TVen Oyun Of The Forum 1. Bölüm (Yeni Mini Dizi)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Okudum. :A

Son kısma kahkaha attım. :F @sokak sanati , @denizz19 a planı tuttu. :A @Aserat sende ciddiliğinden bir şey kaybetmemişsin. :A
Aserat: Tamam geçti, sakin ol artık.. sakin ol.. Sana temiz kıyafetler getirticem. (Odadan çıkar)
sokak sanati: (Gözlerini siler) Güzel... bu Aserat şırfıtısı da inandıysa tamamdır haha! Bir engelden daha kurtulmuş oldum böylece.. Yavaş yavaş yükselişim devam ediyor, durdurulamıyorum hahaha!

@xemrexxx Harem ağası olmuş. :F @Çiğdem- de nigar kalfa. :F

@destere 'yi unuttmuşsun. :A @mrt-06

Eline sağlık. :D

destere 2. bölümde ama bu sefer rolü kısa. :A
Güzel bir rol vereceğinden eminim. :A @Çiğdem- @sokak sanati @XanTier @xemrexxx @S.G.A.T. @MasacRE- :F
4.png

aaa eminim öldürmeyeceğine @sokak sanati zafer kazandım sanıyor ama ya @denizz19 ile nikahıı kıymayı isterse kral yanı sen ayvayı yer ozaman :A :A :A @Harunnn60
Onunla aynı yatağa gitsem çığlık atar kaçarım yeminle hayalet gördüm sanıp :F

Bence ikisinide boşver :A kapanışı sen ve @MEnes ile yapalım :A size ben soru hazırlarım.
Fikir Cambazı bir final hakediyor
Olabilir evet hatta finali sen hazırlarsın :A

Birde ikisini halvete sokarsam abovvv. :F
Onunla aynı yatağa gitsem çığlık atar kaçarım yeminle hayalet gördüm sanıp :F

Olabilir evet hatta finali sen hazırlarsın :A
denizde şimdi kendini anza çekiyor ama kızcağıza nasıl saldırıyordu @Aserat gelemseydi :F

Tam da böyle bir rolü var aşırı şişman. :A
Hhaha aa bunu her gördükçe gülüyorum @xemrexxx tuhaf dizisindendi kuluçkaya yatmış tavuk gibi :F :F :F

denizde şimdi kendini anza çekiyor ama kızcağıza nasıl saldırıyordu @Aserat gelemseydi :F

Hhaha aa bunu her gördükçe gülüyorum @xemrexxx tuhaf dizisindendi kuluçkaya yatmış tavuk gibi :F :F :F
Hahaha :F istemem yan cebime koy hesabı diyorsun yani :A bu ırzı kırığın ırzına mı geçecektim şaka gibi @mrt-06 :(

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan