2024 ❗️Çeyrek Final❗️ | Mabel Matiz ft. Mert Demir - Antidepresan vs Madrigal - Seni Dert Etmeler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi Şarkı Yarı Finale Yükselsin?

• Mabel Matiz ft. Mert Demir - Antidepresan

• Madrigal - Seni Dert Etmeler

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Dosi

Konu Sahibi
Süper Mod.
Yılın En Favori Üyesi
Reaksiyon puanı
116,141
Puanı
1,060

En Favori Şarkı Hit Olmuş Klipsiz Şarkılar’da sıra Çeyrek Final’de. 2020’den bu yana klipsiz yayınlanmış olan en çok dinlenen şarkıları oyladığımız bu etkinliğe oylarınızı bekliyoruz.

Mabel Matiz ft. Mert Demir - Antidepresan vs Madrigal - Seni Dert Etmeler

@Bully ,@Dosi , @MasacRE , @Angelica , @Zeyno , @Aserat , @12.Adam , @mesmeso , , @The_Erinch , @emreemreu , @serhatt , @mrt-06 , @bazinga , @BARON疼痛 , @batuhankaralar, @Emre Ozansoy, @Billy Kane , @Doğan, @dreamy , @Felon , @Gizmen , @Hazem, @Hobbit , @kerem , @Sherlock , @offensive, @ömer karataş , @ozmoturk, @phoebebuffay , @Mehmet Can , @Polat Şaşmaz, @Damien Duff , @-potterhead- , @S.G.A.T. , @STAR , @soo , @tolgab , @Turkuazz, @xemrexxx , @NES , @RüzgarGülü , @AhmetBayram , @cokiyitvci , @fredbalotellifanny , @BesaleT @Royal_Highness , @tekin , @Alemdar , @MEnes , @Maskeli Fedai , @Mr.At , @EmreCan , @HollyDemon ☾☆ , @hasanca , @ahmetbey , @BerzzAnn

En Favori Şarkı Hit Olmuş Klipsiz Şarkılar’da sıra Çeyrek Final’de. 2020’den bu yana klipsiz yayınlanmış olan en çok dinlenen şarkıları oyladığımız bu etkinliğe oylarınızı bekliyoruz.

Mabel Matiz ft. Mert Demir - Antidepresan vs Madrigal - Seni Dert Etmeler

@Bully ,@Dosi , @MasacRE , @Angelica , @Zeyno , @Aserat , @12.Adam , @mesmeso , , @The_Erinch , @emreemreu , @serhatt , @mrt-06 , @bazinga , @BARON疼痛 , @batuhankaralar, @Emre Ozansoy, @Billy Kane , @Doğan, @dreamy , @Felon , @Gizmen , @Hazem, @Hobbit , @kerem , @Sherlock , @offensive, @ömer karataş , @ozmoturk, @phoebebuffay , @Mehmet Can , @Polat Şaşmaz, @Damien Duff , @-potterhead- , @S.G.A.T. , @STAR , @soo , @tolgab , @Turkuazz, @xemrexxx , @NES , @RüzgarGülü , @AhmetBayram , @cokiyitvci , @fredbalotellifanny , @BesaleT @Royal_Highness , @tekin , @Alemdar , @MEnes , @Maskeli Fedai , @Mr.At , @EmreCan , @HollyDemon ☾☆ , @hasanca , @ahmetbey , @BerzzAnn
Mabel Matiz ft. Mert Demir - Antidepresan

• Beğendim
Reactions: offensive and Dosi
Mabel Matiz & Mert Demir - Antidepresan

• Beğendim
Reactions: offensive

bu önümüzdeki iki hafta içinde oylarımı vereceğim :D

Hadi bu sefer bir çılgınlık yapıp ilk günden oylayayım :A @Bully @Dosi

Mabel Matiz ft. Mert Demir - Antidepresan
Aynı jet hızını Pazar gününde bekleriz :Z
Gözlerime inanamıyorum Uyku Beyler ilk günden oylamışlar :A @Dosi

İyi oldu işte oylama heyecanının tamamına ortak olursun bu sefer :A

bu önümüzdeki iki hafta içinde oylarımı vereceğim :D
Anlamadım?

• Güldürdün
Reactions: tekin and Bully
Aynı jet hızını Pazar gününde bekleriz :Z