Ay kendimi niye etiketledim ben
Bi de inatçıBananee duramıyorumm çok komiksinizz
Aynen tek bir Deniz eşittir tüm forum
Bi de inatçı
Aynen tek bir Deniz eşittir tüm forum
Bu kadar övgü yeter hep aynı şeyleri söyleyip duruyorsun farklı bir numaran Yok mu be kadın senin@denizz19 coşturuyor
Ne konuşuyor yine kesin çıplak bacılara bakıyordur bekliyorum o konuyu bu gece 100 bin olabilirim istesem ama istemiyorum
Gaga'nın kıymetini bir gün anlayacaksın çiğdem.
Ay ben hazırlık yapmadım :O yarında yoğun olacam gibi ama erken saatlerde bir hazırlık yaparım inşallah ama konuyu açamasamda sana özel bir konu açmak istiyorum konu dışı kısmında. Eğer 100.000 konun giderse elimden @mrt-06 ya danışacam diğer meseleyiNe konuşuyor yine kesin çıplak bacılara bakıyordur bekliyorum o konuyu bu gece 100 bin olabilirim istesem ama istemiyorum
Yılan @Doğu da aynen demiş, 2 sinsi gülmüş o mesaja iyice sinirim zıpladı.
Kadın batırdı diziyi birde paylaşıyor, yarıda bıraktım valla. .ssGaga'nın kıymetini bir gün anlayacaksın çiğdem.
Hasbamın laflara bak, not aldım bunu.Ben kendi dizimi kendim yazarım Sadece kendimin oyuncu olduğu bir dizi yazarım nasolsa favori üyeyim artık
Kadın batırdı diziyi birde paylaşıyor, yarıda bıraktım valla. .ss
Hasbamın laflara bak, not aldım bunu.
iyiki gagayı görmeden tamamlayamamısım bölümleriGaga'nın kıymetini bir gün anlayacaksın çiğdem.
Fazla üstüme gelme seni kölem yaparım dizide @Maskeli Fedai de sanat için soyunan eşcinsel kahya olacak. Cast çalışmaları devam ediyorKadın batırdı diziyi birde paylaşıyor, yarıda bıraktım valla. .ss
Hasbamın laflara bak, not aldım bunu.
@mrt-06 yorum desteğini kopardıkBen kendi dizimi kendim yazarım Sadece kendimin oyuncu olduğu bir dizi yazarım nasolsa favori üyeyim artık
Ay ben hazırlık yapmadım :O yarında yoğun olacam gibi ama erken saatlerde bir hazırlık yaparım inşallah ama konuyu açamasamda sana özel bir konu açmak istiyorum konu dışı kısmında. Eğer 100.000 konun giderse elimden @mrt-06 ya danışacam diğer meseleyi