TVen Oyun Of The Forum 1. Bölüm (Yeni Mini Dizi)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ay ben hazırlık yapmadım :O yarında yoğun olacam gibi ama erken saatlerde bir hazırlık yaparım inşallah ama konuyu açamasamda sana özel bir konu açmak istiyorum konu dışı kısmında. Eğer 100.000 konun giderse elimden @mrt-06 ya danışacam diğer meseleyi
Sen rahat ol sen kendini ne zaman hazır hissedersen ben o zaman 100 bin olacağım :A

Çok güvenme bir bakmışsın 2 mesaj kalmış topun başında ben varım malum her an bir olaya kapışabilirim :F
B planım var canım :A
Bu arada @mrt-06 Deniz'in profilinde de paylaştım konuyu ben acmak istiyorum ama @S.G.A.T. gıcıklık yapıyor.
Olmadı mesaj sayısı yaklaşinca cıvıldak karı resmi paylaşıp tuzak kurarım ona :A

Hatta şimdi bir C planı geldi aklıma Deniz :A :Z @denizz19

Bu arada @mrt-06 Deniz'in profilinde de paylaştım konuyu ben acmak istiyorum ama @S.G.A.T. gıcıklık yapıyor.
Olmadı mesaj sayısı yaklaşinca cıvıldak karı resmi paylaşıp tuzak kurarım ona :A
@S.G.A.T. bir iki kelimeyle geçiştirir odun odun konuşur :A ama sen yardırırsın bu da benim işime gelir :A

Hatta şimdi bir C planı geldi aklıma Deniz :A :Z @denizz19
Bakıyorum. :D 100'ü geçtik 90-100 arası yeter diyordum. :F