Tolstoyevski
Emekli
- Reaksiyon puanı
- 39,955
- Puanı
- 1,061
- Web Sitesi
- www.ataturkungencligehitabesi.com
Tüm takımı satmak gerekirdi ozaman. Aman yok boşverKaç para açığın olduğuna göre değişir 7-8 milyon = 450 jeton civarı bildiğim kadarıyla
Kralım'a İstanbul'u öyle bir anlatacağım ki tarih böyle bir sıva görmemiş olacak...Lionel Messi, İstanbulspor'da!
Ekli dosyayı görüntüle 89158
Messi'yi ait olduğu yere, şanlı İstanbul'umuza getirdik... Bir hayırlı olsun varsa alırız. Kendisine İstanbul'u adaşım @MEnes gezdirecek...
@Araf @batuhankaralar @DarkLegenD @Felon @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @secquin @Tolstoyevski @Turkuazz @xdragxx @Dosi @pompy @BuraK @Gerekli24 @12.Adam @UgrArks @HeisenBerg @bazinga @emreemreu @Siyagriyus
Futbol sayın 17 ise problem yok 14-15 olanların işi zor benim 15 idi galiba şimdi Messi’yi alsaydım rotasyon ihtimali kalkardı hayırlısı oldu.Tüm takımı satmak gerekirdi ozaman. Aman yok boşver
Şimdi saydım 20 kişi 3 tane satışa koymuşum.Futbol sayın 17 ise problem yok 14-15 olanların işi zor benim 15 idi galiba şimdi Messi’yi alsaydım rotasyon ihtimali kalkardı hayırlısı oldu.
Transfer dönemi ne zaman kapanacak?
Ben kimse almaz diye düşünüyordumTüm takımı satmak gerekirdi ozaman. Aman yok boşver
Bizim eksiklikler ne peki futbol dedektifliğine başladığına göre 😱Üzüldüm.
@xdragxx kasaya para koyunca pahalı oyuncular almış
Forvette eksikliği var. Ona yoğunlaşsın.
@xdragxx ilk gün OSM boşladığı için radarımdaydı. Takımını geç aldı. Onun kafasına vura vura OSM'ye odaklanmasını sağladımBizim eksiklikler ne peki futbol dedektifliğine başladığına göre 😱
Bizim de kafamıza vurulsaydı şu an daha iyi yerlerde olabilirdik ama tembelliğe yenik düştük zaten son sezonum üst üste bir yere kadar@xdragxx ilk gün OSM boşladığı için radarımdaydı. Takımını geç aldı. Onun kafasına vura vura OSM'ye odaklanmasını sağladım
Oha senin forvet daha da kötü 😱
Ya nasıl 3 tane kalabiliyor? Bana yeterli forvetin yok satışa koyamazsın gibi mesajlar gelmekte 😱 yapamıyorum ben genelde
Tatile mi gelmişLionel Messi, İstanbulspor'da!
Messi'yi ait olduğu yere, şanlı İstanbul'umuza getirdik... Bir hayırlı olsun varsa alırız. Kendisine İstanbul'u adaşım @MEnes gezdirecek...
@Araf @batuhankaralar @DarkLegenD @Felon @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @secquin @Tolstoyevski @Turkuazz @xdragxx @Dosi @pompy @BuraK @Gerekli24 @12.Adam @UgrArks @HeisenBerg @bazinga @emreemreu @Siyagriyus
Sen hep aktiftin ve zamanında bana taktik vs öğretensin. Nerden bileyim sanada dırdır etmek zorunda olduğumuBizim de kafamıza vurulsaydı şu an daha iyi yerlerde olabilirdik ama tembelliğe yenik düştük zaten son sezonum üst üste bir yere kadar
Eğer forvette 4 kişi var ama 1’i transfer listendeyse aslında teknik olarak 3 kişi var demektir o satılacağı için, o yüzden başka ismi transfer listesine koyamazsın. Ama bu ligde orta saha sınırı defans sınırı da 4, Premier ligde 5 idi bu
Loic perrinHayırlı olsun 😊
hayırlı olsunLionel Messi, İstanbulspor'da!
zaten internetim yok telefondan halediyorumhayırlı olsun