OSM - Fav10 Ligi 2. Sezon | 29 Haziran - 5 Temmuz Haftası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lionel Messi, İstanbulspor'da!

Ekli dosyayı görüntüle 89158

Messi'yi ait olduğu yere, şanlı İstanbul'umuza getirdik... Bir hayırlı olsun varsa alırız. :A Kendisine İstanbul'u adaşım @MEnes gezdirecek...

@Araf @batuhankaralar @DarkLegenD @Felon @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @secquin @Tolstoyevski @Turkuazz @xdragxx @Dosi @pompy @BuraK @Gerekli24 @12.Adam @UgrArks @HeisenBerg @bazinga @emreemreu @Siyagriyus
Kralım'a İstanbul'u öyle bir anlatacağım ki tarih böyle bir sıva görmemiş olacak... :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Tüm takımı satmak gerekirdi ozaman. Aman yok boşver :A
Futbol sayın 17 ise problem yok 14-15 olanların işi zor benim 15 idi galiba şimdi Messi’yi alsaydım rotasyon ihtimali kalkardı hayırlısı oldu. :A

Transfer dönemi ne zaman kapanacak?

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Futbol sayın 17 ise problem yok 14-15 olanların işi zor benim 15 idi galiba şimdi Messi’yi alsaydım rotasyon ihtimali kalkardı hayırlısı oldu. :A

Transfer dönemi ne zaman kapanacak?
Şimdi saydım 20 kişi :A 3 tane satışa koymuşum.
Kadro değeride 46.7 M :A
3ü satıldıktan sonra alım yaparım. 2 futbolcu eder :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Bizim eksiklikler ne peki futbol dedektifliğine başladığına göre :A 😱
@xdragxx ilk gün OSM boşladığı için radarımdaydı. Takımını geç aldı. Onun kafasına vura vura OSM'ye odaklanmasını sağladım :A

Oha senin forvet daha da kötü 😱
Ya nasıl 3 tane kalabiliyor? Bana yeterli forvetin yok satışa koyamazsın gibi mesajlar gelmekte 😱 yapamıyorum ben genelde

@xdragxx ilk gün OSM boşladığı için radarımdaydı. Takımını geç aldı. Onun kafasına vura vura OSM'ye odaklanmasını sağladım :A

Oha senin forvet daha da kötü 😱
Ya nasıl 3 tane kalabiliyor? Bana yeterli forvetin yok satışa koyamazsın gibi mesajlar gelmekte 😱 yapamıyorum ben genelde
Bizim de kafamıza vurulsaydı şu an daha iyi yerlerde olabilirdik ama tembelliğe yenik düştük zaten son sezonum üst üste bir yere kadar :A

Eğer forvette 4 kişi var ama 1’i transfer listendeyse aslında teknik olarak 3 kişi var demektir o satılacağı için, o yüzden başka ismi transfer listesine koyamazsın. Ama bu ligde orta saha sınırı defans sınırı da 4, Premier ligde 5 idi bu :A

• Güldürdün
Bizim de kafamıza vurulsaydı şu an daha iyi yerlerde olabilirdik ama tembelliğe yenik düştük zaten son sezonum üst üste bir yere kadar :A

Eğer forvette 4 kişi var ama 1’i transfer listendeyse aslında teknik olarak 3 kişi var demektir o satılacağı için, o yüzden başka ismi transfer listesine koyamazsın. Ama bu ligde orta saha sınırı defans sınırı da 4, Premier ligde 5 idi bu :A
Sen hep aktiftin ve zamanında bana taktik vs öğretensin. Nerden bileyim sanada dırdır etmek zorunda olduğumu :A
@xdragxx acemi gibi geldi bana :F ilk sezonuda düşününce :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Ne olur olmaz orta saha aldım Yedek orta saha yaşlılar yedekte genç tecrübeli oyuncu karışımı
Bir takım yarattım @Dosi

• Beğendim
Lige iyi başladık ve yarın karşımızda henüz galibiyet tadamayan @Sherlock ile karşılaşcağız. Oldukça hırslı olacaklardır ve Messi ile iyice güçlendiler. Kadro olarakta bizden üstünler. İşimiz zor. Bizde bir seri yakalamak için elimizden geleni yapacağız 😊

• Beğendim
Reactions: Sherlock
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...