İnsanlık hali olur öyle Ben de uyarı almıştım sendenSeni banlayayım mı?
@Bully aktifmişsin o sıra. Skor belirtmiş
4 gruptan sadece 2 tanesi çekişmeli olacak gibiİnsanlık hali olur öyle Ben de uyarı almıştım senden
Bu nasıl bir memnuniyetsizce cümle 😱4 gruptan sadece 2 tanesi çekişmeli olacak gibi
Kendine niye pay biçiyorsun karşıda kim eşleşirse eşleşsin benzer durumlar olacaktı.Bu nasıl bir memnuniyetsizce cümle 😱
4’te 2 müthiş bence, çok iyi kuralar çekmişim aferin bana.
“4 gruptan sadece 2 tanesi çekişmeli olacak gibi” cümlesi memnuniyetsizlik kokuyor 4 gruptan 2’si çekişmeli olacak deseydin sorun olmazdıKendine niye pay biçiyorsun karşıda kim eşleşirse eşleşsin benzer durumlar olacaktı.
Çekişmeli merak unsuru oluşturuyor ve ben pek memnun olmuyorum buna heyecan fazla geliyor bana.
Sen bana bakma bu ara, yorgunluktan geberiyorum şu saate kadar yoğundum. Şimdi odaklanabilirim ama uyku basmış şimdiden“4 gruptan sadece 2 tanesi çekişmeli olacak gibi” cümlesi memnuniyetsizlik kokuyor 4 gruptan 2’si çekişmeli olacak deseydin sorun olmazdı
Sana heyecan fazla geliyorsa da maalesef 2 grup çekişmeli gidiyor demen gerekirdi
Önceki turda da az çekişme olduğu için memnun olmamıştın
Ha işte böyle gerçekleri söyle canımı ye Cümlelerin full çelişki doluSen bana bakma bu ara, yorgunluktan geberiyorum şu saate kadar yoğundum. Şimdi odaklanabilirim ama uyku basmış şimdiden
Foruma bi bakayım ne var ne yok. Hep üstten baktım
Bir bölüm Kanıt ve çay eşliğinde geceyi noktalarım. Yarına iş var yine :/Ha işte böyle gerçekleri söyle canımı ye Cümlelerin full çelişki dolu
Dün akşam ve bu akşam aktif olamadın pek Öyle olunca gececi oluyorsun ama madem yorgunsun yat uyu işte
Forumda bence bir şey yok ama sencesini bilemem, bakın bakalım
Aa evet işin var, çok geçe kalamazsın bu seferBir bölüm Kanıt ve çay eşliğinde geceyi noktalarım. Yarına iş var yine :/
çok çok erken uyumak için.
Aa dur Sandık Kokusu bakmamıştım. Onu açayım bari
Siz uyarı görmemişsiniz. Kibarca dikkat edin dedim. Sanki ceza puanı aldınızBende almistim @Dosi
Siz uyarı görmemişsiniz. Kibarca dikkat edin dedim. Sanki ceza puanı aldınız
Benden başkasıda bu uyarıyı vermez yani mecbur ben olacağımSenden gelince ceza yemis gibi oluyoruz @Bully