TVen Oyun Of The Forum 1. Bölüm (Yeni Mini Dizi)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
GoT’la hiç alakası yok sadece ismi alıntı. Tamamen benim kurgu dünyam. :A

Bu kralın oluyor karışma bana. .ss @sokak sanati burda kadını canlandırıyor aşık olmuş işte. :A Bülent Ersoy gibi. .ss
Tamam okudum, sokak sanatı burada da formunda :A Ben figüran mıyım çok az repliğim var :T:

Tamam okudum, sokak sanatı burada da formunda :A Ben figüran mıyım çok az repliğim var :T:
Hayır aksine geçmiş kısmında önemli bir rol hadım sürecinde çok büyük bir parmağın var. :A

Bu diziden de yine bilinç altı mesajlarımı vermeye devam edeceğim. :A

Aa bu ne? neyse kalbi verdim, tüm gün yoktum sayılır. Bildirimler bitince bakıp yorum yaparım :)

Ahahahahah gece gece bayağı güldüm, keyfim yerime geldi. :D Ellerine sağlık gardaşım, takipçisiyim dizinin. :bhr: @mrt-06

Diziymiş :A
emeğine sağlık @mrt-06 güzel olmuş :D
@denizz19 un yüzü gülmüyor bir türlü ve senin hatuna göz dikme çüretinde bulunmuş ama belasını bulmuş :A
Senin yılanlı dizin vardı ne oldu ona?

Ağustoda vardı galiba. Yılan ismindeydi, hatırlamıyorum ismini :A Hani sen bana demiştin bölümler birbiriyle alakalı değil :D
okumaya firsat bulamamıştım :D
Haaa Yılan Yedili, evet onu devam ettirmedim. 2 bölümlük kısa film gibi kalsın o. :A

Yılanlı bir şey deyince aklıma gelmedi, başım ağrıyor bugün. Normal zamanda hatırlardım. :A
Bugün özel bir şey mi var acaba bende de enerji düşüklüğü var biraz ama hikayen iyi geldi.
Umarım ben ilerleyen bölümlerde yokumdur :A (bu takıntım biraz şey gibi, fotoğraf çektirmeyi sevmeyen biriyim, telefondaki 2000 resimden 40 tanesinde falan resmim vardır ancak:A)

@denizz19 iyiki Fikir cambazı bugünde gelmedi. Havamda değilim pek :A

eline sağlık @mrt-06 eğlenceli bir projeyle forumu neşelendirmişsin :Z:Z:Z

@sokak sanati burdada maskotun olmuş :A @denizz19 geberdimi :F

@xemrexxx harem ağası sanırım :A yine benim yakınımda dolanıyor :F

@Aserat senaryonda da ciddi sadece işini yapmaya odaklı :A @MasacRE- desen senaryonda da aynen gıcık kimliği iyi yansıtılmış :A :A :A
Yok Deniz için nihai kararı kralımız verecek. :A Aserat nedense hep ciddi oluyor. :F

@XanTier yatmadan oku canım. :A

Bugün özel bir şey mi var acaba bende de enerji düşüklüğü var biraz ama hikayen iyi geldi.
Umarım ben ilerleyen bölümlerde yokumdur :A (bu takıntım biraz şey gibi, fotoğraf çektirmeyi sevmeyen biriyim, telefondaki 2000 resimden 40 tanesinde falan resmim vardır ancak:A)

DosiTols'un yokum diye okumadı tam zıtsınız bu konuda o zaman. :ppp: @Tolstoyevski

Zaten gelecek gibi de değil yarışmacılar hevessiz ben de umrumda değil :D

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan