F
görümcem profilimde bana şiir yazmış bu küslüğü devam ettirmekte zorlanıyorum açıkçası çok duygulandım :)

bu kavğa karakolda biter :)kalp nedir ya? sende olmamış at bari duygularımız karşılıklı olsun kalpla olmamış aynı ortamda çok tuhaf duruyor :)
Yaaa bana küsme bak duvarına sana özel şiir yazdım. :A

Aaa biraz sakin olun çocuklar bu ne ayoll herkesin suratı çimento gibi :F

@Harunnn60 ı bir rahatlamış görmüştüm bugün üzerindeki kötü enerjiyi ,tiribi falan sizin üzerinizemi saldı naptı :F :F :F
Ben çıkayım en iyisi kimse beni istemiyor şaka maka. 🙁🙁:ozur:

Oy sen bir tanesin :bhr:

Eski yumoşum peluşum Meloşumu özledim. :T
görümcem profilimde bana şiir yazmış bu küslüğü devam ettirmekte zorlanıyorum açıkçası çok duygulandım :)
Atacan destere ile arasını düzeltmiş . XanTier kaldı öyle ortada :A :A :A
2EG3XO.png

Atacan destere ile arasını düzeltmiş . XanTier kaldı öyle ortada :A :A :A
2EG3XO.png
daha tam düzelmiş sayılmaz üç beş şiir daha yazması lazım :)

Oy sen bir tanesin :bhr:

Eski yumoşum peluşum Meloşumu özledim. :T
bugün iyi günündesin dünya kardeşlik günümüdür nedir :) bakalım @XanTier de yelkenleri suya indirecekmi :)

Ya gitsene sen artık. Hala ne yapıyosun burada :bağır:
diren @XanTier ben pes ettim sen etme :) destekliyoruz tribini :)

aslında niye kutluyoruzki yaşgünlerini her yıl bir yıl yaşlanmak hiç hoş değil:) bunu 10 yılda bire düşürsek 10 yılda bir yaşlansak daha iyi olur bence :)
@xemrexxx Öyle diyor abna zaten 10 yılda 1 yaş alıyorsun diyor :F

Aaa hadi ben yatıyorum sohbete daldım :A

90lar etkinliğinide unutma Çarşamba 21:00 bitiyor yanı sabaha kadar uyumuyorsan oylamaya basla işte vakit geçir :A