Tamam @Tolstoyevski @S.G.A.T. yallah pensilvanyaya sizle işimiz kalmadıolur olur yada @Aserat ile ortak yaparız
Hem belki sunucuğa hevesim geri gelmiş olur
Muhteşem Yüzyıl'da da askerler koridorlarda cariyeleri sıkıştırırdı o aklıma geldi. @xemrexxx
@mrt-06 çok değişik şeyler yazıyor @sokak sanati tam kadın oldumu acaba @MasacRE- ile planmı yaptılar yanı @denizz19 hapıda yutabiklir bilmiyorum @xemrexxxHahaha istemem yan cebime koy hesabı diyorsun yani bu ırzı kırığın ırzına mı geçecektim şaka gibi @mrt-06
Hahaha istemem yan cebime koy hesabı diyorsun yani bu ırzı kırığın ırzına mı geçecektim şaka gibi @mrt-06
Tam beklentinize uygun bir dizi çıkardım her şey var; eşcinsellik, cinsellik, ne ararsanız.Muhteşem Yüzyıl'da da askerler koridorlarda cariyeleri sıkıştırırdı o aklıma geldi. @xemrexxx
Belimize kuvvet bindik bir alamete ama bunun sonu kıyamet sonuçta karşımdaki Sokak yumurtası@mrt-06 çok değişik şeyler yazıyor @sokak sanati tam kadın oldumu acaba @MasacRE- ile planmı yaptılar yanı @denizz19 hapıda yutabiklir bilmiyorum @xemrexxx
Yanaşmayan kimse onu atsaydın bariTamam @Tolstoyevski @S.G.A.T. yallah pensilvanyaya sizle işimiz kalmadı
Dün benim anket sorum kapatılmıştı .ssTam beklentinize uygun bir dizi çıkardım her şey var; eşcinsellik, cinsellik, ne ararsanız.
Tam kadın işte Bülent Ersoy gibi ama daha tam dönüşme aşamasında diyeyim göğüsler takma mesela.@mrt-06 çok değişik şeyler yazıyor @sokak sanati tam kadın oldumu acaba @MasacRE- ile planmı yaptılar yanı @denizz19 hapıda yutabiklir bilmiyorum @xemrexxx
Burda öyle abartılı bir şey yok ki.Dün benim anket sorum kapatılmıştı .ss
İkisi de angut bence ikisini de eleyelim hatta eledim yarışma sahibi benim
La daha Ne olsun kadın kılıklı erkeğin ırzına musallat oldumTam kadın işte Bülent Ersoy gibi ama daha tam dönüşme aşamasında diyeyim göğüsler takma mesela.
Burda öyle abartılı bir şey yok ki.
Tam kadın işte Bülent Ersoy gibi ama daha tam dönüşme aşamasında diyeyim göğüsler takma mesela.
Burda öyle abartılı bir şey yok ki.
Belimize kuvvet bindik bir alamete ama bunun sonu kıyamet sonuçta karşımdaki Sokak yumurtası
@denizz19 hayalleri yıkılıcak @sokak sanati nin göğüsleri denizin elinde kalıncaDaha destere gelecekmiş sen ne yapacaksın acaba. Kaçmaya bak en iyisi @mrt-06
Benim elim meme ararken karşıma kıl çıkacak böööğğ@denizz19 hayalleri yıkılıcak @sokak sanati nin göğüsleri denizin elinde kalınca
rakibin @MEnes mi olsun? Beyimize kumpas kurup elenmesini sağlamıştın bu firsatı değerlendirmek isterİkisi de angut bence ikisini de eleyelim hatta eledim yarışma sahibi benim
@denizz19 a kral cariyeleri yasakmı etmiş acaba bu ucube kılıklıya düştüğüne göre@sokak sanati'nın tam tasviri bu, okurken canlanması açısından. Horror Story Denisse. @Çiğdem- @denizz19 @Harunnn60 @MasacRE- @xemrexxx
Fena da görünmüyor aslında azıcık göğüs takviyesiyle iyi şırfıntı olur bu Umut@sokak sanati'nın tam tasviri bu, okurken canlanması açısından. Horror Story Denisse. @Çiğdem- @denizz19 @Harunnn60 @MasacRE- @xemrexxx
Vereceği cevap şu olacak ben ben ben ben ben@MEnes den afilli bir cevap bekliyorum bu arada bildirime boğduk
ay o değilde ben en çok diss listesinden sonra positif listesinde de ilk 10 a girdim @vadikızı sağolsunFena da görünmüyor aslında azıcık göğüs takviyesiyle iyi şırfıntı olur bu Umut
Vereceği cevap şu olacak ben ben ben ben ben
ay o değilde ben en çok diss listesinden sonra positif listesinde de ilk 10 a girdim @vadikızı sağolsun