Aynen @Yakamoz-Asi ve ben fazladan katkılar verdiğimiz için biz de ek zam hak ediyoruz. @bazingaDiğer emeklilerin aksine sen ve @Bully ‘e ek zam yapılmalı. Pek emekli gibi değilsiniz bu sene
Aynen @Yakamoz-Asi ve ben fazladan katkılar verdiğimiz için biz de ek zam hak ediyoruz. @bazingaDiğer emeklilerin aksine sen ve @Bully ‘e ek zam yapılmalı. Pek emekli gibi değilsiniz bu sene
İkinci görseli bu sabah ekledim. Ben bile yokken forumu yokluyorum @Yakamoz-AsiAynen @Yakamoz-Asi ve ben fazladan katkılar verdiğimiz için biz de ek zam hak ediyoruz. @bazinga
Gece forumu kapatıp sabah açmışsın maşallah Adminin gözü arkada kalmaz sen varkenİkinci görseli bu sabah ekledim. Ben bile yokken forumu yokluyorum @Yakamoz-Asi
Ekli dosyayı görüntüle 131653
Diğer emeklilerin aksine sen ve @Bully ‘e ek zam yapılmalı. Pek emekli gibi değilsiniz bu sene
Aynen @Yakamoz-Asi ve ben fazladan katkılar verdiğimiz için biz de ek zam hak ediyoruz. @bazinga
tamda ben iktidarı ele geçirirsem emekli maaşınızı keseceğim diyordumki dosi imdadınıza yetişmiş.. @Yakamoz-Asi @BullyDiğer emeklilerin aksine sen ve @Bully ‘e ek zam yapılmalı. Pek emekli gibi değilsiniz bu sene