TVen Oyun Of The Forum 1. Bölüm (Yeni Mini Dizi)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
denizde şimdi kendini anza çekiyor ama kızcağıza nasıl saldırıyordu @Aserat gelemseydi :F

Hhaha aa bunu her gördükçe gülüyorum @xemrexxx tuhaf dizisindendi kuluçkaya yatmış tavuk gibi :F :F :F
Hahaha :F istemem yan cebime koy hesabı diyorsun yani :A bu ırzı kırığın ırzına mı geçecektim şaka gibi @mrt-06 :(
Muhteşem Yüzyıl'da da askerler koridorlarda cariyeleri sıkıştırırdı o aklıma geldi. :F @xemrexxx
Tam beklentinize uygun bir dizi çıkardım her şey var; eşcinsellik, cinsellik, ne ararsanız. :A

Yanaşmayan kimse onu atsaydın bari :A
Afiyet olsun dada @S.G.A.T. ve @EnveR i yarıştıracaktım oda yarım kaldı gibi :A
Ay şuan bana ilham geliyor gibi projelerle ilgili :A
İkisi de angut bence ikisini de eleyelim hatta eledim yarışma sahibi benim :A

Tam kadın işte Bülent Ersoy gibi ama daha tam dönüşme aşamasında diyeyim göğüsler takma mesela. :A

Burda öyle abartılı bir şey yok ki. :D
La daha Ne olsun kadın kılıklı erkeğin ırzına musallat oldum :F

Tam kadın işte Bülent Ersoy gibi ama daha tam dönüşme aşamasında diyeyim göğüsler takma mesela. :A

Burda öyle abartılı bir şey yok ki. :D
Belimize kuvvet bindik bir alamete :A ama bunun sonu kıyamet sonuçta karşımdaki Sokak yumurtası :F
Daha destere gelecekmiş sen ne yapacaksın acaba. :A Kaçmaya bak en iyisi :A @mrt-06
@denizz19 hayalleri yıkılıcak @sokak sanati nin göğüsleri denizin elinde kalınca :F :F :F

@sokak sanati'nın tam tasviri bu, okurken canlanması açısından. Horror Story Denisse. :A @Çiğdem- @denizz19 @Harunnn60 @MasacRE- @xemrexxx

ahs-hotel-episode-4-dennis-ohare.jpg
American-Horror-Story-Hotel-Denis-OHare-by-Frank-Ockenfels-FX.jpg

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan