Ay kendimi niye etiketledim ben
Ay kendimi niye etiketledim ben
Ay kendimi niye etiketledim ben![]()
Bi de inatçıBananee duramıyorumm çok komiksinizz
Aynen tek bir Deniz eşittir tüm forum
Bi de inatçı
Aynen tek bir Deniz eşittir tüm forum![]()
Bu kadar övgü yeter hep aynı şeyleri söyleyip duruyorsun farklı bir numaran Yok mu be kadın senin@denizz19 coşturuyor![]()
Ne konuşuyor yine kesin çıplak bacılara bakıyordur
Gaga'nın kıymetini bir gün anlayacaksın çiğdem.
Ay ben hazırlık yapmadım :O yarında yoğun olacam gibi ama erken saatlerde bir hazırlık yaparım inşallah ama konuyu açamasamda sana özel bir konu açmak istiyorum konu dışı kısmında. Eğer 100.000 konun giderse elimden @mrt-06 ya danışacam diğer meseleyiNe konuşuyor yine kesin çıplak bacılara bakıyordurbekliyorum o konuyu bu gece 100 bin olabilirim istesem ama istemiyorum
![]()
Yılan @Doğu da aynen demiş, 2 sinsi gülmüş o mesaja iyice sinirim zıpladı.![]()
Kadın batırdı diziyi birde paylaşıyor, yarıda bıraktım valla. .ssGaga'nın kıymetini bir gün anlayacaksın çiğdem.![]()
Hasbamın laflara bak, not aldım bunu.Ben kendi dizimi kendim yazarımSadece kendimin oyuncu olduğu bir dizi yazarım nasolsa favori üyeyim artık
![]()
Kadın batırdı diziyi birde paylaşıyor, yarıda bıraktım valla. .ss
Hasbamın laflara bak, not aldım bunu.![]()
iyiki gagayı görmeden tamamlayamamısım bölümleriGaga'nın kıymetini bir gün anlayacaksın çiğdem.![]()
Fazla üstüme gelme seni kölem yaparım dizideKadın batırdı diziyi birde paylaşıyor, yarıda bıraktım valla. .ss
Hasbamın laflara bak, not aldım bunu.![]()
@mrt-06 yorum desteğini kopardıkBen kendi dizimi kendim yazarımSadece kendimin oyuncu olduğu bir dizi yazarım nasolsa favori üyeyim artık
![]()
Ay ben hazırlık yapmadım :O yarında yoğun olacam gibi ama erken saatlerde bir hazırlık yaparım inşallah ama konuyu açamasamda sana özel bir konu açmak istiyorum konu dışı kısmında. Eğer 100.000 konun giderse elimden @mrt-06 ya danışacam diğer meseleyi