Aynen @Yakamoz-Asi ve ben fazladan katkılar verdiğimiz için biz de ek zam hak ediyoruz. @bazingaDiğer emeklilerin aksine sen ve @Bully ‘e ek zam yapılmalı. Pek emekli gibi değilsiniz bu sene![]()
Aynen @Yakamoz-Asi ve ben fazladan katkılar verdiğimiz için biz de ek zam hak ediyoruz. @bazingaDiğer emeklilerin aksine sen ve @Bully ‘e ek zam yapılmalı. Pek emekli gibi değilsiniz bu sene![]()
İkinci görseli bu sabah ekledim. Ben bile yokken forumu yokluyorumAynen @Yakamoz-Asi ve ben fazladan katkılar verdiğimiz için biz de ek zam hak ediyoruz. @bazinga
Gece forumu kapatıp sabah açmışsın maşallahİkinci görseli bu sabah ekledim. Ben bile yokken forumu yokluyorum@Yakamoz-Asi
Ekli dosyayı görüntüle 131653
Diğer emeklilerin aksine sen ve @Bully ‘e ek zam yapılmalı. Pek emekli gibi değilsiniz bu sene![]()
Aynen @Yakamoz-Asi ve ben fazladan katkılar verdiğimiz için biz de ek zam hak ediyoruz. @bazinga
tamda ben iktidarı ele geçirirsem emekli maaşınızı keseceğim diyordumki dosi imdadınıza yetişmiş.. @Yakamoz-Asi @BullyDiğer emeklilerin aksine sen ve @Bully ‘e ek zam yapılmalı. Pek emekli gibi değilsiniz bu sene![]()
En çok katkıyı açık ara ben yapmışımVay be, zamanında güzel bir konu açmışım. Çoğu resim gitmiş ama eskilerden.
Yine de güzel bir arşiv olmuş.![]()
Aa bu nasıl iş dur ayarlara bakayım 😂
Bugünde bir diziden dolayı geçe kaldık.
@Yakamoz-Asi forum sana emanet.
İyi geceler
Ekli dosyayı görüntüle 134345
Bunu ben de diyecektim. Geçmiş yıllardaki Survivor ne alaka? @DosiEkli dosyayı görüntüle 134848
Uzun süredir yorum yazılmayan Survivor konuları trendleri altüst etmişBu trend işi neye göre oluyor @Dosi Benim bildiğim forumda son zamanlarda ilgi gören postların öne çıkması gerek diye düşünüyordum.
Son zamanlarda bol bol mesaj yazılmış ve ilgi görmüş demek ki. Konunun eski olması fark etmiyorEkli dosyayı görüntüle 134848
Uzun süredir yorum yazılmayan Survivor konuları trendleri altüst etmişBu trend işi neye göre oluyor @Dosi Benim bildiğim forumda son zamanlarda ilgi gören postların öne çıkması gerek diye düşünüyordum.
Hayır ana konu hariç diğerlerine baktım yok hatta biri kilitliSon zamanlarda bol bol mesaj yazılmış ve ilgi görmüş demek ki. Konunun eski olması fark etmiyor![]()
İlginçHayır ana konu hariç diğerlerine baktım yok hatta biri kilitli
Sistem otomatik çıkarıyor o zaman. 😁😄Hayır ana konu hariç diğerlerine baktım yok hatta biri kilitli
Ekli dosyayı görüntüle 134848
Büyük ihtimalle o konulara çok bakılmış. Kilitli olsada bir çok konu hala çok ziyaretçi çekiyor. Bundan dolayı olsa gerek diye düşünüyorum.Bunu ben de diyecektim. Geçmiş yıllardaki Survivor ne alaka? @Dosi
O zaman görüntülenme ile alakalı belirleniyor yorumdan çokBüyük ihtimalle o konulara çok bakılmış. Kilitli olsada bir çok konu hala çok ziyaretçi çekiyor. Bundan dolayı olsa gerek diye düşünüyorum.