#yasakçızihniyetehayır
#transferederimsanane
#velevkizenginim
Lige gerçekçilik katar bu durum.
#yasakçızihniyetehayır
#transferederimsanane
#velevkizenginim
Totemin tuttu @xdragxx in takımında adam bırakmayacağım
Katılıyorum. Ama biraz daha açık kalsın, rotasyona adam alalım
Ligin 7.haftası filan uygun bence yani o civarda, 6 olur 8 olur neyse, bir de 17.haftada başlar 23'e kadar vb daha gerçekçi olur.Yok pat diye kapanmaz zaten, belli bir süresi olur eğer bu kararı alırsak. Tarihleri düşüneyim de ona göre karar veririz.
7 fazla bence. 5. haftada bitse. 17-22. haftalarda da bir daha yapalım bence.Ligin 7.haftası filan uygun bence yani o civarda, 6 olur 8 olur neyse, bir de 17.haftada başlar 23'e kadar vb daha gerçekçi olur.
Ankete sunulabilir herkesin fikri amaçlı. @Sherlock7 fazla bence. 5. haftada bitse. 17-22. haftalarda da bir daha yapalım bence.
Kalecim çok kötüymüş @Tolstoyevski
Lütfen banada adam bırakınMenemenspor, Chelsea'den 26 yaşındaki orta saha Ross Barkley ile anlaşma sağladı.
Ekli dosyayı görüntüle 89156
Sakatlığı bol olsun, ben alacaktım ne güzel hemen kapmışsın 😡Lionel Messi, İstanbulspor'da!
Ekli dosyayı görüntüle 89157
Messi'yi ait olduğu yere, İstanbul'umuza getirdik... Bir hayırlı olsun varsa alırız. Kendisine İstanbul'u adaşım @MEnes gezdirecek...
@Araf @batuhankaralar @DarkLegenD @Felon @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @secquin @Tolstoyevski @Turkuazz @xdragxx @Dosi @pompy @BuraK @Gerekli24 @12.Adam @UgrArks @HeisenBerg @bazinga @emreemreu @Siyagriyus
Nerden geliyor bu paralar :SLionel Messi, İstanbulspor'da!
Ekli dosyayı görüntüle 89157
Messi'yi ait olduğu yere, şanlı İstanbul'umuza getirdik... Bir hayırlı olsun varsa alırız. Kendisine İstanbul'u adaşım @MEnes gezdirecek...
@Araf @batuhankaralar @DarkLegenD @Felon @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @secquin @Tolstoyevski @Turkuazz @xdragxx @Dosi @pompy @BuraK @Gerekli24 @12.Adam @UgrArks @HeisenBerg @bazinga @emreemreu @Siyagriyus
Ben bilseydim alırdım. 450 jeton iş görürdü herhalde?Sakatlığı bol olsun, ben alacaktım ne güzel hemen kapmışsın 😡
Kaç para açığın olduğuna göre değişir 7-8 milyon = 450 jeton civarı bildiğim kadarıylaBen bilseydim alırdım. 450 jeton iş görürdü herhalde?