@MEnes'i olmayan Tottenham Hotspur, penaltılara kadar uzattı maçı.
Devam etseydi kupayı alabilirdi. Yazık etti@MEnes'i olmayan Tottenham Hotspur, penaltılara kadar uzattı maçı.
Sağlam defans yapan @Tolstoyevski'yi yendi bilgisayar, bilemedim.Devam etseydi kupayı alabilirdi. Yazık etti
Kupa müzemize hayırlı olsun.
Ben Final oynayabilirdim o beceriksiz forvet oyuncum olmasa
Bitti bu iş bitti.
manu da soudan farkı yok ligde şampiyonluk bittiGecemedik rakip olağanüstü hazırlanmış 4-3-3 B ile gittim ters tepti 1-0 öne geçtik ama 3-1 geriye düştük kupadan elendik ama bütün menajerlere sözüm olsun unitedi lig maçında boş göndereceğim ..
penaltılarda dahi arıyordu hocalarını futbolcular@MEnes'i olmayan Tottenham Hotspur, penaltılara kadar uzattı maçı.
katılıyorum kupa senindirBitti bu iş bitti.
@DarkLegenD ligde istifa ettirmeseydi, belki burada istifa ettirirdi @MEnes'i.penaltılarda dahi arıyordu hocalarını futbolcular
sen Messiyi transfer yap sonrada takımdan istifa et lükse bak @MEnes@DarkLegenD ligde istifa ettirmeseydi, belki burada istifa ettirirdi @MEnes'i.
Messi'yi transfer etmiş de, çoğu maçta oynatmamış. Asıl lüks bu işte.sen Messiyi transfer yap sonrada takımdan istifa et lükse bak @MEnes
hahah bak oda iyidiMessi'yi transfer etmiş de, çoğu maçta oynatmamış. Asıl lüks bu işte.
Benim dünya yıldızı adamım Southampton maçında cezalı @Turkuazzpenaltılarda dahi arıyordu hocalarını futbolcular
O da yine oyunun çöplüğü, Messi herkesten yüksekken bile düzgün gol atamıyordu hiç bir maçta. Sonra genç yetenekler geldi ondan daha golcü ve daha iyi oynamaya başladılar. Hal böyle olunca Messi'yi kesmek zorunda kaldık...Messi'yi transfer etmiş de, çoğu maçta oynatmamış. Asıl lüks bu işte.
Ee ben de böyle bir manyağım işte...sen Messiyi transfer yap sonrada takımdan istifa et lükse bak @MEnes
@Dosi ye navastan kaynaklı sinirliyim adamları dünya yaldızı yapacağım kendi adamlarımıEe ben de böyle bir manyağım işte...
Messi'nin fotoğrafı bile yok.O da yine oyunun çöplüğü, Messi herkesten yüksekken bile düzgün gol atamıyordu hiç bir maçta. Sonra genç yetenekler geldi ondan daha golcü ve daha iyi oynamaya başladılar. Hal böyle olunca Messi'yi kesmek zorunda kaldık...
Hiç sorma tam bir fazia... Koskoca Messi'nin oyunda fotoğrafı yok...Messi'nin fotoğrafı bile yok.