Tamam okudum, sokak sanatı burada da formundaGoT’la hiç alakası yok sadece ismi alıntı. Tamamen benim kurgu dünyam.
Bu kralın oluyor karışma bana. .ss @sokak sanati burda kadını canlandırıyor aşık olmuş işte.Bülent Ersoy gibi. .ss
Tamam okudum, sokak sanatı burada da formundaGoT’la hiç alakası yok sadece ismi alıntı. Tamamen benim kurgu dünyam.
Bu kralın oluyor karışma bana. .ss @sokak sanati burda kadını canlandırıyor aşık olmuş işte.Bülent Ersoy gibi. .ss
Hayır aksine geçmiş kısmında önemli bir rol hadım sürecinde çok büyük bir parmağın var.Tamam okudum, sokak sanatı burada da formundaBen figüran mıyım çok az repliğim var
![]()
İnşallah ben de hadım değilimdirHayır aksine geçmiş kısmında önemli bir rol hadım sürecinde çok büyük bir parmağın var.
Bu diziden de yine bilinç altı mesajlarımı vermeye devam edeceğim.![]()
Yok senin her şeyin yerinde.İnşallah ben de hadım değilimdir![]()
Ben yarın okurum sınavdan sonraTWD'de ki erkek versiyonun kadın hali olmuş. Bayıldım.![]()
Ağustoda vardı galiba. Yılan ismindeydi, hatırlamıyorum isminiYılanlı dizi hangisiydi.
Beğenmenize sevindim.![]()
Haaa Yılan Yedili, evet onu devam ettirmedim. 2 bölümlük kısa film gibi kalsın o.Ağustoda vardı galiba. Yılan ismindeydi, hatırlamıyorum isminiHani sen bana demiştin bölümler birbiriyle alakalı değil
okumaya firsat bulamamıştım![]()
Kendi dizini nasıl anlamazsın direkHaaa Yılan Yedili, evet onu devam ettirmedim. 2 bölümlük kısa film gibi kalsın o.![]()
Yılanlı bir şey deyince aklıma gelmedi, başım ağrıyor bugün. Normal zamanda hatırlardım.Kendi dizini nasıl anlamazsın direk![]()
Bugün özel bir şey mi var acaba bende de enerji düşüklüğü var biraz ama hikayen iyi geldi.Yılanlı bir şey deyince aklıma gelmedi, başım ağrıyor bugün. Normal zamanda hatırlardım.![]()
La 2 kelime konuşmuşum nereden anladın gıcık olduğumueline sağlık @mrt-06 eğlenceli bir projeyle forumu neşelendirmişsin
@sokak sanati burdada maskotun olmuş@denizz19 geberdimi
@xemrexxx harem ağası sanırımyine benim yakınımda dolanıyor
@Aserat senaryonda da ciddi sadece işini yapmaya odaklı@MasacRE- desen senaryonda da aynen gıcık kimliği iyi yansıtılmış
![]()
![]()
![]()
Yok Deniz için nihai kararı kralımız verecek.eline sağlık @mrt-06 eğlenceli bir projeyle forumu neşelendirmişsin
@sokak sanati burdada maskotun olmuş@denizz19 geberdimi
@xemrexxx harem ağası sanırımyine benim yakınımda dolanıyor
@Aserat senaryonda da ciddi sadece işini yapmaya odaklı@MasacRE- desen senaryonda da aynen gıcık kimliği iyi yansıtılmış
![]()
![]()
![]()
DosiTols'un yokum diye okumadı tam zıtsınız bu konuda o zaman.Bugün özel bir şey mi var acaba bende de enerji düşüklüğü var biraz ama hikayen iyi geldi.
Umarım ben ilerleyen bölümlerde yokumdur(bu takıntım biraz şey gibi, fotoğraf çektirmeyi sevmeyen biriyim, telefondaki 2000 resimden 40 tanesinde falan resmim vardır ancak
)
@denizz19 iyiki Fikir cambazı bugünde gelmedi. Havamda değilim pek![]()
Zaten gelecek gibi de değil yarışmacılar hevessiz ben de umrumda değilBugün özel bir şey mi var acaba bende de enerji düşüklüğü var biraz ama hikayen iyi geldi.
Umarım ben ilerleyen bölümlerde yokumdur(bu takıntım biraz şey gibi, fotoğraf çektirmeyi sevmeyen biriyim, telefondaki 2000 resimden 40 tanesinde falan resmim vardır ancak
)
@denizz19 iyiki Fikir cambazı bugünde gelmedi. Havamda değilim pek![]()
O 2 kelimenden işteLa 2 kelime konuşmuşum nereden anladın gıcık olduğumu![]()